ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απο λόγια εξαγορασμένε πορνοεκδότη πάρα πολλά, από αποδείξεις τίποτα

Διεστραμμένε και ανήθικε διφορούμενε ψευτοεκδότη, το γεγονός να απαντάς απολογούμενος σε οτιδήποτε δημοσιοποιούμε πιστοποιεί ότι έχεις ''χεσμένη τη φωλιά σου'', η αν προτιμάς είσαι λαμόγιο.

Εμείς παρείχαμε δημόσια πειστήρια - αποδείξεις όσων έχεις πράξει στον παρελθόντα χρόνο, ενώ εσύ ως γνωστό της πάσι λαμόγιο και εκβιαστής σπιλώνεις με γενικολογίες, αοριστολογίες, και πες - πες στο τέλος κάτι θα μείνει για όσους δεν γνωρίζουν.

Είναι γνωστό ότι είσαι ο μοναδικός κάφρος στα νότια προάστια, και δεν υπάρχει κανείς όμοιος σου, πλην των εντολέων σου, και όσων σου παρέχουν τα ψίχουλα ώστε να σπιλώνεις.

Απατεώνα σε καλούμε δημόσια να παρέχεις έστω μισό αποδεικτικό στοιχείο για όσα αναφέρεις κατά καιρούς κατά εντολή και επί χρήμασι.

Εμείς ανήθικε λασπολόγε, δεν χρησιμοποιούμε τη γενικολογία με υπονοούμενα και αοριστολογίες, παρέχουμε αποδείξεις.
Αν υπήρχε εκπροσώπηση και σεβασμός των θεσπισμένων από τους αιρετούς θα το γνωρίζατε πρώτοι εσείς, και δεν θα χρειαζόταν εμείς να κάνουμε έστω και μια δημόσια αναφορά. Η πλειονότητα έχει γνώση όσων ισχύουν και δεν την ξεγελά κανείς.
Δείτε για άλλη μια φορά τι έλεγε ο λασπολόγος, υβριστής, συκοφάντης, και διφορούμενος, ο οποίος παριστάνει τον εκδότη, ενώ είναι γνωστό ότι οι εκάστοτε εκλεγμένοι τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, αποπροσανατολίζοντας το κοινωνικό σύνολο, ενώ από ορθή διαχείριση του Δήμου - Μηδέν εις το πηλίκον.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ: Το χρονικό ενός ''τοπικού εκδότη''

Σημείωση: Ο γνωστός συκοφάντης, λασπολόγος, και υβριστής, πριν από ένα χρονικό διάστημα ζήτησε συνάντηση με όσους καθύβριζε δημόσια, και έπεσε στα γόνατα κλαίγοντας, και λέγοντας ότι δεν έχει να πληρώσει τη ΔΕΗ, δεν είχε να πληρώσει για την λειτουργία της ''ιστοσελίδας'', ( την οποία την είχε κλείσει μόνος του), και πεινάνε τα παιδιά του, ώστε να τον λυπηθούν.

Αναλογιστείτε πόσο αξίζουν, και πόσο διαφέρουν από τον συκοφάντη υβριστή, όσοι τους αποκαλούσε ανεπάγγελτους απατεώνες, και ότι συμπράττουν σε πολιτική π@ρτούζ@, οι οποίοι τον ''λυπήθηκαν και τον συνέδραμαν'', για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι καταφανώς αποδεικνύονται. 
Λασπολόγε, συκοφάντη και υβριστή, να έχεις υπόψιν σου ότι από εμάς δεν πρόκειται να πάρεις ούτε μια δεκάρα... ότι και να γράφεις δημόσια.
Τέλος, όσοι και όσες έχετε συμπράξει μέχρι σήμερα για τέτοιου τύπου υβριστές, απατεώνες, και συκοφάντες, δηλώνετε ευθέως, πρώτον, πόσο σέβεστε το άτομό σας, και δεύτερον, πόσο σέβεστε το δημοτικό χρήμα, τους θεσμούς, και τους συμπολίτες μας.




ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - Λασπολόγε και συκοφάντη αυτό ενοχλεί τους εντολείς σου ;;; Είναι ενοχλημένοι όσοι επιθυμούν το κοινωνικό σύνολο ακόμα και το 2020 ραγιάδες και προσκυνημένους στο τόπο τους ;;; 

Εμείς θα παρέχουμε την αυτοδιοίκηση στο κοινωνικό σύνολο, με δημιουργία συνοικιακών συμβουλίων σε κάθε γειτονιά, και χωρίς κομματικές ταυτότητες καθώς και πεποιθήσεων, ενώ όσοι υπηρετείς σήμερα, τους οποίους ο ίδιος καθύβριζες εχθές, είναι όμοιοι σου. Κάπηλοι των θεσμών, και ξεπουλημένοι σε συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, οι οποίοι χρησιμοποιούν το κοινωνικό σύνολο, και επί τέσσερα χρόνια δεν υφίσταται ίχνος τοπικής δημοκρατίας.
Δεν έχουν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν επάξια το κοινωνικό σύνολο, δεν επιθυμούν πρόοδο και ευημερία στο τόπο μας, δεν σέβονται τους θεσμούς και τους δημότες, και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που συκοφαντούν και σπιλώνουν.
Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούν να ισχύσουν από στελέχη και μέλη αστικών κομμάτων, και άλλωστε αποδεικνύεται στη πράξη ότι αντί να παρέχουν ακόμα και σήμερα λύσεις, και εκπροσώπηση του κοινωνικού συνόλου, σπιλώνουν και καθυβρίζουν δια μέσω εξαγορασμένων. ( Νοημοσύνη διαθέτουμε ??? )

Οι ''κύριοι'', οι οποίοι αντί να εκπροσωπούν επάξια το σύνολο των δημοτών, έχουν στήσει τη μηχανή σπίλωσης όσων τολμούν να εκθέσουν δημόσια την αλήθεια, είτε να συγκρουστούν με αναχρονιστικά κατεστημένα, να έχουν τη τόλμη ότι έχουν να πουν να το λένε επώνυμα, και να το υπογράφουν, αντί να μισθώνουν κοινές πόρνες του φερόμενου τοπικού τύπου. ( Νοημοσύνη διαθέτουμε ??? )
Ποιοι υπονόμευσαν τις αιτήσεις μας, ( ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ),καθώς και τους φακέλλους μας, για μια μαζική δημόσια δομή στη πόλη μας, - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ;;; Όσοι και όσες δεν επιθυμούσαν την πραγματική δομή πλουραλισμού, πολυφωνίας, και αμεσότητας - μαζικότητας, είναι γνωστό τι είναι και δεν χρειάζεται να προβούμε σε χαρακτηρισμούς. Είναι εκπρόσωποι του τόπου και των δημοτών η πέντε - δέκα οικογενειών ;;;
Καλά κέρδη στις συντεχνίες της πόλης, εν έτη 2017, και χωρίς εκπροσώπηση των κατοίκων, καθώς και ενδογενείς δομές, παρά μόνον εξαγορασμένους, συκοφάντες, και υβριστές, όμως μη ξεχνάτε ότι υπάρχει και το αύριο των κατοίκων, πλην του παρελθόντος και του παρόντος.

Δεν πειράζει που ορισμένοι ξεχνούν εύκολα, ούτε ακόμα που σήμερα στη Γλυφάδα κατοικούν και εργάζονται μερικές χιλιάδες κάτοικοι οι οποίοι δεν υπήρχαν τοπικά όταν θέσαμε επί χρόνια δημόσια τις θέσεις μας, καθώς και μερικές δεκάδες ζητήματα τα οποία ληστεύτηκαν από τις γνωστές συντεχνίες των αστικών κομμάτων, σας θυμίζουμε όμως, ότι υπάρχουν και πολλοί κάτοικοι που διαθέτουν μνήμη και γνωρίζουν, ποιος, πότε, και τι έθεσε δημόσια, και τι ακολούθησαν ετεροχρονισμένα οι αντιγραφείς, τα οποία τα παρουσίαζαν ως δικό τους πρόγραμμα και έργο !!! ( Κινέζικες μαϊμούδες !!! )

