ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την πατέντα που υιοθέτησε ο Πάνος Καμμένος ;;;

Του Γιάννη Κουρδομένου

Ερωτάται ο υπουργός αμύνης σχετικά με την ανακάλυψη του Έλληνα επιστήμονα Πέτρου Ζωγράφου.

Έπειτα από το σκάνδαλο της SIEMENS, και των εξοπλιστικών, και έχοντας το βασικό δεδομένο των δηλώσεων, τόσο του Πάνου Καμένου, όσο και πολλών κυβερνητικών στελεχών, όσο και τον Άκη Τσοχατζόπουλο, του οποίου του κατέστρεψαν τόσο τη ζωή, όσο και την οικογένεια, ερωτάται ο υπουργός αμύνης.

1) Παράγει ρεύμα με κατανάλωση νερού η συσκευή του Πέτρου Ζωγράφου, η πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο ώστε να δαπανηθούν εκατομμύρια υπέρ ''αμύνης'' ;;;
2) Ποιοι δρομολόγησαν ότι το υπουργείο αμύνης πρέπει να κατοχυρώσει την πατέντα, και γιατί επιλεκτικά του Ζωγράφου ;;;
3) Οι ανακαλύψεις επιστημόνων της δεκαετίας του 1800, και της εκατονταετίας του 1900, οι οποίες έμειναν σχετικά άγνωστες για το ευρύ κοινό, κάποιες εξ αυτών οι οποίες παρουσιάστηκαν σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, έπειτα από 60 χρόνια αποτελούν κάτι σημαντικό ώστε να κατοχυρώνονται από την πολιτεία ;;;
4) Γιατί δεν αποτελούν κατοχυρωμένες πατέντες υπό την προστασία του κράτους, η ακόμα του υπουργείου αμύνης όσα ανακάλυψαν σειρά άλλων επιστημόνων, και ανεξάρτητων ερευνητών στη χώρα μας ;;;

Αν μπορούμε να αποδείξουμε στους επιστήμονες ''νηπιακής ηλικίας'' και στους πολιτικούς στη χώρα μας, ότι δεν χρειάζεται νερό, ούτε παλμογεννήτρια για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, και μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα κλειστό κύκλωμα αυτοτροφοδοτούμενο, χωρίς να χρειάζεται νερό, μεταλλάκια , και σωληνάκια, το οποίο θα λειτουργεί εσαεί σχεδόν με μηδενικές φθορές, θα κατοχυρωθεί από το υπουργείο αμύνης ;;;

Επισημαίνεται ότι την δεκαετία του 1970, ως πρωτοπόροι κατασκευάσαμε και λειτουργήσαμε τους πρώτους πομπούς FM στη χώρα μας, σε μια περίοδο που τόσο η κρατική ραδιοτηλεόραση, όσο και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί σταθμοί δεν υπήρχαν στο χώρο.

1) Για ποιους λόγους το υπουργείο αμύνης, εκείνης της περιόδου, δεν ακολούθησε τις ίδιες τακτικές που ακολούθησε για τον Πέτρο Ζωγράφο, ώστε να πατενταριστούν  τα κυκλώματα στη χώρα μας και να μην χρειάζεται τόσο το υπουργείο αμύνης, όσο και χιλιάδες ιδιώτες να αγοράζουν εισαγόμενες συσκευές ;;;

2) Έχοντας το συγκεκριμένο δεδομένο, σε μια χώρα, που ειδικά εκείνη τη περίοδο δεν διέθετε ούτε μια μονάδα έρευνας και τεχνολογίας, και δεν κατασκεύαζε απολύτως τίποτα, γιατί η πολιτεία δεν ''παταντάριζε'' υπό την προστασία της τις εργασίες των Ελλήνων ερευνητών, ώστε να μην χρειαστεί στη συνέχεια από το 1987 και μετέπειτα να γεμίσει η χώρα μας με δεκάδες χιλιάδες εισαγόμενους πομπούς και συσκευές ;;;   

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και προσωπικά ο Πάνος Καμμένος, τον οποίο δεν τον βλέπω να επανεκλέγεται ως κόμμα στις προσεχείς εκλογές, καλείται να απαντήσει τις ερωτήσεις μας. 

