ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρουσίαση νέου βιβλίου του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου


Το νέο βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντάτου, δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, είναι πολιτικό Μυθιστόρημα, ενώ εμείς στον ''Γ'', επί δεκαετίες, ασχολούμαστε με την απτή πολιτική πραγματικότητα.

Είναι το 4ο βιβλίο του Δημάρχου, και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη. Ο Γιάννης Κωνσταντάτος είναι Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης και επίσης είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτέχνων.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο Πολιτιστικό κέντρο ''Μίκης Θεοδωράκης'' το Σάββατο 6 Μαϊου στις επτά το απόγευμα.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο, όπως τα είδαμε στη σελίδα του στο f/b, διότι στα Νότια προάστια Αττικής στερούμαστε πραγματικών άμεσων και μαζικών δομών.

.....Οκτώβριος του 1981 και η Αθήνα πανηγυρίζει στους δρόμους την εκλογή του * Ανρέα Παπανδρέου με την Αλλαγή. Ο Αλέκος παρακολουθεί τον κόσμο με ένα βλέμμα ειρωνικό καθώς πίνει τον καφέ του και καπνίζει το τσιγάρο του.......

Σήμερα , ο δάσκαλος που χάθηκε στο δάσος βλέπει να τον σημαδεύει η καραμπίνα του Αγριάνθρωπου. Έχουν σχέση μεταξύ τους οι δύο εποχές και οι πρωταγωνιστές της ;

Σημείωση του ''Γ'': Πιστεύω ότι το όνομά του ήταν Ανδρέας, όμως ο δήμαρχος ενδέχεται να το έχει αλλάξει, και ως συνήθως εμείς δεν έχουμε εικόνα, διότι κανείς δεν μας ενημέρωσε, και δεν μας έστειλε ένα αντίτυπο, ώστε να γνωρίζουμε τι έχει γράψει ο Γ. Κωνσταντάτος. 

Δεν γνωρίζουμε τι έχει γράψει, ο δήμος Γλυφάδας δεν κάλυψε τις σύννομες αιτήσεις μας, η περιφέρεια αδιαφορεί επιδεικτικά, στο γειτονικό δήμο υφίστανται τοπικοί δημοσιογράφοι, άρα εμείς δεν είμαστε απαραίτητοι . . .

Στο πολιτικοοικονομικό πάντρεμα του παρελθόντος με το παρόν, καθώς και στην αναπαραγωγή όσων πλασματικά περνούσαν στο κοινωνικό σύνολο ότι θα αλλάξουν οι εκλεκτοί πολιτικοί και αιρετοί παράγοντες, χωρίς να υπάρχουν οι αποδείξεις, οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων ας δεχθούν τις πολιτικές και πολιτιστικές συνευρέσεις όσων πλαισιώνουν χωρίς να καλύπτουν το τόπο μας, και ποτέ όσα προτείναμε και έχουμε αιτηθεί. 

Εμείς για πολλοστή φορά περνάμε δημόσια το ερώτημα: Η κυρία Δούρου, όπως και ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, καθώς και οι λοιποί πολιτικοί, γνωρίζουν ότι στα νότια προάστια Αττικής δεν υφίσταται ούτε ένα (1) άμεσο και μαζικό ΜΜΕ ;;; ( Η κεραία των FM πάνω στη στέγη του δημαρχείου Αργυρούπολης, δίπλα στο πολιτιστικό κέντρο Μίκης Θεοδωράκης, η οποία δεν λειτουργεί, καθώς και κανένα τοπικό ραδιόφωνο, τι συμβολίζει ;)

Ο δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος, και ως δήμαρχος συνεχίζει το συγγραφικό του έργο, ενώ από εμάς στερούν επί 13 χρόνια το δικό μας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρουσίαση νέου βιβλίου του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">