ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο τίτλος του ''εγκριτου δημοσιογράφου'' για τον Πάνο Καμένο

Ο διαχρονικά υβριστής και συκοφάντης Καραχάλιος, από τη μια προσπαθεί να παριστάνει τον τιμητή του ήθους, υπερασπιζόμενος το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, και από την άλλη αναπαράγει τόνους από ύβρεις και οχετούς λάσπης από blogs ανώνυμων.

Συγκεκριμένα κατά την χθεσινή ημέρα, κατά την οποία έγραφε ότι ''Θα σας αλλάξω τον αδόξαστο'', για ότι γράφω έχω στοιχεία, παράλληλα με τις συκοφαντίες σε οτιδήποτε τοπικό καταφέρθηκε και κατά του Πάνου Καμμένου με τον εξής τίτλο.

ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ…ΣΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΚ@ΤΑ!

Διαχρονικά αυτό το άτομο έχει έφεση με τις ακαθαρσίες, και άλλωστε πάμπολλές φορές είχε γράψει στην βρωμοφυλλάδα του τις ακαθαρσίες, σχετικά με πολιτικά πρόσωπα και αιρετούς. Ενίοτε δημοσιοποιεί και γεννητικά όργανα αναφερόμενος στην πολιτική και την δημοκρατία.

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά θα τα χρησιμοποιήσουμε στην προσφυγή μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη, διότι και προκαλεί, και υβρίζει, και αναπαράγει λάσπη από ανώνυμα blogs, και από την άλλη έχει και το θράσος να καταθέτει μηνύσεις !!!

Προφανώς όσοι βρίσκονται από πίσω του, και κινούν τα νήματα, έχουν κάθε λόγο τη μια να σπιλώνουν τον Τσίπρα, την άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τους κατοίκους Γλυφάδας, και εν συνεχεία οποιονδήποτε κατοικεί στα Νότια προάστια Αττικής.

Λέτε με τους Καραχάλιους και με αυτές τις τακτικές να πετύχουν κάτι συγκεκριμένα ;;; Η δικαιοσύνη αποτελείται από ομοίους του υβριστή και συκοφάντη ;;; Λέτε να υπάρχουν δικαστές οι οποίοι βλέποντας τους οχετούς λάσπης, ύβρεων, και συκοφαντικών δημοσιευμάτων , επί σειρά ετών, να τον λάβουν σοβαρά υπόψιν ;;;

Ακόμα και να μην έχει εικόνα όσων ισχύουν ο υπουργός Πάνος Καμένος,  δεδόμενου ότι κατοικεί στα Νότια προάστια, προσωπικά θα τον ενημερώσουμε και αυτόν σχετικά με τον εντεταλμένο να υβρίζει και να σπιλώνει προς κάθε κατεύθυνση, με την επισήμανση να πέσει η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και υβριστική ιστοσελίδα η οποία θέλει να χαρακτηρίζεται τοπική. 

Σημείωση: Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να εκφράζεις δυσαρέσκεια και κριτική σε ορισμένα ζητήματα, και κάτι εντελώς διαφορετικό να ταυτίζεις τα πολιτικά πρόσωπα και την κυβέρνηση με τις ακαθαρσίες. Ο Καραχάλιος είναι αναρχικός χείριστου είδους, και προσβλέπει στον ευτελισμό του πολιτεύματος και τον εξευτελισμό της πολιτικής και των πολιτικών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο τίτλος του ''εγκριτου δημοσιογράφου'' για τον Πάνο Καμένο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">