ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τo Ε.Π.Κ.Α Αργυρούπολης σας εύχεται καλή ανάσταση

Τo Ε.Π.Κ.Α Αργυρούπολης σας εύχεται καλή ανάσταση, αναφέροντας ότι ''έργο μας ας είναι πια η αναγέννηση της Ελλάδος μας, και του πολύπαθου πολιτιστικού στοιχείου της πολύπαθους χώρας μας''.

Εμείς από τη δική μας πλευρά, δεδομένου ότι τον Απρίλη του 2017 συμπληρώνουμε 40 χρόνια από την πρώτη φορά λειτουργίας του τοπικού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', ο οποίος κατασχέθηκε επανειλημμένα, και παραμένει κλειστός επί 13 χρόνια,  μπορούμε να πούμε με κάθε βεβαιότητα ότι από το σύνολο των αστικών πολιτικών κομμάτων - πολιτικών, ανάσταση δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ, και επαφίεται σε κάθε συνειδητοποιημένο άνθρωπο - πολίτη - δημότη, να μεριμνήσει από το μετερίζι του για την ανεξαρτητοποίηση των κοινών, κάθε δήμου, κάθε πόλης, το συντομότερο, για την ορθή αυτοδιαχείριση από δημότες για τους δημότες, και από τον άνθρωπο για τους ανθρώπους.

Αντί για καλή ανάσταση ευχόμαστε σε όλους καλή ανεξαρτητοποίηση, διότι το μήνυμα της αναστάσεως είναι η απελευθέρωση του ανθρώπου από τον ζυγό του θανάτου, και όσοι θανάτωσαν ένα στοιχείο του ενδογενή μας τοπικού πολιτισμού, οι οποίοι επί χρόνια, όπως και σήμερα, αντί λύσεων παρανομούν και μας σπιλώνουν - συκοφαντούν - υβρίζουν, θανάτωσαν και θανατώνουν τον άνθρωπο, ενώ υποκριτικά παριστάνουν και τους θρησκευόμενους.

* Ο τοπικός ΓΛΥΦΑΔΑ FM, δεν ήταν ένας από τους πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς του παρόντος, ήταν ο άνθρωπος, με την συμμετοχή των ανθρώπων, και ένα στοιχείο του ενδογενή τοπικού μας πολιτισμού, το οποίο συνέδεε καθημερινά και ζωντανά πολλούς κατοίκους της περιοχής, και ήταν η βασική γέφυρα για χιλιάδες κατοίκους. 

Σήμερα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στη περιοχή μας, ενώ έχει υπάρξει διευρυμένος κατακερματισμός, ο οποίος δρομολογεί την αποσύνθεση του τοπικού πολιτισμού - συνοχής. ( Είναι αδύνατον με άλλο τρόπο να πετύχουμε την ορθή καθημερινή ενδογενή συνοχή για όλους τους κατοίκους, άρα οι κύριοι των κομμάτων, στα έδρανα του δήμου, θα απολογηθούν στο εγγύς μέλλον για τα πεπραγμένα τους.) 







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τo Ε.Π.Κ.Α Αργυρούπολης σας εύχεται καλή ανάσταση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">