ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκαλύφθηκε ο Καραχάλιος

Ο διαχρονικά υβριστής και συκοφάντης αποκαλύφθηκε. Την ανθρώπινη αξιοπρέπεια την έχει κατακρεουργήσει ο Καραχάλιος, ο οποίος διατελεί επί αρκετά χρόνια συκοφάντης κατά του συνόλου των υπολοίπων, και ανά εποχές επιτίθεται σε παρατάξεις, δημάρχους, αντιπολιτευόμενους, καθώς και δημότες.

Είναι σαφές ότι επί μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ο μοναδικός στον οποίο έχουν αναθέσει οι ''γαλάζιοι'' να συκοφαντεί και να σπιλώνει κατά πάσα πλευρά υπάρχουν καταγγελίες για παρανομίες. ( Όσοι τον χρησιμοποιείται γνωρίζετε τους λόγους, αν και δεν είναι πρέπον να χρησιμοποιείται ένα άτομο το οποίο αποκαλούσε απατεώνα τον τέως δήμαρχο, καθώς και τον τωρινό. )

Μέχρι σήμερα έχει επιτεθεί σε όποιο κάτοικο Γλυφάδας έθεσε τοπικές παθογένειες, παρανομίες, και δημοτικές ατασθαλίες.Σαφέστατα κατόπιν εντολών παρακάμπτει μια σειρά τέως αιρετών, οι οποίοι διετέλεσαν στα δημοτικά έδρανα, για ευνόητους λόγους, όμως οι πράξεις του κατά ομολογία του γνωστών του είναι σαφείς και συγκεκριμένες.

Ο Καραχάλιος ομολογεί ότι γνωρίζει τόσο τον Αναστάσιο Γιαννακόπουλο, όσο και τον Ηλία Ζαχαριάδη, άρα καθίσταται σαφές ότι συκοφαντεί και σπιλώνει, διότι το θολωμένο μυαλό των ''πειραγμένων'' σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιοποιούσε την απόλυτη αλήθεια.

Ο εγκάθετος και έμμισθος των εκάστοτε διοικούντων, αντιπολιτευομένων, κ.α., εξυπηρετεί τα προσωπικά τους συμφέροντα, όπως και τα δικά του, και σε καμία περίπτωση με τις ενέργειές του, συκοφαντιών, ύβρεων, και λάσπης, κατά των δημοτών, δεν αποδεικνύεται ότι εξυπηρετείται το δημόσιο όφελος - συμφέρον.

Εμμένει να επιδίδεται σε λάσπη και συκοφαντίες, καθιστώντας σαφές ότι διατελεί σε χρηματισμένη αποστολή, και άλλωστε όσοι κατασυκοφαντούνται από τον Καραχάλιο είναι ήδη γνωστοί του και άτομα με τα οποία διατηρούσε σχέσεις. Αυτός που κόπτεται περί ηθικής γιατί επιδίδεται σε συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά Γιαννακόπουλου, Ζαχαριάδη ;;;

Προσωπικά δεν γνωρίζουμε ούτε τον Γιαννακόπουλο, ούτε τον Ζαχαριάδη, και σε αντιδιαστολή με τον συκοφάντη εμείς δεν έχουμε συναντηθεί ούτε σε καφετέριες ούτε στα σπίτια μας, άρα είναι σαφές ότι στο πλαίσιο της τοπικής δημοσιογραφίας ασχοληθήκαμε μαζί τους, διότι είναι κάτοικοι Γλυφάδας και συμπολίτες μας.

Το βρώμικο μυαλό, το οποίο κατασκευάζει συκοφαντίες και ύβρεις, θα το δρομολογήσουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα αποφανθούν οι αρμόδιοι.

Για πολλοστή φορά επιτίθεται με συκοφαντίες και ύβρεις, ενώ οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι διατελεί σε χρηματισμένη αποστολή συκοφαντιών και σπίλωσης, και είναι χαρακτηριστικό διότι προσβάλλει ακόμα και τα κυριαρχικά δικαιώματα των πολιτών, άρα είναι υπάνθρωπος όπως και όσοι τον χρηματίζουν.

Αναφορικά με το παράνομος Ρ/Σ προσκομίζουμε γι' άλλη μια φορά ότι καταθέσαμε σύννομα αίτηση και παράβολο στο υπουργείο προεδρίας, καθώς και στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, ενώ οι συνάδελφοι όσων τον χρηματίζουν παρείχαν κατόπιν εκατομμυρίων βεβαιώσεις λειτουργίας στους Αλαφούζους, κ.α., και αποστέρησαν από τη δική μας πόλη ένα άμεσο και μαζικό τοπικό μέσο.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι υφίστανται σύννομες και πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας για μια τοπική δομή όλων των κατοίκων, ενώ στον αντίποδα άτομα όπως του λόγου του, εξυπηρετούν τον φασισμό, την συκοφαντία, την σπίλωση, και προσωπικά ιδιοτελή συμφέροντα αντί του ευρύτερου γενικού συμφέροντος.

Όχι πρόεδρος και πρωθυπουργός για τη πραγματική τοπική δημοκρατία, καθώς και τον πολιτισμό που αρμόζει σε όλους τους συμπολίτες μας... και πλανητάρχης γίνομαι Καραχάλιε.

Με όσα γράφει, και αναφέρει, εμπλέκει πολύ κόσμο, επιστήμονες, φορείς, κ.α, και όποτε φτάσει η ώρα της κρίσης, ( δικαιοσύνης), όλοι οι εμπλεκόμενοι που αναφέρει σε όσα γράφει θα του πάρουν και τα ''σώβρακα''. 

Ποιος είναι αυτός που θα κάνει υποδείξεις σε δημόσιους οργανισμούς, διευθυντές, και επιστήμονες ;  Πρέπει να δείξει στο κόσμο τις περγαμηνές σου, και αν διαθέτει έστω και ένα (1) πτυχίο. 

Το συγκεκριμένο έργο συκοφαντιών και σπίλωσης το έχουμε παρακολουθήσει επανειλημμένα, διότι πολλοί συμπολίτες μας, πάσχοντες από νόσους της καρδίας όταν αποτάθηκαν σε επιστήμονες τους συνταγογράφησαν κάποια αγχολυτικά. Σαφώς οι άνθρωποι δεν είναι τρελοί. 

Να γνωρίζει ο Καραχάλιος ότι δεν είμαστε στην εποχή που τύπωνε με μαύρα μια τοπική εφημερίδα σε 200 αντίτυπα, και κανείς από το σύνολο των υπολοίπων δεν γνώριζε τι ισχύει τοπικά. Σήμερα όσα γράφει, στο διαδίκτυο, δρομολογούνται στον υπουργό και στην Δικαιοσύνη.

ΥΓ: Απέχουμε της τοπικής ενημέρωσης, όπως απαιτείται και χρειάζεται, και καλούμε το σύνολο των συμπολιτών μας να αποταθεί στον συκοφάντη Καραχάλιο ώστε να επαληθευτεί ότι είναι τοπικός εκδότης. Να καλύψει το σύνολο της τοπικής δημοσιογραφίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκαλύφθηκε ο Καραχάλιος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">