Πρόκειται για απόρρητο θέμα, η μαγειρεύεται έπειτα από την SIEMENS και τα εξοπλιστικά, κάτι ανάλογο, με τη συμμετοχή τόσο ορισμένων επιστημόνων, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι αποκλειστικά θεωρητικοί, και πολιτικών - πολιτείας ;;;

Πάνο Καμμένο να θυμάσαι, ότι στο τέλος θα βγάλουμε από τη φυλακή τον Άκη Τσοχατζόπουλο, διότι αυτός πράγματι πλήρωσε τις πράξεις του, και θα πάρουν τη σκυτάλη κάποιοι άλλοι...

Σας θυμίζουμε ότι εμείς οι οποίοι πρωτοστατήσαμε σ' αυτή τη χώρα, ακόμα και σήμερα, ''δεν έχουμε μικρόφωνα'', καθώς και δημόσιο λόγο, ενώ έχετε εσείς, όσοι δεν υπηρέτησαν τη χώρα και παρίσταναν τους τρελούς, καθώς και τα αντισυνταγματικά διαπλεκόμενα.

Διαβάστε και αυτό:  Η ''νέα ενέργεια'' : Πέτρος Ζωγράφος, Πάνος Καμμένος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετά την SIEMENS

Σημείωση: Είναι σαφές ότι όσοι κυβέρνησαν τη χώρα μας, επί δεκαετίες, ήταν ξεπουλημένοι σε ξένα συμφέροντα, και δεν αποτελούν μοναδική τους ''πατέντα'' οι χωματερές της δεκαετίας του 1980, ώστε να καταστρέφονται τα Ελληνικά προϊόντα και να εισάγουμε ''ευρωπαϊκά'', ούτε ακόμα η καταστροφή χιλιάδων βιοτεχνιών και βιοτεχνών για την ευημερία των νεόπλουτων Κινέζων.

Γνωρίζετε, και γνωρίζουμε, ποιοι ήταν οι προδότες μας, και ποιοι δρομολόγησαν την μετεξέλιξη, για ποιους λόγους, και για ποια συμφέροντα, καθώς επίσης, ποιοι, τόσο τοπικά, όσο και εθνικά, αποτελούν ακόμα και σήμερα όσους αναπαράγουν μιμητικά όσα είδαν και γνωρίζουν. 

Τους προδότες, εμείς, τους έχουμε στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, και αποτελούν την τοπική μας κοινωνική διαστρωμάτωση. Είναι κάτι ανάλογο, με όσα βλέπετε από εκπομπές, ευτελούς ποιότητας, οι οποίες έχουν ένα διαμορφωμένο σκηνικό, και προσβλέπουν στον εντυπωσιασμό των ιθαγενών με χάντρες και καθρεφτάκια, ενώ στη συνέχεια ότι και όσα ακολουθούν ζημιώνουν το κοινωνικό σύνολο. 

Εμείς τοπικά, στη Γλυφάδα, έχουμε και ''καινοτόμους'', οι οποίοι έπειτα από δεκαετίες που είχαν ακούσει τις εκπομπές μας, πράττουν ορισμένα εξ' αυτών, προς χάριν του εντυπωσιασμού των ιθαγενών, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν διαθέτουν τις γνώσεις ώστε να αξιολογήσουν τα πεπραγμένα τους, καθώς επίσης, τι θα ίσχυε σήμερα για το κοινωνικό σύνολο αν είμαστε εμείς οι διαχειριστές.

Όσο και να θέλουν ορισμένοι να μας εκτοπίσουν, χιλιάδες συμπολιτών μας είχαν ακούσει τις εκπομπές μας, και όσα χρόνια και να περάσουν, γνωρίζουν όσα θέσαμε δημόσια, και κυρίως την δεκαετία του 70, 80, 90, που είχαμε προτείνει τον Ψηφιακό Πίνακα, και ενώ ποτέ δεν υπήρξε υιοθέτηση των προτάσεών μας, δουλεύει καλά το σύστημα εισαγωγής των πάντων στη χώρα μας, καθώς και πίστωσης των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου για εισαγόμενα παντός τύπου. 

Σήμερα έχουμε και υπουργείο ''Ψηφιακής Πολιτικής'', καθώς επίσης έχουμε και υπουργό, επιτελεία, με βασικό αντικείμενο το facebook, το διαδίκτυο, και τα διαπλεκόμενα κανάλια !!! 

Ανάπτυξη σε επίπεδο χώρας, καθώς και Ν.Αττικής, δεν υπάρχει στον Ψηφιακό τομέα, διότι όλα εισάγονται στη χώρα μας, άρα το υπουργείο αποτελεί κορυφαίο παράγοντα υπηρέτησης της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, με τη χώρα μας ουραγό και στον ρόλο του παθητικού αποδέκτη ο οποίος συμμετέχει χωρίς να κατασκευάζει το ελάχιστο.

