ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατασχέσεις σε χρόνο μηδέν με χρήση υπολογιστών !!!

Στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών παρακολούθησης και είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους και την αύξηση των εσόδων του δημοσίου.

Η αυτοματοποίηση  και κεντρικοποίηση διαδικασιών και ανάπτυξη εργαλείων για την αποδοτικότερη διαχείριση και συλλογή οφειλών συνολικού ύψους 768.051 ευρώ αποτελεί την προτεραιότητα της ΑΑΔΕ.

Η ΑΑΔΕ προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για το έργο Αυτοματοποίηση και Κεντρικοποίηση διαδικασιών και ανάπτυξη εργαλείων για την αποδοτικότερη διαχείριση και συλλογή οφειλών.

Το νέο αυτοματοποιημένο σύστημα θα μπορεί να παρέχει πλήρη εικόνα για το σύνολο των οφειλών των φορολογούμενων, να εκτιμά τον κίνδυνο οφειλών ανεπίδεκτων είσπραξης, να προχωρά σε συμψηφισμούς αλλά και να ενεργοποιεί - μετά από απόφαση της φορολογικής διοίκησης - τις διαδικασίες εφαρμογής των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης στο πλαίσιο της νομοθεσίας. ( ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ )

Όπως προκύπτει από την προκήρυξη το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης οφειλών θα πρέπει να περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον τις ακόλουθες εφαρμογές - υποσυστήματα:

1. Εφαρμογή διαχείρισης και παρακολούθησης οφειλέτη και οφειλών
2. Εφαρμογή διαχείρισης, παρακολούθησης και αυτοματοποίησης συμψηφισμών και ρυθμίσεων
3. Εφαρμογή αποστολής και διαχείρισης ηλεκτρονικών κοινοποιήσεων, ειδοποιήσεων και επιδόσεων
4. Εφαρμογή διαχείρισης, παρακολούθησης και αυτοματοποίησης λήψης μέτρων είσπραξης
5. Εφαρμογή ενημέρωσης των φορολογουμένων για θέματα οφειλών
6. Εφαρμογή εκτυπώσεων και αναφορών

Σημείωση του ''Γ'': Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι στη χώρα μας γεμίσαμε με ανεξάρτητες αρχές και αυτοματοποιήσεις , όμως η εκπροσώπηση του κοινωνικού συνόλου, καθώς και η δημοκρατία, έχουν φθίνουσα πορεία. 

Οι φροντισμένοι ημέτεροι των αστικών κομμάτων, καθώς και των περιφερειαρχών και δημάρχων, έχοντας εξασφαλίσει αποδοχές από το σύνολο των πολιτών, αυτοματοποιούν δομές για την αφαίμαξη του συνόλου των υπολοίπων, οι οποίοι βρίσκονται σε διαφορετικό συντελεστή. 

Δεν συμφωνούμε καθόλου με πολιτικές, οι οποίες στοχεύουν στους πληττόμενους πολίτες, οι οποίοι βιώνουν στη καθημερινότητά τους το Φασισμό στην ολότητά του.  

Όσοι συναινούν σε αυτές τις πολιτικές πρέπει να βρεθούν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, καθώς και στη Χάγη, ώστε να λογοδοτήσουν για την εξαπάτηση στο σύνολο των δεσμεύσεων και υποσχέσεών τους, καθώς και για την κατάργηση της εκπροσωπήσεως των πολιτών.

Να πληρώσουν οι φροντισμένοι των αστικών κομμάτων - πολιτικών, με ρουσφέτια και συμβάσεις, καθώς και οι ίδιοι και το σόϊ τους, καθώς επίσης, να πληρώσουν ΚΑΙ οι ολιγάρχες των αντισυνταγματικών ΜΜΕ. Να πληρώσουν όσοι καταργούν τη δημοκρατία στο τόπο μας, και ευνοούν αποκλειστικά τους ολιγάρχες, τους παραταξιακούς τους, και τους ημετέρους.

Τι έχουν να επιδείξουν ως πολιτικές για το σύνολο των υπολοίπων πολιτών τα αστικά κόμματα  - δήμαρχοι - πολιτικοί ;;;  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατασχέσεις σε χρόνο μηδέν με χρήση υπολογιστών !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">