ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι μνηστήρες της Γλυφάδας είναι πολλοί !!!

Πολλά από τα φυσικά φαινόμενα που περιγράφονται στα έργα του Ομήρου συνέβησαν στην πραγματικότητα, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει πως έχουν δίκιο εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι ήρωες του Ομήρου ήταν πραγματικά πρόσωπα.

Ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη στις 25 Οκτωβρίου 1207 π.Χ, ενώ εμάς μας στερούν την Ιθάκη μας, επί 13 χρόνια, κάθε λογής μνηστήρες.

Στην κεντρική μας σελίδα μπορείτε να δείτε μια Ευρωπαϊκή τηλεοπτική υπερπαραγωγή της Οδύσσειας του Ομήρου, σε τέσσερα επεισόδια, για όσους και όσες από εσάς γνωρίζετε Γαλλικά.

Το έναυσμα για αυτή τη σειρά στην κεντρική μας σελίδα, μας το έδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλ. Τσίπρας, ο οποίος ανήμερα του Πάσχα από την Κέρκυρα δήλωσε: «Αρκεί να πιστέψουμε ότι υπάρχει Ιθάκη και θα φτάσουμε σύντομα».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο δίδαγμα του Ομήρου ότι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να φτάσουμε στην Ιθάκη δεν χρειάζεται μόνο δύναμη αλλά χρειάζεται και μυαλό.

«Ας διδαχθούμε από τον πολυμήχανο Οδυσσέα, να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες, και να ξεπεράσουμε και τις τελευταίες συμπληγάδες. Είναι ίσως συμβολικό ότι το νησί των Φαιάκων ήταν η τελευταία στάση πριν την Ιθάκη» τόνισε.

Σημείωση του ''Γ'': Ο τελικός προορισμός, και η τελευταία στάση του Οδυσσέα ήταν η Ιθάκη του, και όπως γνωρίζετε αν δεν ολοκλήρωνε όσα απαιτούνται κατά των μνηστήρων (...) ποτέ δεν θα ''έφτανε'' πραγματικά στην Ιθάκη του.

Οι ''μνηστήρες'' της Γλυφάδας είναι πολλοί, και το ταξίδι του ''Οδυσσέα'' διήρκεσε πάρα πολύ...

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις
( 13 χρόνια παρανομίες στις αιτήσεις μας )

* Στην εικόνα ο Όμηρος με την άρπα του, και φανταστείτε αν οι κάτοικοι της χώρας μας, καθώς και της Γλυφάδας, σε τρεις χιλιάδες χρόνια, διαβάζοντας Κουρδομένο θα έχουν τη πλήρη βεβαιότητα ότι ανέφερε τις περισσότερες τοπικές αλήθειες. 

Στον αντίποδα, αν διασωθεί η συστημική προπαγάνδα, η οποία ευεργετεί αποκλειστικά τους κρατούντες, και τα συμφέροντα των ημέτερων, ποια θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ έπειτα από τρεις χιλιάδες χρόνια για τους αναγνώστες ;;;

Σε τρεις χιλιάδες χρόνια θα αποτελούν μυθολογία όσα γράφουμε εμείς σήμερα για τους πολίτες εκείνης της εποχής ;;; Προσωπικά πιστεύω απόλυτα όσα ζω, και ζούμε, όμως, έχω τη βεβαιότητα ότι η Οδύσσεια ήταν αληθινή ιστορία, διότι λίγο πολύ οι περισσότεροι τη ζούμε επί του παρόντος. 

Εμείς σημειώνουμε ότι μας λείπει η άρπα μας, του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, την οποία έχουμε να την ακούσουμε ζωντανά πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα δεκατρία !!!

Διαβάστε και αυτό:  Έκθεση «μαχαιριά» από το ΔΝΤ για την ανάπτυξη – Η προοπτική μετά το 2022

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι μνηστήρες της Γλυφάδας είναι πολλοί !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">