ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Γλυφάδα πρέπει να καθαρίσει από τις κλίκες

Η περίπτωση του εν λόγω είναι μοναδική στα χρονικά της τοπικής δημοσιογραφίας, και δεδομένου ότι δεν είναι δημοσιογράφος, εκτελεί χρέη τραμπούκου - φασίστα.

Σε τέτοιου επιπέδου άτομα πρέπει να απαντούμε ανάλογα, και αυτό κάνουμε από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, το θέμα όμως είναι ποιοι βρίσκονται από πίσω, και κυρίως τι είναι. 

Διαβάστε τι έγραψε το τελευταίο 24ώρο και κρίνετε.

«Συνάδελφε», επειδή με κουράζεις και επειδή έχω κι άλλους πελάτες που περιμένουν και  πρέπει να εξυπηρετήσω  θα σου απαντώ  όποτε βρίσκω ευκαιρία, το καθήκον βλέπεις. Πρόεδρα 10 χρόνια φυλάκα? Μήπως υπερβάλλεις? Δέκα χρόνια δεν τρώνε οι τοκογλύφοι  και οι τσαντάκηδες, αλλά εσύ πάλι κάνε μια ερώτηση. 

Θα σας αλλάξω τον αδόξαστο, η τρομοκρατία από κάτι κουμάσια σαν και εσένα και σαν του εργοδότη σου με αφήνει αδιάφορο. Φαφλατοειδές, να έχεις υπόψη σου ότι εγώ για ότι γράφω έχω στοιχεία, αυτό ας το λάβουν υπόψη τους και τα άλλα παιδιά της παρέας.

Πάρτε το χαμπάρι η Γλυφάδα θα καθαρίσει από όλους εσάς. Σας επιφυλάσσω εκπλήξεις . Ο Γολγοθάς θα είναι βασανιστικός και η Σταύρωση μαρτυρική. Ανοίξατε πόλεμο μαζί μου, θα υποστείτε και τις συνέπειες

Πρόεδρα, αρχίζω με Κλουζώ και κοίτα σε ποιον θα καταλήξω!!

Απαντούμε στις ύβρεις τον φασισμό και τις συκοφαντίες Καραχάλιου:

Ξετσίπωτε και ξεπουλημένε, πως συνδέεις το προσωπό μου με κείμενα στα οποία αναφέρεις ύβρεις και συκοφαντίες ;;;

Τα στοιχεία που επικαλείσαι, για ότι γράφεις, γιατί δεν τα δείχνεις στους συμπολίτες μας παρά μόνον συνδέεις το προσωπό μου με συκοφαντίες ;;; 

Θα αλλάξεις τον αδόξαστο σε ποιούς ;;; Προσωπικά βλέπω καθημερινά ότι είσαι εξαγορασμένος της διοικήσεως, και ασκείς φασιστικές επιθέσεις κατά της άσκησης κριτικής, επιτιθέμενος προς κάθε κατεύθυνση, και σε κάθε συμπολίτη μας.

Ποιος είναι ο εργοδότης μου ;;; Έχεις έστω και ένα στοιχείο ;;; Θα υποστείς σειρά μηνήσεων για κάθε ένα από τα συκοφαντικά και υβριστικά δημοσιεύματα.

Η Γλυφάδα πρέπει να καθαρίσει από τις κλίκες, οι οποίες κατά δική σου ομολογία, και σειρά άρθρων κακοδιοικούσαν τη Γλυφάδα και την άφηναν πίσω.

Θα μου κάνεις σταύρωση εσύ ένας βουτυρομπεμπές ενάμιση μέτρο ;;; Έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου σφυρί ;;; Έχεις εργαστεί στη ζωή σου έστω και μια ημέρα ;;;

Ποιές συνέπειες θα υποστώ από εσένα συκοφάντη, τρομοκράτη, εκβιαστή, και φασιστοειδές ;;; 

Στρέφεσαι κατά της ελευθεροτυπίας, της ελευθερίας της σκέψης, της έκφρασης, και του τύπου, ήδη έχουν ενημερωθεί συνολικά οι αρμόδιοι, και για κάθε ένα από τα συκοφαντικά σου δημοσιεύματα, με τη φωτογραφία του προσώπου μου, την οποία υπέκλεψες, θα υποστείς σειρά μηνύσεων.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, διότι επί δυο χρόνια δεχόμαστε ύβρεις, απειλές, σπίλωση, συκοφαντίες, από το εν λόγω φασιστοειδές, ενώ εμείς ως ΓΛΥΦΑΔΑ WEB πράτταμε ενημέρωση, και στο πλαίσιο της ενημέρωσης, δεξιοί κύκλοι, αποτάθηκαν σε εμάς με συγκεκριμένες διαμαρτυρίες και κείμενα. 

Δεδομένου ότι όσα ενοχλούν τον κοινό συκοφάντη - υβριστή δεν ήταν δικά μας, και δική μας είναι αποκλειστικά η ΑΛΗΘΕΙΑ, καθώς και η άσκηση κριτικής, ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι κάτι περισσότερο από σαφής στη πόλη της Γλυφάδας από τη πλευρά του, και δεδομένου ότι λίγο πολύ γνωρίζονται μεταξύ τους οι δεξιοί, αντιλαμβάνεται κάθε συμπολίτης μας την ποιότητά τους.

Επισήμανση: Αυτός ο φασίστας - συκοφάντης, ο οποίος καθημερινά εκτοξεύει ύβρεις, απειλές, και συκοφαντίες, μάλλον κατ' εντολήν του άρρωστου μυαλού του, και έπειτα από τα χρήματα που του δόθηκαν για τραμπουκισμό, θεωρεί ότι εν έτη 2017 θα έχει το μονοπώλιο να επιτίθεται στους συμπολίτες μας, και 100.000 χιλ. κάτοικοι θα υπομένουν ένα φασίστα. ( Να σας αφήσουμε την αποκλειστικότητα ;;; Αποκλειστικότητα σε οτιδήποτε ίσον ΦΑΣΙΣΜΟΣ )

Επεξήγηση:  Φαντάσου ενδεικτικά το facebook να το χρησιμοποιεί μόνο ένας και οι υπόλοιποι να πρέπει μόνο να κοιτάνε, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να γράψουν την απόψή τους !!! ( Οι εν λόγω επιδιώκουν τον φασισμό, και κανείς άλλος από το σύνολο των κατοίκων να μην εκφράζει διαφορετική άποψη. )

* Είναι καθήκον καθημερινά να εκτοξεύει ύβρεις, απειλές και συκοφαντίες;;;
* Έχει και άλλους πελάτες για ύβρεις - συκοφαντίες - σπίλωση - και φασιστικές επιθέσεις, σαφώς επί χρήμασι.  
* Το να χρηματίζεται απο αιρετούς δεν είναι μεμπτόν, το να επιτίθεται κατά όλων των δημοτών είναι φασισμός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ - Διότι ο εν λόγω με τα παρεχόμενα από την κλίκα καθυβρίζει, συκοφαντεί, λασπολογεί, και αναμένει να γίνει μεγαλοκαρχαρίας. Του θυμίζω ότι υφίστανται και τα πιράνχας, και είναι αποδεδειγμένο ότι αν ρίξεις έναν καρχαρία, σε μια λίμνη με πιράνχας, δεν μένει ούτε το κοκκαλάκι του !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Γλυφάδα πρέπει να καθαρίσει από τις κλίκες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">