ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο μυθοπλάστης το πρώτο χρόνο χαίρετε

Εμείς δεν είμαστε οι πρώτοι τυχόντες και έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία, πειστήρια, δαπάνης εκατομμυρίων δρχ για την λειτουργία του κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM, διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Επίσης, στη πόλη μας υπάρχουν σήμερα αρκετές χιλιάδες κατοίκων οι οποίοι μας άκουγαν καθημερινά και γνωρίζουν ότι ούτε για μια φορά δεν τους χρησιμοποιήσαμε, καθώς επίσης, ούτε για μια φορά δεν τους κατευθύναμε ώστε να δαπανήσουν έστω και μια δεκάρα.

Είναι γνωστό της πάσι, σε χιλιάδες κατοίκους, ποια ήταν η συμμετοχή του κόσμου, όπως είναι γνωστό το μίσος και η κακία όσων αντί να γίνουν αρωγοί σε μια τοπική δομή της πόλης μας,  σχεδόν καθημερινά, ως κουκουλοφόροι, έκαναν καταγγελίες.

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι ακόμα και σήμερα συνεχίζεται η χούντα του 1967, εν έτη 2017, έπειτα από 50 χρόνια, και η δικτατορία των συνταγματαρχών υπό διαφορετικούς όρους.

Υπάρχουν χιλιάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες έζησαν εκείνη τη περίοδο, άρα βλέποντας και γνωρίζοντας όσα ισχύουν σήμερα, με μια ματιά στην ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας, μπορούν κάλλιστα να συμπεράνουν ότι συνεχίζονται τα επίκαιρα της χούντας των συνταγματαρχών στο παρόν της πόλης μας. 

Στο παρόν της Γλυφάδας υπάρχει ένας περαστικός ξενόφερτος δήμαρχος, ο οποίος σήμερα είναι και αύριο αποχωρεί, και ο μητροπολίτης - εκκλησία, οι οποίοι από κοινού εγκαινιάζουν και κόβουν κορδέλες, καθώς επίσης, και μερικά έργα της εποχής των συνταγματαρχών της χούντας, και πέραν αυτού δεν υπάρχουν πουθενά 100.000 χιλ. κάτοικοι, το σύνολο των αιρετών και των παρατάξεων, και οτιδήποτε μας περιβάλει. 

Σας θυμίζουμε ότι σε σειρά δήμων έχουν υπάρξει ενέργειες για όσα απαιτούνται σήμερα, ενώ στον δήμο Γλυφάδας ο αναχρονισμός και η συντήρηση αποτελούν σήμα κατατεθέν.

Κανείς δεν πείθετε με προπαγάνδα, ο κόσμος πείθετε με αποδείξεις, και ενώ κάποιοι διακαώς έχουν γίνει ο περίγελος προσπαθώντας να αποδείξουν ότι γίνονται προσπάθειες για την καλυτέρευση της καθημερινότητας του πολίτη και να γυρίσει σελίδα η Γλυφάδα, εμείς καλούμε όσους αμφισβητούν την αλήθεια να έρθουν  σε εμάς ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, και να παρέχουν τις αποδείξεις. 

Τονίζεται ότι δεν είμαστε μηδενιστές, άρα δεχόμαστε όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, όμως, η Γλυφάδα δεν γύρισε σελίδα.

Ο προαγωγός σύμφωνα με στοιχεία συμπολιτών μας, ο οποίος σας αποκαλούσε ανεπάγγελτους απατεώνες είναι ο κάτοικος Γλυφάδας που του αλλάζουν την καθημερινότητα, η όσοι από εμάς έχουμε καταθέσει αιτήσεις στο δήμο, και παρανομείτε σε όλες ;;; Επίσης, γνωρίζετε ότι επιτίθεται και συκοφαντεί όσους κατοίκους λένε την αλήθεια ;;; Είναι δυνατόν να υπάρχει εκπροσώπηση, προσπάθεια, και αλλαγή σελίδας, όταν σε μια μόνο μέρα ένας ανήθικος - εξαγορασμένος, και φοροφυγάς, επιτίθεται σε σειρά κατοίκων ;;;

Αφορά τους αιρετούς και τον δήμαρχο, διότι ο λασπολόγος - συκοφάντης λειτουργεί για λογαριασμό τους, ως συνήγορος υπεράσπισής τους, και δεν γνωρίζουμε κανένα να το πράττει ανιδιοτελώς.

