ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα οκτώ χρόνια είναι Φασόν

Είναι γνωστό ότι ουδέποτε υπήρξα αρωγός η υποστηριχτής του Αρτέμη Σώρρα, όμως έχει έρθει ο κατάλληλος χρόνος ώστε να επισημάνουμε δημόσια ότι δικάζει η διαπλοκή, και το παρακράτος, και η δικαιοσύνη της χώρας μας, επί τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει τριτοκοσμική. 

Είναι αδιανόητο σε μια δημοκρατική χώρα να υπάρχουν ποινές οκτώ ετών για αστικά θέματα, και πλημμελήματα, και σε δολοφόνους αστυνομικών, καθώς και σε μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, όπως και σε περιπτώσεις μεγάλης λαθρεμπορίας, η ακόμα και βλάβης πολλών εκατομμυρίων του δημοσίου συμφέροντος, να υπάρχουν ποινές των πέντε και έξι ετών, και κάποιοι συγκεκριμένα να τυγχάνουν και αθωώσεως.
''Εκτελέστε με'', όμως αυτή είναι η θέση μεγάλου τμήματος της κοινωνίας, το οποίο επιθυμεί πραγματικά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ επί παντός επιστητού.  
Εμείς από το μετερίζι μας έχουμε ενημερώσει τόσο τον υπουργό δικαιοσύνης, τον αναπληρωτή, όσο και τον πρωθυπουργό, καθώς και πολλούς φορείς και οργανώσεις για αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες από τη πλευρά της Ελληνικής Δικαιοσύνης, και προσωπικά θεωρούμε ότι αποσκοπούν στην πολιτική εξόντωση των πολιτών για τα οφέλη της διαπλοκής η οποία νέμεται τη χώρα μας.

Δεν είναι μοναδική η περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα, έχουμε πλειάδα ανάλογων περιπτώσεων, και ειδικότερα, έχουμε περιπτώσεις στημένων κατηγοριών, οι οποίες σε κάθε ευσυνείδητη έδρα  θα είχαν καταπέσει, και ειδικότερα έπειτα από τις καταθέσεις των αστυνομικών οργάνων, καθώς και τα αποδεικτικά στοιχεία, ενώ οι δικαστές εξάντλησαν τα νομικά όρια.

Συγκεκριμένα σε περιπτώσεις που μάρτυρες αστυνομικοί κατέθεσαν ότι δεν είχαν εικόνα του συμβάντος, οι δικαστές θεώρησαν σκόπιμο να αποδώσουν το μέγιστο της ποινής, χωρίς να έχει υπάρξει αδίκημα, και με το σύνολο των αποδεικτικών ότι ουδέποτε υπήρξε αδίκημα.

Τα οκτώ χρόνια είναι Φασόν και ισχύουν σε πλειάδα περιπτώσεων πολιτών, και προσωπικά θεωρούμε ότι η δικαιοσύνη που είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο έμεινε σχήμα λόγου.

Η χώρα μας παραμένει ένα απέραντο φρενοκομείο, στο οποίο όποιος βρίσκει το δίκιο του πρέπει να θεωρεί ότι είναι πολύ τυχερός, διότι είθισται να ισχύει ακριβός το αντίθετο, και μας βάζει σε σκέψεις ότι η δικαιοσύνη εξυπηρετεί τα οργανωμένα συμφέροντα λίγων οικογενειών της διαπλοκής, και ορισμένων αστικών κομμάτων τα οποία έχουν πολλές διασυνδέσεις, και πέραν αυτού δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Μη παρεξηγηθούμε διότι δεν γινόμαστε συνήγοροι υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα, απλά επισημαίνουμε όσα ισχύουν σε πλειάδα περιπτώσεων, για ασήμαντα ζητήματα, ενώ έχουμε τόννους αποδεικτικών τι ισχύει αναφορικά με όσους βαρύνονται με υπεξαιρέσεις εκατομμυρίων, όπως και με σειρά δολοφόνων, κ.α. οι οποίοι δεν εισπράττουν οκτώ χρόνια ποινής. 

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε ότι πρέπει να υπάρξει πραγματικά δικαιοσύνη στη χώρα μας, η οποία να λειτουργεί ανεξάρτητα, και χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της τα μεταδιδόμενα διαπλεκόμενων ΜΜΕ, τα οποία ελέγχονται από τους ολιγάρχες, και κυρίως τα μέλη της να μην δέχονται υποδείξεις και επηρεασμούς από πολιτικά κόμματα καθώς και πολιτικούς.

Την υφιστάμενη Ελληνική Δικαιοσύνη όποτε λανθάνει πρέπει να την αξιολογούν οι εντός και οι εκτός των συνόρων μας, και εμείς φροντίζουμε επί του συγκεκριμένου. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Είναι σαφές ότι πολλοί εξαπάτησαν μέχρι σήμερα το κοινωνικό σύνολο, και άλλωστε δεν θα υπήρχε μια μετεξέλιξη μνημονίων και οικονομικής καταστροφής των πολιτών, και της χώρας, άρα όσοι επικεντρώνουν στον Σώρρα, ενώ έχουν αποκομίσει δις περιουσιακών στοιχείων, όπως και οι εκατομμυριούχοι συνεργάτες τους, αποπροσανατολίζουν τη κοινωνία και δρουν αποκλειστικά για τα οργανωμένα καθώς και τα ιδιοτελή δικά τους συμφέροντα.

Κάθε Σώρρας να δικάζετε με πραγματικά στοιχεία, και για πραγματικά αδικήματα, και σε καμία περίπτωση με κατασκευασμένα στοιχεία, τα οποία εξυπηρετούν το ατέρμονο και πολυπρόσωπο αδηφάγο σύστημα, καθώς και πολιτικοοικονομικά συμφέροντα.

* Να θυμάστε ότι στημένη κακοδικία κατά των πολιτών από οργανωμένες συντεχνίες, οι οποίες αποτελούν προέκταση των αστικών κομμάτων, ίσον δεν υπάρχει μέλλον για κανέναν από εσάς, και ειδικότερα απ' όσους συναθροίζονται, πολιτικοποιούνται, και ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την εξίσωση των αποδοχών τους, καθώς και την προσωπική τους ευημερία, κατά του δημοσίου συμφέροντος και όλων των πολιτών.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 

_ Η δικαιοσύνη της χώρας μας είναι ανεξάρτητη ;;; 
_ Το Ε.Σ.Ρ επί δεκαετίες είναι ανεξάρτητο ;;;
_ Η διακυβέρνηση της χώρας επί σειρά ετών είναι ανεξάρτητη ;;;
_ Ο τύπος είναι ανεξάρτητος ;;; 
_ Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη ;;;

Η ανεξαρτησία, διότι υφίσταται, σε ποιο βαθμό υπάρχει ;;;

Κάθε νοήμων κρίνει επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων, και πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι τα προαναφερόμενα σας απασχολούσαν επί χρόνια στις συνελεύσεις σας, είτε είστε αριστεροί, είτε οτιδήποτε άλλο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα οκτώ χρόνια είναι Φασόν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">