ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η μεγάλη εβδομάδα της αλητείας

Ο κατ' επάγγελμα εκβιαστής, υβριστής, και συκοφάντης, ο οποίος όπως σας έχουμε παρέχει τα πειστήρια αποκαλούσε το σημερινό δήμαρχο ανεπάγγελτο απατεώνα, εν μέσω μεγάλης βδομάδας έχει επιδοθεί στο γνωστό του ρόλο σπίλωσης, συκοφαντιών, και παλιανθρωπιάς.

Η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, και συγκεκριμένα όσοι είναι παλιοί κάτοικοι γνωρίζουν με απόλυτη ακρίβεια, ποιοι είναι οι διαχρονικά συκοφάντες, εκβιαστές, και ενίοτε εξαγορασμένοι, πότε από δεξιούς, και άλλοτε από πασόκους.

Ένα άτομο το οποίο σπιλώνει κατά το δοκούν, με συκοφαντίες, το οποίο δεν έχει παρέχει ούτε ένα στοιχείο για όσα γράφει κατά καιρούς, είναι πλήρως αναξιόπιστο.

Το να πετάς λάσπη χωρίς παρεχόμενες αποδείξεις, και αυτό να αποτελεί την καθημερινότητά σου, και ειδικά την μεγάλη βδομάδα αποδεικνύει ότι είναι κοινός απατεώνας, μισάνθρωπος, και παλιάνθρωπος. 

Αν κατορθώσεις να απαντήσεις επί της ταμπακιέρας, όσα έχουμε θέσει δημόσια εις βάρος σου, χωρίς περιστροφές - λάσπη, ύβρεις, και συκοφαντίες, μπορεί να σε λάβει σοβαρά υπόψιν έστω και ένας κάτοικος.

Το προαγωγός αναφορικά με το άτομό σου το επαναλαμβάνουμε, και αποδεικνύεται και σήμερα, δεδομένου ότι προάγεις συγκεκριμένα συμφέροντα, και ουδέποτε έχεις υπάρξει δημοκράτης.

Όπως γνωρίζουν αρκετοί συμπολίτες μας, όσοι αποτάθηκαν σε σένα, πριν γνωρίσουν ποιος πραγματικά είσαι, γνωρίζουν ότι τους έστειλες ένα μήνυμα το οποίο ανέφερε '' Είτε μου δίνετε 500 ευρώ, είτε το δελτίο τύπου σας δεν πρόκειται να το δει κανείς'', άρα δεν χωρά αμφιβολία ότι είσαι εκβιαστής.

Εξήγησε στους συμπολίτες μας, δεδομένου ότι αρκετοί γνωρίζουν τη τυχοδιωκτική δράση σου, έχεις κάποια επιχείρηση και δηλώνεις εκδότης ;;;
Δήλωσες έστω μια φορά στη ΔΟΥ όσα σου παρείχαν την προεκλογική περίοδο έπειτα από εκβιασμούς σε πολιτικά πρόσωπα και αιρετούς ;;;

Το σπιτάκι - κολαστήριο της Σαρωνίδας, από το οποίο γράφεις τις συκοφαντίες και τις ύβρεις πως το απέκτησες ;;; Τολμάς ακόμα να γράφεις συκοφαντίες ;;; Μπορείς να αποδείξεις το πόθεν έσχες  ;;; Είναι ζήτημα χρόνου να σου περάσουν τα βραχιολάκια κ. χάλιο, και να δούμε ποιος θα έρθει να σε υπερασπιστεί, δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν τη δράση σου.

Η τοπική κοινωνία μας έχει δοκιμάσει όλους, και κάθε κάτοικος γνωρίζει ποιος είναι ο κάθε ένας εξ υμών, και τονίζεται ότι δεν υπάρχει ούτε ένας κάτοικος της περιοχής να θέσει εις βάρος μας το ελάχιστο, ενώ εις βάρος σου έχουμε αρκετές μαρτυρίες για εκβιασμό καθώς και χρηματισμό, ενώ από τα στοιχεία που διαθέτουμε δεν έχεις επιχείρηση και ποτέ δεν δήλωσες το ελάχιστο απ' όσα απέκτησες στην Δ.Ο.Υ.

