ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν είμαι μέλος κ. υπουργέ

Δεν είμαι μέλος, και ούτε ενδέχεται να γίνω του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης, όμως παραμένω ένας από τους κύριους διαμορφωτές της πρώτης εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως Έλληνας πολίτης του οποίου παραβιάζονται τα Συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα, από το 1989, μέχρι και σήμερα, έχω να αναφέρω:

Είμαι πτυχιούχος των τηλεπικοινωνιών, με δυο πτυχία, καθώς επίσης και με αναγνώριση από τον Ελληνικό στρατό, στον οποίο υπηρέτησα, σε πλήρη αντιδιαστολή ορισμένων οι οποίοι έλαβαν και θα λάβουν το σήμα του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης.

Διατελούμε στο πλαίσιο της τοπικής ενημέρωσης από τη δεκαετία του 70, και έχοντας καταθέσει μια από τις πρώτες αιτήσεις και παράβολα στο υπουργείο προεδρίας της κυβερνήσεως, καθώς και στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ για τοπικό ηλεκτρονικό μέσο. ( Εκείνη τη περίοδο ραδιοφωνίας, δεν υπήρχε διαδεδομένο διαδίκτυο στη χώρα μας. )


Επειδή πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις διατυπώσεις μας, τονίζουμε ότι στο δήμο Γλυφάδας έχει εκλεγεί η δημοτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μπαίνοντας στο δήμο φρόντισε από τις πρώτες εβδομάδες διοικήσεώς της γαλάζιους ημέτερους, με γραφεία τύπου, και αποδοχές από το σύνολο των δημοτών, όμως, χωρίς να καλύπτουν την αναλογική ισότητα.

Στον αντίποδα το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του, φρόντισε με πρόταση πρόεδρος της Δημοκρατίας να γίνει ένα στέλεχος της * ΝΔ, όπως και υπουργός να γίνει ένα στέλεχος της δεξιάς, καθώς επίσης, πρόεδροι και αντιπρόεδροι σε ανεξάρτητες αρχές κ.α. να βρεθούν δεξιοί, ώστε να υπηρετηθεί το μεγάλο κεφάλαιο και όσα διαμορφώθηκαν στο χθες της χώρας.

Ο κ. υπουργός, Ν.Παππάς, ο οποίος ερχόμενος στα Νότια προάστια Αττικής, και στη πόλη της Γλυφάδας, διαπίστωσε ότι σε τοπικό επίπεδο ο τοπικός τύπος - δημοσιογράφοι, εξυπηρετούν σκοπιμότητες εφοπλιστών, καθώς και της δεξιάς παρατάξεως, και ουδέποτε βρέθηκαν να καλύψουν μια ομιλία αντιπολιτευόμενου κόμματος - πολιτικών, πρέπει να νοιώθει πολύ υπερήφανος υπηρετώντας όσους εκμαύλιζαν την αναλογική ισότητα, την δημοκρατία, και την ελευθεροτυπία.

Εμείς υπονομευμένοι επί δεκαετίες, ζώντας σε μια πόλη των νοτίων προαστίων, πράξαμε το χρέος μας καλύπτοντας στον βαθμό που μπορούσαμε αρκετά μικρά κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως και εσάς όταν επισκεφτήκατε τη πόλη μας, και αν θυμάστε σε μια πόλη 120. 000 χιλ. κατοίκων δεν υπήρχε ούτε ένας τοπικός δημοσιογράφος από άλλο έντυπο, ιστοσελίδα, ραδιοτηλεοράση, κ.α.

Σημείωση: Οφείλουμε να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι είμαστε οι πρώτοι που ασχοληθήκαμε τοπικά με τα ζητήματα τηλεπικοινωνιών, σε εποχές χωρίς διαδίκτυο, ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καθώς και ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις, και οι πρώτοι που αξιώσαμε διαφάνεια και νομιμότητα από εκείνη τη περίοδο.

Όπως αντιλαμβάνεστε στη χώρα μας η κατάργηση των Συνταγματικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, διότι όπως σας έχουμε αναφέρει δημόσια στις Η.Π.Α, και σε σειρά άλλων χωρών, τα lower power τοπικά ραδιοτηλεοπτικά είναι χιλιάδες, αδειοδοτημένα, και με προτεραιότητα έναντι των διαπλεκόμενων ολιγαρχών και κεφαλαίου.

Κύριε Παππά, ευθέως, ποιοι κυβερνούν και σήμερα τη χώρα μας ;;;

Ποιος είναι ο ρόλος του υπουργείου αν δεν προστατεύει το δημόσιο συμφέρον, την δημοκρατία, και τους πολίτες ;;; Επί τρία χρόνια, χωρίς να αποτελεί δική σας επιδίωξη, είσαστε η χαρά των απατεώνων, της ανομίας, της διαπλοκής, των πειρατών, των εκβιαστών, και των συκοφαντών, πλην των ειλικρινών και έντιμων πολιτών.

Εμείς αξιώναμε επί χρόνια τη διαφάνεια κ. υπουργέ, όπως και την κοινωνική δικαιοσύνη, και εμάς μας έχετε αδειάσει, αντί αδειών.

Τι έγιναν οι προτάσεις μας στις δημόσιες διαβουλεύσεις για την ραδιοτηλεόραση ;;; Εμείς επιθυμούμε να λειτουργήσουμε μια δομή με απόλυτο σεβασμό στην αναλογική ισότητα, όμως δεν υφίσταται αρωγή, και μεθοδευμένα υπάρχουν συκοφαντίες και ύβρεις εις βάρος μας, οπότε λοξοδρομούμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Στις Η.Π.Α και σε σειρά άλλων χωρών η πολιτεία θεσμοθέτησε από το 2000 για τοπικά lower power, τα οποία έχουν προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων, και κυρίως των καθαρά εμπορικών σταθμών, ενώ εμείς το είχαμε αιτηθεί από τη δεκαετία του 80, και βρισκόμαστε στο 2017, έπειτα από τις τελευταίες κατασχέσεις του 1999, και του 2005, χωρίς θεσμοθέτηση από τη πολιτεία.

Επισημάνσεις

* Οι δεξιοί φροντίστηκαν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά, και ενώ έχουμε αυτό το βασικό δεδομένο, δείξτε μας αν στο δήμο Γλυφάδας έπραξαν κάτι ανάλογο για πραγματικά αριστερούς, έστω ενδεικτικά σε μια δυο περιπτώσεις.

- Ο δαίμων του ''τυπογραφείου'' αλλάζει τη δομή του κειμένου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν είμαι μέλος κ. υπουργέ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">