Άλλωστε το 1977, και μετέπειτα στη πόλη της Γλυφάδας, δεν υπήρχε τίποτα ηλεκτρονικό πλην του υποφαινόμενου, και καθίσταται σαφές ακόμα και σήμερα τι παλιάνθρωποι εκλέγονται και ποιες είναι οι φέρουσες νοοτροπίες τους. Οι παλιοχαρακτήρες έχουν κάθε λόγο να αποπροσανατολίζουν το κόσμο, όμως εμείς δεν έχουμε κανένα. 

Είναι γνωστό σε αρκετούς κατοίκους τι ίσχυε από εκείνη τη περίοδο στη πόλη μας, ώστε ορισμένοι να συντηρούν μέχρι σήμερα την κλεπτοκρατία και τις συντεχνίες των αστικών κομμάτων στην αυτοδιοίκηση. Σαφώς όταν ερωτώνται ποια είναι η εκπροσώπηση από τη πλευρά της κλεπτοκρατίας αποφεύγουν να απαντήσουν. 

Ο πορνοεκδότης και ετεροχρονισμένα μαϊμού, που έγινε και ''Γλυφαδιώτης'' μετά τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, μπορεί να απαντήσει ;;; 

Αλήθεια πορνοεκδότη πες στο κόσμο γεννήθηκες στη Γλυφάδα, η έχεις καταγωγή από τη Γλυφάδα και δήλωνες Γλυφαδιώτης ;;; Πες στο κόσμο πότε κουβαλήθηκες στη πόλη της Γλυφάδας, από που, και σε τι αποσκοπούσες, καθώς και τα πεπραγμένα σου πριν πατήσεις περαστικός το πόδι σου στη πόλη μας. 

Για πες μας στη Σαρωνίδα τι κάνει η δημοτική αρχή για σένα ;;; Δεν πιάνουν εκεί οι απάτες σου ;;; Γιατί δεν ασχολείσαι με την Σαρωνίδα, και κάνεις αναπαραγωγή τα δελτία τύπου του δήμου Γλυφάδας ;;; Υπάρχει κάποια αναγκαιότητα αναπαραγωγής ;;;

Ο κόσμος γνωρίζει ποια είναι η διεύθυνση του δήμου, ποιοι μισθώνονται για δελτία τύπου, και ποιοι καταλαμβάνουν τα έδρανα χωρίς εκπροσώπηση του συνόλου, εσύ τι παριστάνεις ;;; Παριστάνεις τον κολαούζο η τον συνήγορο υπεράσπισης ;;;  Μη μας πεις ότι κάνεις ενημέρωση των Γλυφαδιωτών γιατί θα πέσουμε κάτω από τα γέλια. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com  


Υ.Γ: Αναφορικά με τους ραγιάδες, αν επιθυμούν και αρέσκονται να συντηρήσουν όσα γνωρίζουν, δια βίου θα χρησιμοποιούνται και ποτέ δεν θα αυτοδιαχειριστούν τα του δήμου, το οποίο αποτελεί το πρωτεύον καθήκον κάθε δημότη.

* Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα η βλακεία που διέπει τον συκοφάντη - υβριστή είναι ανυπέρβλητη, διότι αν για τον ίδιο εχθές κάποιοι ήταν απατεώνες, και σήμερα ότι καλύτερο διαθέτουμε, θα έπρεπε να υπάρχει και το σύνολο των αποδείξεων, και κανείς, μα κανείς, να μην στρέφεται εναντίων τους.