Ο τύπος πρέπει να είναι τόσο ''ελεύθερος'', ώστε τυχοδιώκτες, όπως εσύ, να δραστηριοποιούνται επί δεκαετίες σε καθεστώς ανομίας και να σπιλώνουν, ενώ στον αντίποδα για εμάς που επενδύσαμε πολλά χρήματα για τον τοπικό σταθμό, καθώς επίσης, τα στοιχεία μας ήταν καταχωρημένα στο υπουργείο προεδρίας και το τύπου και ενημέρωσης, καθώς και δημόσια, έπρεπε να υφίστανται επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις ;;; 

Όσοι διαθέτουν νοημοσύνη κρίνουν επαρκώς τι διαμόρφωσε ο παλαιοκομματισμός και τα αστικά κόμματα, και ειδικότερα, ποιοι είναι οι άνθρωποι τους στη πόλη μας, διότι εμείς λειτουργούμε στην πλατφόρμα του BLOGGER, δεν δηλώνουμε εκδότες εκβιάζοντας τους συμπολίτες μας. 

Ορισμένοι σε τοπικό επίπεδο, έπειτα από εμάς, δήλωσαν εκδότες χωρίς επιχειρήσεις, και μπορούσαν να τυπώνουν τοπικές εφημερίδες, χωρίς διώξεις και κατασχέσεις, ενώ στον αντίποδα εμείς λειτουργούσαμε δημόσια από το 1977, και γνωρίζετε συνολικά τα ισχύοντα εις βάρος του τοπικού σταθμού. 

Ποιος τύπος είναι ελεύθερος, της συκοφαντίας και της σπίλωσης  ;;; Αλήθεια έχετε δει κάπου άλλου, σε ιστοσελίδα, ''ο τύπος είναι ελεύθερος'' ώστε τυχοδιώκτες να συκοφαντούν και να σπιλώνουν ;;;

Μη ξεχνάτε, εμείς καταθέτοντας στο υπουργείο για μια τοπική άδεια Ρ/Σ ( του ΓΛΥΦΑΔΑ FM), είχαμε επιχειρήσεις οι οποίες πλήρωναν Δ.Ο.Υ, Ι.Κ.Α, Τ.Ε.Β.Ε, κ.α., ενώ ο εμφανιζόμενος εκδότης, χωρίς καμία επένδυση καθώς και επιχείρηση, έριχνε στη τσέπη μαύρα χρήματα. ( Αν ήταν δημοσιογράφος ήδη θα είχε στα χέρια του τα πειστήρια, όμως ούτε δημοσιογράφος είναι. )

Η μεγάλη βδομάδα των παθών, επί δεκαετίες στη πόλη μας, είναι για εμάς, δεδομένου ότι ακόμα και σήμερα βρίσκονται στα έδρανα του δήμου οι διώκτες και οι παρανομούντες εις βάρος μας, οι οποίοι εκπροσωπούν ολιγαρχικά διαπλεκόμενα συμφέροντα. Είναι οι βασικοί θεμελιωτές της διαπλοκής, της αντισυνταγματικότητας, της ανομίας, και του τυχοδιώκτη που τους καθύβριζε και σήμερα παριστάνει τον συνήγορο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB - απέχουμε της τοπικής ενημέρωσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φασιστική διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, η οποία συνεχίζει  εις βάρος μας τις παρανομίες του τέως καταδικασμένου και υπόδικου δημάρχου Κ.Κόκκορηώστε η Γλυφάδα να μην γυρίσει σελίδα για όλους τους δημότες της.

Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος και οι διοικούντες συνεργάζονται άρρηκτα με τα διαπλεκόμενα, ενώ επί τρία χρόνια παρανομούν στις αιτήσεις μας. 

Όσοι θεωρούν ότι η Γλυφάδα γύρισε σελίδα, να το πουν δημόσια, επώνυμα, και ενώπιόν μας. 

Καλέστε μας τώρα: glyfadaweb@gmail.com, και 690 85 54 616, για τις δηλώσεις σας σε βίντεο παρουσίαση από την σελίδα μας. ( Εμείς είμαστε πλήρως διάφανοι και το αποδεικνύουμε, ο εκβιαστής συκοφάντης τι αποδεικνύει ;;; )

Τονίζεται ότι αυτή τη στιγμή έχουμε σε εκκρεμότητα εκατοντάδες μηνύματα και δελτία τύπου τα οποία αδυνατούμε να δημοσιοποιήσουμε λόγω της ''υγιούς εκπροσωπήσεως'' από τη πλευρά των διοικούντων, οι οποίοι συνέστησαν ένα δήμο παρανομιών κατά όσων δεν είναι ημέτεροι, αυλοκόλακες, και κυρίως δεξιών τάσεων. 