Αλήθεια γνωρίζετε ότι την προεκλογική περίοδο έριξαν στις τσέπες αυτού του συκοφάντη - λασπολόγου 30.000 χιλ. ευρώ, τα οποία δεν τα δήλωσε στην Δ.Ο.Υ ;;; Εσείς, ( η πλειονότητα των κατοίκων που παρέχει τέλη και φόρους), αποκτήσατε 30.000 χιλ. ευρώ στα τρία χρόνια της γαλάζιας διοικήσεως ;;;

Παρέχουμε για πολλοστή φορά τις αιτήσεις που χρονίζουν στο δήμο Γλυφάδας, στις οποίες παρανόμησαν τέως και νυν διοικούντες - δήμαρχοι. 

1) Πρωτοκολλημένη αίτηση στο δήμο Γλυφάδας με αρ. πρωτ. 56577 ημερομηνία 24/10 /2012

2) Πρωτοκολλημένη αίτηση στο δήμο Γλυφάδας με αρ. πρωτ. 21581 ημερομηνία 19/04/2013

Έχουν υπάρξει περισσότερες από 10 αιτήσεις στα τρία χρόνια της σημερινής διοικήσεως, με παρανομία από τη πλευρά τους σε όλες τις αιτήσεις μας, άρα ποια σελίδα γύρισε ;;;

Έπειτα από τόσα χρόνια παρανομιών, από τη πλευρά δημάρχων και αιρετών είναι σαφές ότι κανείς δεν εκπροσωπεί το τόπο, και τους κατοίκους, και δεν γύρισε καμία σελίδα, άρα είμαστε οι μοναδικοί που αρμόζουν στο δήμο Γλυφάδας.

Αν υπάρχει δικαιοσύνη όφειλε να επέμβει αυτεπάγγελτα, και όχι να μας λένε ότι ερευνούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Για εμάς είναι έγκλημα να έχουν γίνει αιτήσεις το 2012 - 13, οι οποίες τέθηκαν ξανά στα τρία χρόνια της σημερινής διοικήσεως, επίσης, με παρανομία και από τη δική τους πλευρά. 

Επίσης, το γεγονός να μην καταδικάζουν στο Δ/Σ το γνωστό συκοφάντη, εκβιαστή, φοροφυγά, και εξαγορασμένο, ο οποίος δεν ασκεί κριτική - σπιλώνει - καθυβρίζει - και συκοφαντεί, δηλώνει ότι σήμερα υφίσταται τραμπουκισμός κάκιστης μορφής, αντί ορθής δημοτικής αρχής, ώστε κανείς δημότης να μην θέσει δημόσια την οποιαδήποτε αλήθεια, δεδομένου ότι θα δοθεί από τους δήθεν ''εκπροσώπους των κατοίκων'' το μπιλιετάκι σπίλωσης - συκοφαντίας εις βάρος τους. 

Δεν μπορεί ένας εξαγορασμένος να χρησιμοποιεί σπίλωση, ύβρεις, συκοφαντίες, κ.α., εις βάρος πολλών κατοίκων, και συνολικά όλοι να στρέφονται κατά της διοικήσεως η οποία ''άλλαξε σελίδα'' στη πόλη μας. Είναι σαφές ότι υπάρχει εμπαιγμός, και καταργείτε η ενημέρωση και η τοπική δημοκρατία. 

Με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ τραμπουκισμούς επιβάλλεστε στο κοινωνικό σύνολο ;;; Είναι η δεύτερη φορά που το θέτουμε χωρίς απάντηση από τη πλευρά σας, όμως με συνέχιση ύβρεων και συκοφαντιών από γνωστό ψυχάκια και εμμονικό που παριστάνει τον εκδότη.

- Αν κάνουμε κάποιο λάθος παρακαλούμε θερμά να γίνει διόρθωση, όμως τονίζεται ότι εμείς στην διοίκηση ήδη θα είχαμε δώσει εντολή πλήρους έρευνας αναφορικά με τον εκβιαστή, λασπολόγο, υβριστή, και συκοφάντη, αποδεικνύοντας ότι εκπροσωπούμε το σύνολο των δημοτών, διότι ο συκοφάντης είναι ένας (1), ενώ καθημερινά συκοφαντεί, σπιλώνει, και καθυβρίζει πολλαπλάσιο αριθμό κατοίκων, και με ασύστολα ψεύδη για τα οποία δεν έχει δημοσιοποιήσει ποτέ ούτε μια απόδειξη.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ  - Εμείς γυρίζουμε πραγματικά σελίδα 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Δεδομένου ότι ενδέχεται να μην είδατε τι γράφει ο εν λόγω διαβάστε προσεκτικά τι αναφέρει το Μάρτιο του 2014 και πόσο φερέγγυος είναι, δεδομένου ότι τη μια βρίζει και την άλλη ''λιβανίζει'', και πάντα με πανομοιότυπο τρόπο.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο μυθοπλάστης το πρώτο χρόνο χαίρετε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">