ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η προβοκάτσια ήταν το ψωμοτύρι τους



Οι νερόβραστοι αριστεροί του σήμερα, και της Γλυφάδας, υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση, τη νέα τάξη πραγμάτων, και για χιλιάδες συμπολιτών μας είναι προδότες.

Η αναμφισβήτητη αγωνιστικότητά του Τσε έχει γίνει αντικείμενο αισχρής πολιτικής εκμετάλλευσης από τα γεννήματα του κομματικού σωλήνα, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον νεκρό - δολοφονημένο - Επαναστάτη αγωνιστή, εξαργύρωσαν θέσεις εξουσίας και πολλά χρήματα, ενώ στο σύνολό τους έχουν συντελέσει σε προβοκάτσια.



Να σας θυμίζουμε ότι εμείς από τον επανειλημμένα  κατασχεμένο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', οι οποίοι βιώσαμε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις, και μας έσυραν πάμπολλες φορές με τις χειροπέδες να δικαστούμε για τις ιδέες μας, τις πεποιθήσεις μας, και την αγωνιστική μας δράση, ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε τον Τσε Γκεβάρα.

Οι προδότες της Γλυφάδας, ενώ γνώριζαν όσα έχουμε υποστεί αγωνιζόμενοι επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ για την ανατροπή από την εξουσία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, τις οποίες ποτέ δεν βίωσαν οι ίδιοι, συνέστησαν την κλίκα τους κατά της δικαίωσης μας και επί τρία χρόνια απολαμβάνουν αποδοχές, προνόμια, και εξουσία.

Αυτοί οι παρακμιακοί μπολσεβίκοι εκμαύλισαν με δόλο την αγωνιστικότητα και την διαδρομή ενός πολίτη,  ο οποίος αγωνίστηκε ενεργά επί δεκαετίες ώστε να υπάρξει η ανατροπή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από την εξουσία, και διαμόρφωσαν όρους απαξίας με σειρά στοχευμένων ενεργειών ώστε να απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη του παρόντος.



Οι καταθέσεις τους και οι τσέπες τους γέμισαν με πολλά χρήματα, όμως είναι αυταπόδεικτο και σαφές σε κάθε συμπολίτη μας στη Γλυφάδα, και σαφώς όχι μόνο, ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά, και όσα πρεσβεύει, και κυρίως χρησιμοποίησαν τον Τσε, και την αριστερά, όπως και όλους εμάς, αποκλειστικά για την τσέπη τους.

Για εμάς, οι οποίοι έχουμε να επιδείξουμε σειρά από διώξεις και κατασχέσεις, όπως και σειρά από αναίτιες συλλήψεις και ξυλοδαρμούς, διότι προασπιστήκαμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα και για αγνώστους σε εμάς, αυτοί οι κακούργοι επιφύλαξαν την χειρότερη μεταχείριση έναντι όσων είχαμε υποστεί από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Σας θυμίζουμε ότι παρουσία του προέδρου του Ο.Α.Σ.Α, Τ.Ταστάνη, ''δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας'', ο οποίος δεν μας εκπροσώπησε ούτε για ένα δευτερόλεπτο επί έξι χρόνια, όπως και του Δ. Ακρίβου, επίσης ''δημοτικού συμβούλου'', ο οποίος εκείνη τη περίοδο ήταν αστυνομικός στο Α/Τ Τερψιθέας,  και παρουσία τουλάχιστον 50 ακόμα ατόμων, είμαστε οι μοναδικοί οι οποίοι κάναμε παρέμβαση όταν έσερναν ένα συμπολίτη μας σαν σακί από πατάτες, με απόρροια να δεχτούμε επίθεση και ξυλοδαρμό από δυο αστυνομικούς, όπως και σειρά από καταχρηστικές κατηγορίες τις οποίες έστησαν στη συνέχεια.

