ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καραχάλιος: Η απόλυτη ξεφτίλα !!

 
Τελικά είναι να αναρωτιέται κανείς αν ο Καραχάλιος είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό του 2014, η αν πρόκειται για διφορούμενη προσωπικότητα, όμως είναι σαφές τι ισχύει στη πόλη της Γλυφάδας.

Για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή ενέδωσε στους εκβιασμούς και τις επιθέσεις και χρησιμοποιεί τον εν λόγω για την ''βρώμικη'' δουλειά επιθέσεων, συκοφαντιών, ύβρεων, και μηνύσεων κατά των Γλυφαδιωτών.

Διαβάστε προσεκτικά τι έγραφε ο Καραχάλιος τον Μαϊο του 2014 για τον σημερινό δήμαρχο Παπανικολάου

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ: Όσοι πίστεψαν στο παραμύθι του ευρωβουλευτή Γλυφαδοσωτήρα, Γ. Παπανικολάου, περί ευρωπαϊκού εκπολιτισμού δεν έχουν παρά να στρέψουν το βλέμμα στους δρόμους και να απογοητευτούν.

Γέμισαν τη πόλη με κωλόχαρτα. Ήρθε να διδάξει ευρωπαϊκό πολιτισμό ο Γιωργάκης και γέμισε τις κολώνες και τους τοίχους με τις αφίσσες του γυρίζοντας τη πόλη στη δεκαετία του 80 ;;;

Τόσα χρόνια στην Ευρώπη δεν έμαθες ότι απαγορεύεται η αφισσοκόληση ;;;
Αυτή είναι η ποιότητα του ανθρώπου που ζητάει να του εμπιστευτούν να διοικήσει τη πόλη ;;; Από κοντά και η *συν εταίρα Α. Λυγνού η οποία ξέχασε τον σεβασμό για το περιβάλλον πουκατήγγηλε και δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει και αυτή ''Ευρωπαία''.

Αυτούς θα τους εμπιστευτούν οι Γλυφαδιώτες για να διοικήσουν την πόλη τους ;;;  Τρομάρα τους. Το παραμύθι πρέπει κάποτε να τελειώνει.

Που είναι οι ενεργοί δημότες που πριν λίγο κόπτονταν για το περιβάλλον ;;; Λούφαξανε ;;; Τώρα δεν βλέπουν τι γίνεται στην πόλη ;;;

Αν οι εντυπώσεις κερδίζονται με αυτά τα κωλόχαρτα με τις φάτσες των πολιτικάντηδων τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αποκαλύφθηκαν. Από τη μια τα συνεργεία του δήμου ξηλώνουν την κουρελαρία τους και από την άλλη ξαναγεμίζουν τις κωλόνες με τα κωλόχαρτά τους. Δείτε τα κατορθώματά των εκλεκτών συνεταίρων και αναρωτηθείτε τι μας περιμένει αύριο από δαύτους.

Σημείωση του ''Γ'': Ο Καραχάλιος διαχρονικά επιτίθεται με χαρακτηρισμούς και ύβρεις, αξιώνει από τους ενεργούς δημότες την συμμετοχή τους, και σήμερα έχει κάνει καθολική στροφή επιτιθέμενος κατά όλων των δημοτών, και υπερασπιζόμενος τον Παπανικολάου στον οποίο επιτίθετο το 2014. Σαφώς όπως προαναφέραμε υπάρχουν δυο ενδεχόμενα, είτε είναι διφορούμενη προσωπικότητα, είτε είναι χρηματισμένος. Σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών μας, καθώς και των πεπραγμένων του, επί του παρόντος, επαληθεύεται το δεύτερο.


Υ.Γ: Καραχάλιε κάνε όσες μηνύσεις επιθυμείς για λογαριασμό των σημερινών εργοδοτών σου, όμως να έχεις υπόψιν σου ότι Έλληνας δικαστής δεν πρόκειται να σε λάβει σοβαρά υπόψιν δεδομένων όσων έχεις δημοσιοποιήσει μέχρι και σήμερα, τα οποία στο σύνολό τους ήταν συκοφαντίες, ύβρεις , συκοφαντική δυσφήμιση, και τραμπουκικές επιθέσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: Έχει κάθε δικαίωμα να προσφύγει κάποιος στην Ελληνική δικαιοσύνη και να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του, σαφώς αν πρόκειται για νομοταγή πολίτη, ενώ στην περίπτωση Καραχάλιου είναι ο ίδιος η διαχρονική βασική πήγη συκοφαντικής δυσφήμισης, ύβρεων, επιθέσεων, συκοφαντιών, εκβιασμών, κ.α.

* Ο υπαινιγμός συν  εταίρα - διαχωρισμένο στο υβριστικό κείμενο Καραχάλιου, αναφορικά με την κύρια Λυγνού, καθιστά σαφές την ποιότητα του εν λόγω.
Είναι τοις πάσι γνωστό στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, ότι ο Καραχάλιος αποσκοπεί με τραμπουκικές επιθέσεις, και με τοιαύτους μεθόδους, να αποσπάσει χρήματα απ' όσους πολιτεύονται.  

Είναι αποδεδειγμένο ότι ο Καραχάλιος ήταν χρηματισμένος [ LARGE ] από την δημοτική αρχή εκείνης της περιόδου να στρέφεται με οποιοδήποτε τρόπο κατά των υπολοίπων. Προφανώς η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, διότι αυτές οι μέθοδοι δεν περνούν στη σημερινή κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα.

* Τις ύβρεις που γράφει καθημερινά να τις επικαλεστεί και στους δικαστές ο απατεώνας Καραχάλιος. 

* Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρει καθημερινά ο συκοφάντης, είναι στο ΣΥΝΟΛΟ τους συκοφαντίες και ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ, διότι το άτομο είναι πληρωμένο για αποπροσανατολισμό και εξαπάτηση των κατοίκων Γλυφάδας.

* Καλεί να βγάλω δημοσιεύματα και ήδη έχω βγάλει αρκετά, για τα οποία δεν απάντησε, ούτε αιτιολόγησε τις πράξεις του, αποκλειστικά βρίζει και συκοφαντεί. Ας αιτιάσει γιατί αποκαλούσε συν  ΕΤΑΙΡΑ την κ. Λυγνού, με τέχνασμα, και γιατί ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ο Παπανικολάου. Το παραμύθι του Γλυφαδοσωτήρα, και τα κωλόχαρτα με τις φάτσες των πολιτικάντηδων ενοχλούσαν το Καραχάλιο διότι είναι νομοταγής πολίτης, η διότι επιθυμούσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ με ΕΚΒΙΑΣΜΟ από κάθε υποψήφιο - υποψήφια ;;; 

* Μη ξεχνάτε ότι και ο Κ. Κόκκορης ενέδωσε έπειτα από σειρά υβριστικών - συκοφαντικών δημοσιευμάτων του εν λόγω με τα οποία τον εξευτέλιζε. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καραχάλιος: Η απόλυτη ξεφτίλα !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">