ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυβέρνηση ο Λάτσης και συγκυβέρνηση η εκκλησία !!!

Τον κόσμο δεν τον αλλάζουν οι πολλοί «λογικοί» κι οι υπάκουοι, ούτε οι δεισιδαίμονες και «ρεαλιστές», αλλά οι λίγοι «τρελοί» κι oνειροπόλοι. Οτιδήποτε άλλαξε μέχρι σήμερα υπέρ της ανθρωπότητας άλλαξε αποκλειστικά απ' όσους αμφισβητούσαν όσα ακολουθούσε παθητικά η πλειονότητα. π.χ βλέπε Βασιλεία, βασιλείς και βασίλεια. Όταν Αμφισβητούμε πράττουμε, όταν υπακούμε δεν πράττουμε, και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να αλλάξει το ελάχιστο για το κοινωνικό σύνολο.

Σήμερα στα έδρανα του δήμου οι περισσότεροι/ες είστε η ''ανφάν γκατέ'', χωρίς ουσιαστική αμφισβήτηση των πεπραγμένων κάθε δημοτικής αρχής, χωρίς αντιπολίτευση στα πεπραγμένα κάθε κυβέρνησης, η οποία στρέφετε κατά του τόπου μας, και άτομα τα οποία συμμετέχετε στο πάγωμα της πραγματικής πλουραλιστικής και άμεσης τοπικής ενημέρωσης, ενώ με πλάγιες μεθόδους γίνεστε και ''εκδότες''. 

Αυτή είναι η δημοκρατία ;;; Κυβέρνηση ο Λάτσης και συγκυβέρνηση η εκκλησία, και η λαϊκή κυριαρχία το όχημα για τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου και την υπεραξία των λίγων ;;; 
Ποιοι υπονόμευσαν τις αιτήσεις μας, ( ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ),καθώς και τους φακέλλους μας, για μια μαζική δημόσια δομή στη πόλη μας, - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ;;; Όσοι και όσες δεν επιθυμούσαν την πραγματική δομή πλουραλισμού, πολυφωνίας, και αμεσότητας - μαζικότητας, είναι γνωστό τι είναι και δεν χρειάζεται να προβούμε σε χαρακτηρισμούς. Είναι εκπρόσωποι του τόπου και των δημοτών η πέντε - δέκα οικογενειών ;;;
Εσάς σας βολεύει ο χαρακτηρισμός τρελοί σε όσους θέλουν να αλλάξουν την βαθιά σήψη και τον ραγιαδισμό ;;; Αν βολεύεστε σε όσα ισχύουν γιατί πολιτεύεστε και αξιώνεται την εκλογή σας ;;; Για τη πάρτη σας ;;; Οφείλατε να καταδικάσετε από τα δημοτικά έδρανα τόσο τις παρανομίες των εκάστοτε δημοτικών αρχών, όσο και την αλητεία από τη πλευρά φερόμενων εκδοτών, οι οποίοι γνωρίζετε ότι είναι εκβιαστές, συκοφάντες, και λασπολόγοι. H διοίκηση xρειάζεται συνηγόρους ;;;


Σε ορισμένους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το ''εξαίσιο'' έργο τους, το οποίο ήταν ο εκμαυλισμός της τοπικής κοινωνίας, ο εξευτελισμός των θεσμών, η απαξία πολλών δημοτών, ώστε να προκύπτουν τα δεδομένα οφέλη επιτήδειων, οι οποίοι όπως γνωρίζετε πρεσβεύουν τον αναχρονισμό, και τον σκοταδισμό, με φασιστικές νοοτροπίες και πρακτικές.

Απ' αυτούς ξεκινά ο φασισμός, και απ' αυτούς ξεκίνησε και σε τοπικό επίπεδο, όταν έπειτα από το σύνολο των σύννομων ενεργειών μας δεν παρείχαν άδειες στους πρωτεργάτες ενός χώρου, και ενώ λήστευαν το λαό επεδίωκαν και αποσιώπηση των εγκλημάτων τους στρεφόμενοι με διώξεις και κατασχέσεις κατά ημών.

Η Ενημέρωση όπως χρειάζεται σε μια κοινωνία, για το κοινωνικό σύνολο, απορρίφθηκε, η καλύτερα υπονομεύτηκε, για λόγους διαπλοκής και συγκεκριμένων συμφερόντων - σκοπιμοτήτων των αστικών κομμάτων - πολιτικών, και των συνεργατών τους.  Αυτό είναι το δικό μας μήνυμα, παρέχοντας και τις αποδείξεις. Το δικό σας ποιο είναι ;;; 

Πραγματικά προκαλούν λύπη όσοι και όσες συμβιβάζονται σε ρόλους «κομπάρσων» διεκδικώντας το δήμο, οι οποίοι/ες δεν υπάρχουν πουθενά επί τέσσερα χρόνια, και ενώ δεν υπάρχουν ούτε στη σελίδα του δήμου, ούτε κάπου άλλου, επί μακρόν έχουν λόγους αποσιώπησης. 

Οι αιρετοί συμμετέχετε και διαμορφώνεται κάτι που πληρεί όρους δημοκρατίας, η διοικητικής ασυδoσίας ;;; Δεν έχετε εικόνα όσων ισχύουν ;;; Σύμφωνα με όσα αποδέχεστε και ισχύουν σχεδόν έχετε γίνει μια ευχάριστη παρέα, μια κοινή συντεχνία, η οποία αποδέχεται τα ρουσφέτια κάθε δημάρχου - δημοτικής αρχής, και προσβλέπει να έρθει το πλήρωμα του χρόνου, (αν δοθεί η δυνατότητα), για αναπαραγωγή των ιδίων φαινομένων. ( Αυτή είναι η δημοκρατία ;;; )


Ορισμένοι Νεοέλληνες - νεοελληνίδες κάντε μια προσπάθεια να μας αμφισβητήσετε, διότι ο τοπικός κανιβαλισμός καθώς και η βαρβαρότητα είναι αυταπόδεικτα στη πόλη της Γλυφάδας, με όσους υποτίθεται θα εκπροσωπούσαν το τόπο και τους δημότες, με σεβασμό στους νόμους, και κυρίως για το δημόσιο συμφέρον. 

Εμείς  μέχρι σήμερα γνωρίζουμε αποκλειστικά το δικό τους όφελος, καθώς και των αυλοκολάκων, και των λοιπών ημέτερων, καθώς επίσης, αντί τήρησης των νόμων παρανομίες, και επιπροσθέτως, αντί του δημοσίου συμφέροντος, το οποίο σημαίνει πλουραλισμός - πολυφωνία, την υπηρέτηση ολιγαρχών και διαπλοκής.


Έχουμε δημάρχους και διοικήσεις οι οποίοι υπονομεύουν τόπο και κατοίκους και συνεργάζονται άρρηκτα με διαπλεκόμενα τα οποία δημιουργήθηκαν τη περίοδο που δεν μας παρείχαν άδειες, και με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις στρεφόντουσαν κατά του τόπου μας. Στο δήμο έχουμε πλειάδα από εφιάλτες, και άλλωστε μάλλον μόνο απόγονοι αυτού υπήρξαν, διότι οι υπόλοιποι πέθαναν αγωνιζόμενοι - μαχόμενοι.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: H αναφορά μας γίνετε κυρίως για το δήμο Γλυφάδας, και τη δεξιά διοίκηση, όμως, το ανάλογο ισχύει και στην κυβέρνηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυβέρνηση ο Λάτσης και συγκυβέρνηση η εκκλησία !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">