Οι κύριοι, οι οποίοι παριστάνουν τους αριστερούς, το μοναδικό που έκαναν ήταν να παρακολουθούν τα δρώμενα χωρίς να παρέμβει κανείς από 50 άτομα, και κυρίως χωρίς να προσφέρουν το ελάχιστο της υποστήριξης, ακόμα και στη συνέχεια, που μείναμε κρατούμενοι στο Α/Τ Τερψιθέας για δυο ημέρες, ενώ μας φόρτωναν άδικες κατηγορίες, και μας έσερναν στα δικαστήρια να δικαστούμε δυο φορές για το υποτιθέμενο αδίκημα.

Μάλιστα, έχουμε τα πειστήρια ότι δικαστήκαμε δυο φορές για το ίδιο υποτιθέμενο αδίκημα, ( !!!)  και δεν βρέθηκε κανείς δίπλα μας από 50 και πλέον άτομα τα οποία παρουσιάζονται και κατάλληλοι για τα έδρανα του δήμου.

Όσοι παριστάνουν τους αριστερούς στη πόλη μας, και κατόπιν συνωμοσίας, δολοπλοκίας, και μεθοδεύσεων, βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας, τουλάχιστον εμείς έχουμε τα πειστήρια ότι είναι προδότες.

Μας έφαγαν τη ζωή, όμως οι μέρες τους τελειώνουν. Η Γλυφάδα θα απαλλαγεί από τους προδότες δεξιούς - αριστερούς.

Ο ένας είναι στέλεχος σε τράπεζα και χρηματοδοτεί τους ξένους, ο άλλος είναι πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α και φρόντισε την διαβίωση των ξένων, και όμως θέλανε την υποστήριξή μας μέχρι να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και να φροντιστούν από την συντεχνία τους.

Μέχρι να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ σε καθημερινή βάση μας απασχολούσαν με τηλέφωνα, mail, επισκέψεις, κ.α., όμως, από την ημέρα που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και η συντεχνία τους μεθόδευσε την θεσούλα τους, μας ξέχασαν, και αμέσως μετά, κατέβασαν τα ρολά στην Ο.Μ, μας έκοψαν την επικοινωνία, αναφορικά με τις εκλογές και τις δραστηριότητες της Ο.Μ, και όλα τα μαγειρεύουν τηλεφωνικά αναμεταξύ τους. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ;;; 

Οι περισσότεροι είναι τόσο ΣΥΡΙΖΑ, όσο είναι και ένας Χρυσαυγίτης, και ομολογουμένως, αν στράβωνε η κατάσταση και δεν γινόντουσαν κυβέρνηση, να προκύψουν οι θεσούλες, και τα χρήματα, αρκετοί εξ αυτών θα πήγαιναν στο οποιοδήποτε άλλο αστικό κόμμα. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ;;; Σιγά μην είστε και σύντροφοι ? 

Ορισμένοι άλλοι είναι τελείως ποταποί, διότι αν θέλεις να σου αναγνωρίζουν παλαιότητα πρέπει να πράττεις ομοίως, ενώ αυτοί ήθελαν να τους αναγνωρίζουν παλαιότητα και προνόμια στην Ο.Μ, και οι ίδιοι να μην αναγνωρίζουν την παλαιότητα των υπολοίπων σε οτιδήποτε λειτούργησαν.

Να θυμάστε ότι σας στηρίξαμε, και απο τις 800 ψήφους που είχατε πάρει όλα τα μικρά αριστερά κόμματα στις εκλογές του 2010 στη Γλυφάδα, βρεθήκατε με σχεδόν δεκαπλάσιο αριθμό ψήφων, και μας διώξατε από το κόμμα για τις οικονομικές απολαβές που έχετε έπειτα της υποστηρίξεως μας.