Ορισμένοι αδαείς θεωρούν ότι υπάρχουν στη χώρα μας κατασκευαστικές, οι οποίες κατασκευάζουν Ελληνικά κινητά τηλέφωνα, κ.α., διότι έτσι τους τα πουλάνε, ενώ όλα είναι ΚΙΝΕΖΙΚΑ στα οποία ο κάθε εισαγωγέας βάζει τη δική του φίρμα.

Ενώ λοιπόν σε όλες τις χώρες της ανατολής, Ιαπωνία, Κίνα, κ.α, τα πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά ιδρύματα έβγαλαν επιστήμονες, οι οποίοι με αρωγό το κράτος δημιούργησαν εργοστάσια και βιομηχανίες ηλεκτρονικών, στη δική μας χώρα, έχουμε αποκλειστικά πατέντες και τηλεοπτικές παρουσιάσεις, και κυρίως, αφθονία πολιτικών, τηλ. παραθύρων, τηλεοπτικών πλατό, και ΜΜΕ. 

Σήμερα υπάρχει τέλεια εξοικείωση του μέσου νεοέλληνα - νεοελληνίδας στην προώθηση των εισαγόμενων, διότι ακόμα και το χρηματοδοτούμενο από το κράτος ΑΠΕ - ΜΠΕ πυροβολεί καθημερινά με πλύση εγκεφάλου αναφορικά με όσα κατασκευάζουν οι εταιρείες της ανατολής και της δύσεως, ενώ στη δική μας χώρα κάνουν αποκλειστικά παρουσιάσεις και δεν κατασκευάζουν το ελάχιστο.

Υπουργείο ''Ψηφιακής Πολιτικής'' χωρίς να υπάρχουν πολιτικές ανάπτυξης, και βιοτεχνίες - εργοστάσια παραγωγής Ελληνικών προϊόντων, αποτελεί το απόλυτο του εμπαιγμού των Ελλήνων, αν και δεν πρόκειται για Έλληνες, γιατί οτιδήποτε χρησιμοποιούν δεν είναι Ελληνικό, και ακόμα και σήμερα δεν διαπιστώνουμε εμπράκτως τη πολιτεία - πολιτικούς στο ρόλο που επιτάσσει η θέση τους.

Τέλος, εμείς μπορούμε να αποδείξουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι χωρίς νερό, μεταλλάκια, και σωληνάκια, καθώς και  παλμογεννήτριες μικροκυματικής ακτινοβολίας, μπορούμε να παράξουμε σημαντική καθαρή ''πράσινη'' ενέργεια, και δεν επιθυμούμε καμία χρηματοδότηση.


Στις επόμενες δημοτικές εκλογές, δοκιμάστε μας, διότι όσα γνωρίζουμε θα εφαρμοστούν σε τοπικό επίπεδο για το όφελος του κοινωνικού συνόλου, και δεν παζαρεύουμε με κανένα το ελάχιστο. ( Μπορούμε να βγάλουμε πολλά εκατομμύρια από την ''πατέντα'' διότι αποτελεί το μέλλον της ανθρωπότητας, όμως δεν την πουλάμε σε κανένα.)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

* Όσοι και όσες κάνουν το λάθος να μας αμφισβητήσουν είναι το λιγότερο ανεγκέφαλοι, διότι αποδεικνύεται ότι πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο ως ΙΔΙΩΤΕΣ στη χώρα μας, και στη συνέχεια αρκετοί έβγαλαν και βγάζουν απ' αυτόν εκατομμύρια, ώστε να εμπαίζουν το κοινωνικό σύνολο.

* Βλέπε έρευνες του Α/Τ Τερψιθέας στο χώρο μας, το 1977, για την ύπαρξη πομπών, καθώς επίσης, δίωξη κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1983, πριν υπάρξουν δημοτικοί και ιδιωτικοί σταθμοί στα χέρια ολιγαρχών και κομμάτων. 

* Ρώτα, Μπάμπη Σηλαίο, και Δημήτρη Ακρίβο, διατελέσαντες κατά τόπους αστυνομικούς, και παρέκαμψε χιλιάδες μάρτυρες... 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την πατέντα που υιοθέτησε ο Πάνος Καμμένος ;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">