Γύρισαν σελίδα για όλους τους κατοίκους στη πόλη μας ;;; 

Αν πράγματι γύρισε σελίδα με τη σημερινή διοίκηση στο δήμο Γλυφάδας, τους καλούμε να έρθουν στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, να τους παραδώσουμε τα εκατοντάδες μηνύματά σας, και αυτοί να τα δημοσιοποιήσουν από την σελίδα του δήμου, ώστε να επαληθευτεί ότι σας εκπροσωπούν.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Είμαστε οι μοναδικοί οι οποίοι θα βάλουμε οριστικά τέλος στον παλαιοκομματισμό, την συντήρηση, τα ολιγαρχικά συμφέροντα, για το δήμο όλων των κατοίκων. Ακόμα και να αποβιώσουμε, αύριο, λόγω της ''υγιούς εκπροσωπήσεως'', σας καλούμε για την ανεξαρτητοποίηση του δήμου Γλυφάδας.

Είναι σαφές ότι πολλοί από εσάς διαπιστώνετε, ειδικά τα τελευταία χρόνια, πως ενήργησαν οι οργανωμένες κομματικές συντεχνίες, δεξιών - αριστερών, με τους μισάνθρωπους, οι οποίοι/ες ενώ ήταν εξασφαλισμένοι, λήστεψαν και την επωνυμία μας, και ενώ δεν μας εκπροσωπούν, παρουσιάστηκαν έπειτα από εμάς και ως τοπικός τύπος - ιστοσελίδες, αποκομίζοντας σε μια συγκεκριμένη συγκυρία μαύρα και αδήλωτα. 

Αυτά τα άτομα χρειάζεται ο τόπος και ο λαός ;;; Άτομα που καπηλεύονται και το νεοφιλελευθερισμό και την αριστερά, και το σύνταγμα και τους νόμους, με αποκλειστικό γνώμονα τη τσέπη τους, ποιος τα θέλει στους θεσμούς ;;; Ποιος έχει πει δημόσια σε τοπικό επίπεδο ποιο καθαρές κουβέντες  και αλήθειες ;;;

Ότι ισχύει και εντός του δήμου με το ''γραφείο τύπου'' στον φροντισμένο ημέτερο - αυλοκόλακα, ο οποίος παρουσιάζεται και ως ιδιώτης - τοπικός τύπος, ισχύει επί παντός επιστητού στην τριτοκοσμική Γλυφάδα των αστικών κομμάτων κλεπτοκρατίας και φασισμού. ΑΡΚΕΤΑ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ποτέ δεν γύρισε σελίδα για την ανθρωπότητα και τους λαούς με φασισμό, απάτες, και συκοφαντίες, και με μισάνθρωπους οι οποίοι πατούν πάνω στο δίκιο των υπολοίπων. Η σελίδα για το κοινωνικό σύνολο γυρίζει με αλήθεια, εντιμότητα, και ειλικρίνεια, και με ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν απόλυτα τις παθογένειες.

Όποιοι ρωτούν μαθαίνουν, οπότε όσοι δεν γνωρίζετε ρωτήστε τι ισχύει στην τριτοκοσμική πόλη της Γλυφάδας, στην οποία έχουν δημιουργήσει μια κοινή συντεχνία από δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, τέως αστυνομικούς, κ.α., με γνώμονα την φυσική εξόντωση του δημότη που πρωτοστάτησε για την Ιδιωτική ραδιοτηλεόραση, ενώ επί 40 χρόνια φροντίζονται τα κολλητά στελέχη των αστικών κομμάτων, οι ημέτεροι, οι αυλοκόλακες, κ.α, και όπως γνωρίζετε ο δήμος Γλυφάδας είναι η παχιά αγελάδα, ακόμα και σήμερα, με κέρδη πολλών εκατομμυρίων για τους επιτήδειους καθώς και τους ημέτερους.