Είναι πολύ υποχθόνιο σχέδιο να επιθυμείς υποστήριξη, και αμέσως μετά να θάβεις όσους σε υποστήριξαν, και επιπροσθέτως, να έχεις και την απαίτηση να μπεις αύριο στην διαχείριση του δήμου χωρίς να αναγνωρίζεις όσους σε στήριξαν ώστε να φτάσεις εκεί που βρίσκεσαι.

Έχουμε μακρά και κακή εμπειρία από τα αστικά κόμματα, και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε την αναπαραγωγή όσων εκμαυλίζουν πολιτισμό, δημοκρατία, και κοινωνία. Εμείς θέλουμε τη Γλυφάδα όλων των δημοτών, της πραγματικής αλληλεγγύης, και της αλήθειας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Στον χώρο ανακοινώσεων της τοπικής Ο.Μ, αντί να υφίστανται τα πειστήρια από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, όπως και σειράς αναίτιων κατηγοριών σε ΒΑΡΟΣ μας, επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είχαν κάτι άσχετους, οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με την Γλυφάδα. ( Αυτή ήταν η συνδρομή των βολεμένων προβοκατόρων του παρόντος για την δικαιοσύνη και την δημοκρατία την οποία υποσχόντουσαν στο λαό. Τα μέλη και στελέχη της Ο.Μ να μην γνωρίζουν την ιστορία και την διαδρομή κάθε κατοίκου, ώστε να έχουν κέρδος οι ίδιοι.)

Ξέρετε τι σημαίνει με στημένη διαδικασία, και καταχρηστική - ΠΑΡΑΝΟΜΗ - κατάσχεση να σου στερούν τα περιουσιακά σου στοιχεία, όπως και την άδεια λειτουργίας του σταθμού,  έπειτα από αίτηση και παράβολο ;;;

Ξέρετε τι σημαίνει να γνωρίζουν το παράνομο βόλεμα των ημέτερων της εκάστοτε διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, επί δεκαετίες, και να το αποσιωπούν  ;;;

Ξέρετε τι σημαίνει να γνωρίζουν τις σύννομες αιτήσεις μας, και να μην πράττουν το ελάχιστο, ενώ εξυπηρετούν και συμμετέχουν στα δρώμενα των δεξιών του δήμου ;;;

Ξέρετε τι σημαίνει να είναι συνένοχοι στην φυσική σου εξόντωση, άτομα που παρουσιάστηκαν ως αριστεροί,  ( SKAMPARDONIDES ) και ο ένας είναι συνταξιούχος του δημοσίου, ο άλλος δημόσιος υπάλληλος, ο άλλος πρόεδρος, κ.α. ;;;

Κακοποιά στοιχεία λειτουργούσαν στην Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ, και γνώριζαν ότι ο υποφαινόμενος δεν βρέθηκε εκεί για μια θέση εξουσίας. Στον υποφαινόμενο λήστεψαν την ίδια του τη ζωή, ώστε να ληστεύουν το μέλλον μας κοινοί συμμορίτες χωρίς συνείδηση.

Μας αναφέρουν καθημερινά την ''ελευθέρια'' και την ''δημοκρατία'' επί ημερών τους, ( αναρχία ), όμως, όταν σου έχουν ληστέψει το μέλλον και την ζωή, ποια ελευθερία υπάρχει και ποια δημοκρατία ;;; ( Αιτηθήκαμε την επιστροφή των ληστεμένων επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, όπως και την άδεια λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM που μας στέρησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και αυτοί μας υπονόμευσαν να μην βρούμε το δίκιο μας, έπειτα από δεκαετίες παντελούς ελλείμματος δημοκρατίας,  ώστε να γεμίζουν τις τσέπες τους οι βολεμένοι και εξασφαλισμένοι !!! Αριστερά ;;; )

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο, πως αποκατέστησαν την ΕΡΤ, και τις χιλιάδες αναλογικά διορισμένους - βολεμένους, επαναλειτουργώντας όσα είχαν κλείσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ στον αντίποδα απεδείχθη ότι τοπικά στην πόλη της Γλυφάδας, τα ίδια άτομα δεν επιθυμούν πραγματική δημοκρατία. Αριστερά ;;; 

