ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ: Το χρονικό ενός ''τοπικού εκδότη''

Μέχρι σήμερα στην παγκόσμια ιστορία έχουν καταγραφεί εκατομμύρια βλακείες, όμως η βλακεία που διέπει τον εξαγορασμένο προαγωγό σπάει κάθε προηγούμενο.

Η πόλη της Γλυφάδας, σήμερα, αποτελείται από 100.000 χιλ. κατοίκους, και είναι σαφές ότι δεν υπάρχει ίχνος ορθής κοινωνικής συνοχής, καθώς και ενδεδειγμένου ενδογενούς τοπικού πολιτισμού. 

Το άτομο που έχει αναλάβει κατά παραγγελία να ανεβάζει ότι του σερβίρουν μαζί με τις πενταροδεκάρες που του παρέχουν, ξεχνά, ότι όσα αναφέρει αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο, και δεν μπορεί να ξεγελάσει κανένα.

Κατά καιρούς, επειδή ο κόσμος ξεχνά, πρέπει να θυμίζουμε ποια είναι η δημοσιογραφική αλητεία (...) ,και ποιος πριν από λίγα χρόνια εκβίαζε δημόσια με συκοφαντικά δημοσιεύματα, κατά των υποψηφίων, ώστε να αποσπάσει κατά την προσφιλή του μέθοδο λίγα από τα χρήματα των κατοίκων Γλυφάδας. 

Συγκεκριμένα: Όσοι κάτοικοι διαθέτουν μνήμη, και έτυχε να δουν, γνωρίζουν ποιος είχε τους τίτλους που ακολουθούν, ενώ σήμερα εξυμνεί τον Παπανικολάου.

1) ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΚΑΝΟΥΜΕ: «ΙΕΡΕΣ»ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ «ΓΑΛΑΖΙΕΣ» ΕΥΛΟΓΙΕΣ Αναρτήθηκε 23 Μαρτίου 2015 στις 12:10 

2) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Π@ΡΤΟΥΖ@ ;;;
Αναρτήθηκε Μάρτιο 2014 

3) Ο ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ !!!
Αναρτήθηκε Μάρτιο 2014 

Μπορείτε να δείτε παρακάτω και την προσωπική άποψη του (...), και σαφώς δεν χρειάζονται πολλά λόγια ώστε κρίνει επαρκώς κάθε κάτοικος Γλυφάδας τι σημαίνει διφορούμενος.




Εμείς όσα είχαμε να πούμε δημόσια τέθηκαν, και επαφίεται σε κάθε συμπολίτη μας να κρίνει ποιος είναι ο κάθε ένας εξ ημών, και τι ρόλο διαδραματίζει, με την επισήμανση ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, και στο δήμο Γλυφάδας κατοικούν 100.000 χιλιάδες ψυχές με επαρκή επίπεδο νοημοσύνης.

Επιτέλους κινήστε την δικαιοσύνη να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις, ώστε κάποια στιγμή να φτάσουν όλα στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και να καταστεί σαφές τι ισχύει στη τριτοκοσμική χώρα που λέγεται Ελλάδα, και κυρίως στη πόλη της Γλυφάδας.  

* Ήταν ένας άλλος Καραχάλιος το 2014 - 2015, και ένας διαφορετικός το 2017, και δεδομένου ότι αυταπόδεικτα αυτό ισχύει, ποιοι λόγοι αναγκάζουν κάποιον να κάνει την απόλυτη στροφή αν δεν υπάρχουν οικονομικά οφέλη ;;;

* Το ''απατεωνίζον'' πολιτικό σύστημα που εξασφαλίζει τους ανεπάγγελτους καριερίστες, και η αναφορά ήταν για τον Παπανικολάου, κ.α., σήμερα έχει αλλάξει κύριε εκδότη, και πως αλλάζει ένα γεγονός σε δυο χρόνια ;;; 

* Ο Καραχάλιος δεν ήταν αυτός που έγραφε ότι δεν άξιζαν το 2014 - 2015 τα αξιώματα που τους εξασφαλίζουν, και είναι πιόνια, και αυτή η αναφορά γίνεται για τον Παπανικολάου ;;;

Πως γίνεται ως δια μαγείας να ανακαλεί έπειτα από δυο χρόνια όσα αποτελούσαν την προσωπική του άποψη αν δεν συντρέχουν οικονομικά κίνητρα ;;; Ποιους προσπαθεί ακόμα και σήμερα να εξαπατήσει ;;; Υπάρχει έστω και ένας κάτοικος να τον πιστέψει, η ακόμα να τον λάβει σοβαρά υπόψιν ;;;

Εμείς έχουμε υποχρέωση να υπενθυμίζουμε την απόλυτη αλήθεια, δεδομένου ότι η σπίλωση ξεκινά απ' όσους δεν είναι άξιοι να εκπροσωπήσουν το σύνολο των κατοίκων, και διευρύνεται από ορισμένους εξαγορασμένους, οι οποίοι έχουν τα δικά τους κίνητρα τη μια να σπιλώνουν και την άλλη να εξυμνούν. 

Εμείς απέχουμε, αναφέραμε όσα πιστεύουμε, καθώς και την απόλυτη αλήθεια, και οι συμπολίτες μας καλούνται να κρίνουν ποιοι και γιατί τους εμπαίζουν. ( Σαφώς, ως είθισται, οι λόγοι πάντα είναι οικονομικοί, και δεδομένου ότι άπαντες γνωρίζουν πως αλλάζουν οι βασικές παθογένειες του λαού, επαφίεται στους ιδίους ποιο θα είναι το αύριο της πόλης. )

Αν θέλετε διφορούμενους, παρτάκηδες, και εξαγορασμένους, θα έχετε πολλές επιλογές, αν όμως πρέπει να υπάρξει πραγματικό επίπεδο αλλαγών εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.    

Υ.Γ: Έχουμε μια ειδική κατηγορία η οποία θεωρεί ότι το κοινωνικό σύνολο δεν διαθέτει επάρκεια νοημοσύνης ώστε να κρίνει τα πεπραγμένα τους. Όσοι φάσκουν και αντιφάσκουν δεν έχουν ίχνος αξιοπιστίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ: Το χρονικό ενός ''τοπικού εκδότη'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">