Κοινοί εγκληματίες, δεδομένου ότι μας τελείωσαν, μας πέθαναν, δεν μπορούμε πλέον να ανταποκριθούμε, και δεν υπάρχει τοπικά ούτε εκπροσώπηση, ούτε δικαιοσύνη. Να κάνουμε μήνυση σε ανώνυμο φαντομά ο οποίος δρα ως απατεώνας - συκοφάντης ;;; Δεν γράφει το όνομά του ο φαντομάς, άρα όσα αναφέρει μπορεί να του δίνονται από τρίτα πρόσωπα. ( Επιφυλασσόμαστε για το σπιτάκι της Σαρωνίδας )

Είναι άνθρωποι των θεσμών, των παραδόσεων, και του τόπου μας, η ακόμα δημοσιογράφοι όσοι ήρθαν άγνωστοι σ' αυτή τη πόλη, και η συνδρομή τους επί 40 χρόνια είναι είτε ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, είτε σπίλωση - συκοφαντίες ;;; 

Το εν λόγω άτομο, το οποίο σας αποκαλούσε ανεπάγγελτους απατεώνες, εκτοξεύοντας ύβρεις και συκοφαντίες, το οποίο σήμερα εκτοξεύει λασπολογία κατά όσων συμπολιτών μας αναφέρουν την αλήθεια, πρέπει να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη μαζί με όσους τον χρηματίζουν. Γιατί δεν του υποβάλλατε μηνύσεις το 2014 όταν επώνυμα σας αποκάλεσε απατεώνες κ. Παπανικολάου ;;;

Αν εκπροσωπείται τους δημότες, και το δήμο, να ζητήσετε την σύλληψή του άμεσα, καθώς και το κλείσιμο του κατάπτυστου χαμαιτυπείου, το οποίο το λειτουργεί από το δωμάτιο του σπιτιού του. 

Με τέτοιους ''συνηγόρους'' δείχνετε ποιοι είστε, όσοι τους επιθυμείτε
Όποιοι είναι σωστοί δεν χρειάζονται εκβιαστές - συκοφάντες - λασπολόγους, και αν είσαστε σωστοί με το σύνολο των δημοτών, όσοι βρίσκεστε στα έδρανα σήμερα, η Γλυφάδα θα ήταν πραγματικά μια σύγχρονη πόλη με διαφορετικό συντελεστή τοπικού πολιτισμού, και χωρίς εκβιαστές, συκοφάντες, και κυρίως διαμαρτυρόμενους. Από εσάς εξαρτάται...

Κύριε Κόκκορη θα μιλήσετε ;;; Οι υπόλοιποι των παρατάξεων, οι οποίοι/ες γνωρίζετε πόσα χρόνια λάσπης, εκβιασμών, και σπίλωσης από τον εν λόγω, θα μιλήσετε επιτέλους ;;; Ο δήμαρχος επιθυμεί να μιλήσει για τον εν λόγω ο οποίος έχει γίνει συνήγορος του ;;; Δήμαρχε Παπανικολάου χρειάζεσαι τέτοιους συνηγόρους ;;; Αν τους χρειάζεσαι δεν είσαι καλός δικηγόρος, ούτε κατάλληλος για δήμαρχος.

* Προσωπικά ποτέ δεν διάβασα αυτόν τον εκβιαστή - λασπολόγο, και ποτέ δεν επισκέφτηκα τη σελίδα του, όμως, κάποιοι συμπολίτες μας μου αποστέλλουν τα κατάπτυστα υβρεολόγια και τις συκοφαντίες του.

* Ο όρος κλεπτοκρατία των αστικών κομμάτων ανήκει στον συμπολίτη μας κ. Δημήτριο Μπουντουτσίδη, και τον χρησιμοποιούμε και εμείς.

* Αν εσάς σας εκφράζουν οι παρέες βολεμένων κολλητών, οι οποίοι ονοματίζονται κόμματα, και στο διάβα τους αναλώνουν κάθε τους ενέργεια για τη τσέπη τους, ενώ βαυκαλίζονται για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, να τους στείλετε πάλι στα δημοτικά έδρανα. 

* Εμείς δεν συμμετέχουμε ξανά στον διευρυμένο ραγιαδισμό για τα οφέλη των λίγων, στόχος μας είναι τα οφέλη της πλειονότητας, και τουλάχιστον δυο - τρεις εργαζόμενοι του δήμου στα δημοτικά έδρανα, αντί συνταξιούχων, χωροφυλάκων, μανάβηδων, φαρμακοποιών, εμπόρων, κ.α., οι οποίοι καταφανώς δεν δύνανται να εκπροσωπούν επάξια τους εργαζομένους, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τους προαναφερόμενους τι χρειάζεται ο κλάδος τους, και άλλωστε αυτοί αποτελούν το ενεργό δυναμικό του δήμου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η μεγάλη εβδομάδα της αλητείας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">