Υπηρετείστε την κομματοκρατία και την τσέπη σας, όμως αριστερά δεν είστε, όσο για το δημοκράτες, θυμάμαι καλά, όπως και δεκάδες ακόμα συμπολιτών μας, πως τα ψήνατε όλα παρασκηνιακά, και κάθε εκλογική διαδικασία ήταν για τους τύπους, διότι το κάθε αποτέλεσμα το γνωρίζαμε μέρες πριν την κάλπη, και όλα ήταν προσυμφωνημένα για τα οφέλη ελαχίστων. 

( Μπετόν αρμέ !!! ) Ήταν όλα τόσο στεγανοποιημένα, αναφορικά με τις ψηφοφορίες, που αν κάποιος λειτουργούσε αντίθετα των συμφωνημένων γνώριζαν όλοι ποιος η ποια είναι, έπειτα από μυστική ψηφοφορία !!!

Με τα δεδομένα που ισχύουν στα αστικά κόμματα του παρόντος, αν ζούσε ο Τσε, η ακόμα οι αρχαίοι Έλληνες, θα αντιμετώπιζαν βαριές κατηγορίες από τους φερόμενους δημοκράτες. 

Η μοναδική λύση σήμερα στο τόπο μας είναι η ανεξαρτητοποίηση και η άμεση δημοκρατία, την οποία έχουμε μόνο εμείς μοναδικό πυλώνα και στόχο μας. Δεν θα κάνουμε μυστικές ψηφοφορίες, αποκλειστικά ανοικτές και άμεσα παρουσία οιουδήποτε το θελήσει και γίνει φορέας της ανεξαρτητοποίησης. 

Στην ανεξαρτητοποίηση δεν χωρούν τα στελέχη και μέλη των αστικών κομμάτων, χωρούν μόνο οι κάτοικοι Γλυφάδας. Όσοι και όσες δεν αποποιηθούν την ταυτότητα του αστικού κόμματος στο οποίο ανήκουν, δεν έχουν καμία θέση στην ανεξαρτησία του τόπου μας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Σημείωση: Ελπίζω να μην βρεθούν ξανά ορισμένοι να αναφέρουν τον όρο χολή, (ότι εκτοξεύω χολή), διότι οι όροι που χρησιμοποίησα στο κείμενο δεν είναι δικοί μου. Οι όροι που χρησιμοποίησα είναι όσων απομακρύνατε από την Ο.Μ, ( δεκάδων συμπολιτών μας), δεν είναι τα δικά μου λόγια. Για ορισμένους από εσάς η πολιτική είναι όχημα για προσωπικούς στόχους, αντί της πραγματικής της υπόστασης, η οποία είναι η εκπροσώπηση του συνόλου.

Γνωρίζετε ότι προσωπικά προδότης δεν γίνομαι, διότι δεν βρέθηκα σε κάποιο άλλο κόμμα να αντιπαλεύω το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε επιθυμώ την επιστροφή της ΝΔ, όμως, δεν υπήρξε απόδειξη ότι αξίζετε στους θεσμούς.

Μεταξύ δυο δοκιμασμένων και ακατάλληλων για την εκπροσώπηση του συνόλου, θα επέλεγα το παρόν αντί του παρελθόντος, όμως, περισσότερο ενδεδειγμένο είναι το αύριο, άρα η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, διότι αν κερδίσουμε την ανεξαρτησία τοπικά, και την δίκαια εκπροσώπηση του συνόλου, θα γυρίσουμε σελίδα. Το δικό μας πρόβλημα είναι οι 'γαλαζοπρασινοκόκκινοι' του δήμου, και η παντελής απουσία εκπροσώπησης από τη πλευρά τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η προβοκάτσια ήταν το ψωμοτύρι τους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">