* Μπορεί κάποιοι να είναι ότι καλύτερο και να μην καλύπτουν τους κατοίκους ;;; ( Νοημοσύνη διαθέτουμε ??? )

* Θυμίζουμε ότι την πρώτη φορά που ξεκίνησαν τη διαδικασία σπίλωσης και συκοφαντίας, κλήθηκαν να ορίσουν ημέρα και ώρα έξω από το δημαρχείο Γλυφάδας, ώστε όσα λένε και γράφουν να τα πουν παρουσία μας, και απεδείχθη ότι είναι άνανδροι, κοινοί λασπολόγοι και απατεώνες.

* Όπως γνωρίζετε δεν στρεφόμαστε κατά παντός, η του συνόλου των κατοίκων, στρεφόμαστε κατά όσων αξίωσαν την εκλογή τους, οι οποίοι αναγνώριζαν ως εκδότες τυχοδιώκτες, οι οποίοι ουδέποτε δήλωσαν στην ΔΟΥ τα έσοδα τα οποία είχαν από εκβιασμούς και προεκλογικές δοσοληψίες.

* Η σαθρή τοπική πραγματικότητα στη πόλη της Γλυφάδας είναι ότι ορισμένοι βρέθηκαν με τα χρήματα των συμπολιτών μας στη τσέπη, και κακοδιαχειριστές των κοινών, και σύμφωνα των δικών τους συμφερόντων, καθώς και κάποιων συντεχνιών που βρίσκονται από πίσω τους, αναγνώρισαν όσους λειτουργούν σε καθεστώς αδιαφάνειας, και κανείς δεν γνωρίζει αν έχουν δηλώσει, η αν δήλωσαν έστω και μια φορά όσα έχουν αποκομίσει, είτε από δημάρχους, είτε από αιρετούς, είτε ακόμα από ορισμένους επιχειρηματίες.

* Όπως γνωρίζετε ορισμένοι βρέθηκαν παράνομα αμειβόμενοι του δήμου ενώ όσο λειτουργούσαν, υποτίθεται ως τοπικοί δημοσιογράφοι, δεν είχαν δηλώσει ούτε μια φορά στη ΔΟΥ τα μαύρα που έριχναν στις τσέπες. Βλέπε ενδεικτικά Σκούφης, μέχρι το πλήρωμα του χρόνου που θα αναφέρουμε δημόσια και με το σύνολο των στοιχείων, κάθε μια από τις τοπικές ιδιαιτερότητες, και ποιοι τύπωσαν την προεκλογική περίοδο διαφημιστική φυλλάδα, με το σύνολο των υποψηφίων συγκεκριμένης παρατάξεως, ενώ δεν τύπωναν πριν από τις εκλογές, πόσα τους δόθηκαν, από ποιους, και τι δήλωσαν στη Δ.Ο.Υ.

* Εμείς μιλάμε ΕΠΩΝΥΜΑ, και πάντα με στοιχεία και αποδείξεις, και σε καμία περίπτωση όπως ο πορνοεκδότης - συκοφάντης, και οτιδήποτε υπήρξε κακήν κακώς ώστε να εξυπηρετεί άνομα και σκοτεινά συμφέροντα.

Στο δήμο Γλυφάδας έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός επιτήδειων, οι οποίοι επί σειρά ετών είτε παρανομούν, είτε αδιαφορούν πλήρως στο σύνολο των αιτήσεων, και των δημοσιευμάτων μας, και από την άλλη διαφημίζουν τις καινοτόμες ηλεκτρονικές τους υπηρεσίες, και την εξυπηρέτηση των δημοτών. Απάτη και μόνο απάτη, και αν υπάρχει έστω και ένας που διαφωνεί να έρθει μπροστά μας, τετ α τετ, face to face, και να μας παρέχει τις αποδείξεις. Οτιδήποτε άλλο είναι αποκλειστικά για τον κάλαθο των αχρήστων μαζί με όσους τα ακολουθούν ως πρακτικές.

|| Κάθε αλητεία έχει όρια, έχει και ημερομηνία λήξεως...||

|| ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ ||
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απο λόγια εξαγορασμένε πορνοεκδότη πάρα πολλά, από αποδείξεις τίποτα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">