ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στους Ο.Τ.Α

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Εσωτερικών  Πάνο Σκουρλέτη.

Τα αμαξοστάσια τελούν υπό κατάληψη ήδη από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ενώ την Πέμπτη 22 Ιουνίου έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία. 

''Γ'': Να μην απολυθεί κανείς, διότι με τις απολύσεις δεν λύνεται κανένα πρόβλημα, και δεν υπάρχει ενδεχώμενο να ευοδωθούν οι βλέψεις του κ. Τσίπρα.

Οι  συνδικαλιστές βλέπουν την Απόλυση 10.000 συμβασιούχων στους δήμους έπειτα από τη συνάντηση τους με τον υπουργό Εσωτερικών, ενώ ο υπουργός ανέφερε 6.500 χιλ. ( Δεν είναι Γιάννης είναι Ιωάννης )

Στη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο τέθηκε το ζήτημα των συμβασιούχων και των δεδουλευμένων τους και ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι « η κυβέρνηση αναζητά συνολική λύση

Όπως ανέφεραν οι συνδικαλιστές « Έτσι και σήμερα διαμηνύουμε στην κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να αποδεχθούμε ούτε μία απόλυση συμβασιούχου. Οι προσδοκίες τριών (3) ετών που καλλιέργησε η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. δεν μπορούν να σβηστούν μέσα σε μία στιγμή και τόσο εύκολα.» 

Οι συνδικαλιστές ζητούν να λυθεί το πρόβλημα των συμβασιούχων και έδωσαν έμφαση στις 10.000 απολύσεις οι οποίες δρομολογούνται το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο υπουργός πρότεινε να υπάρξουν δίμηνες συμβάσεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων ενώ δεν το δέχτηκαν οι συνδικαλιστές. Επίσης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα κλιμάκια του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν θα φτάσουν στο σημείο να αφήσουν τους εργαζόμενους απλήρωτους.

Και οι δύο συναντήσεις του Πάνου Σκουρλέτη τόσο με την ΠΟΕ ΟΤΑ όσο και με την ΠΟΠ ΟΤΑ απέβησαν άκαρπες.

Εντωμεταξύ όπως αναφέρουν από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. «Oι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν γνώση και κρίση. Δεν παρασύρονται από φερέφωνα και «παπαγαλάκια» που κάθονται μια δεξιά και μια αριστερά αναφέρουν από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αναφορικά με δημοσιεύματα του «aftodioikisi.gr».

Με δελτίο τύπου της εκτελεστικής επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. απαντούν στην προκλητική και γεμάτη ύβρειες, συκοφαντίες, λασπολογία και ψέματα ανάρτηση της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας «aftodioikisi.gr»

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και αναξιοπιστίας από το «aftodioikisi.gr»

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στους Ο.Τ.Α Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">