ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι 50 αναγνώστες μας !!!

Για τους συκοφάντες που καθημερινά διοχετεύουν ύβρεις και συκοφαντίες έχουμε 50 - 60 αναγνώστες οι οποίοι μας διαβάζουν ώστε να γελάσουν !!!

Προφανώς, και πριν από δεκαετίες, όταν καθημερινά το τηλέφωνό του ΓΛΥΦΑΔΑ FM έπαιρνε ''φωτιά'' από εκατοντάδες τηλέφωνα μας άκουγαν 50 - 60 κάτοικοι !!!


Πραγματικά είστε πολύ φερέγγυοι, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που μπορείται να παρουσιάζεται το μαύρο για άσπρο, όμως πρέπει τώρα να μας αποδείξετε ποια είναι η δική σας αποδοχή.

Εμάς προσωπικά δεν μας ενδιέφερε ποτέ ποια θα είναι η αποδοχή διότι δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα, ούτε αποσκοπούμε σε επηρρεασμό των υπολοίπων.

Τονίζεται ότι όταν καλέσαμε ορισμένους συμπολίτες μας, να έχουν ιδία άποψη επί της αποδοχής μας σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα που τους αφορούσαν, απαξίωσαν να έχουν ιδία άποψη, άρα εμείς αντιληφθήκαμε πλήρως περί τίνος πρόκειται.

Επισήμανση: Βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία επενδύεις τα χρήματά σου, ( τις οικονομίες σου), δραστηριοποιείσαι σε ένα χώρο ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη όταν η πλειονότητα δεν συμμετάσχει, ( ραγιάδες),  καταθέτεις σύμφωνα με τα θεσπισμένα αιτήσεις και παράβολα, και ενώ σου στερούν τα αυτονόητα, εν συνέχεια σε διώκουν και σου κατασχέτουν τους κόπους σου ώστε να γεμίσουν περισσότερο οι τσέπες των ημέτερων, της διαπλοκής, της κλίκας τους, κ.α.

Το ψέμα και η απάτη έχει κοντά ποδάρια, και εκατομμύρια πολιτών σήμερα γνωρίζουν τα εγκλήματα πολιτικών, κομμάτων, και διαπλεκόμενων. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Όλα αυτά τα χρόνια το φαγοπότι που ίσχυε στο δήμο Γλυφάδας, όπως και το φρόντισμα ημέτερων, είναι βασικό δεδομένο της πλειονότητας των κατοίκων Γλυφάδας.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι 50 αναγνώστες μας !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">