ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Καραπάνος: Οποία ασυνέπεια! Οποία απαγοήτευση!

Αντί για ηλιθιότητες, συκοφαντίες, και ύβρεις, τις οποίες εκτοξεύει καθημερινά ο χρηματισμένος της κλίκας, απαντώ στον οχετό λάσπης κατά των δημοτών με ένα συμπολίτη μας ο οποίος στήριξε την εκλογή του Γ. Παπανικολάου, και συνέδραμε τα μέγιστα ώστε να γίνει δήμαρχος και διοίκηση.  

Ο κ. Καραπάνος είναι ένας εκ των συμπολιτών μας ο οποίος προσπαθεί για την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος αντί όσων ακολουθούνται επί μακρόν στο τόπο μας.

Αν δεν προσέχετε όσα δηλώνουν οι υποστηριχτές της εκλογής σας, και εμμένετε σε οχετούς λάσπης και ύβρεων κατά των δημοτών, τους οποίους είχατε δεσμευτεί να εκπροσωπήσετε στο σύνολό τους, εσείς και μόνο κρίνεστε από τους συμπολίτες μας. Οι τακτικές που μετέρχεστε κατά των κατοίκων δείχνουν ότι δεν έπρεπε να γίνετε διοίκηση. Εμείς δεν χρησιμοποιούμε φωτοσόπιες, η εικόνα είναι greenscreen, όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους υπονομευτές του τόπου μας.

Η ασυνέπεια της διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας να καλύψει τις δεσμεύσεις της, απογοητεύει τον υποστηριχτή της εκλογής του Γ. Παπανικολάου κ. Δημήτρη Καραπάνο, ο οποίος σε πρόσφατο μήνυμά του αναφέρει: Οποία ασυνέπεια! Οποία απαγοήτευση! σαφώς αναφερόμενος στην παράκαμψη τήρησης των προεκλογικών δεσμεύσεων από τη πλευρά Παπανικολάου.

Όπως αναφέρει σε προεκλογική ομιλία, με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου, ο τέως αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Καραπάνος, «το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα της χώρας, μεγαλύτερο ακόμα και από την οικονομική κρίση, είναι το πρόβλημα της διαφθοράς και της σήψης της κοινωνίας »

Όπως είχε αναφέρει στην ομιλία του ο κ. Καραπάνος « Αν δεν το πατάξουμε αυτό το πρόβλημα, της διαφθοράς και της σήψης της κοινωνίας, δεν πρόκειται να ανακάμψουμε ούτε στην οικονομία, άλλα ούτε και ως κοινωνία ».

» όλοι εμείς η γενιά της μεταπολίτευσης, πρέπει με τις μεγάλες ευθύνες μας για το σήμερα να πάμε στο παρελθόν, να αποσυρθούμε .

» Να ανοίξουμε το δρόμο στην νέα γενιά, τις ανήκει, και πρέπει μόνη της να το διαχειριστεί. 

» Αυτός είναι ο λόγος που συμπαραστέκομαι στον αγώνα που είναι αγώνας της νέας γενιάς. 

» Απ' όλους τους υποψηφίους δημάρχους, ο μόνος δήμαρχος ο οποίος εκφράζει τη νέα γενιά, που δικαιούται μόνη της να διαμορφώσει το μέλλον είναι ο Γιώργος Παπανικολάου.

» Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι να φύγει η παρούσα δημοτική αρχή.

» Έβλαψε το Δήμο, και μπορώ να αποδείξω ότι έβλαψε και τον ίδιο του τον εαυτό ο δήμαρχος.

» Είναι το διακύβευμα να φύγει το γρηγορότερο. Ο οποιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος, απ' όλους τους συνυποψηφίους είναι καλύτερος, γιατί θα σεβαστεί τον κάθε δημότη και το δημόσιο χρήμα, όμως, έχει μια καταπληκτική δυνατότητα, ( ενοοεί τον τέως Κώστα Κόκκορη), να κρύβει τις αλήθειες που τον τσούζουν από τον απληροφόρητο δυστυχώς Γλυφαδιώτη.

» Γι' αυτό φαίνεται να είναι ένας από τους δυο μονομάχους των δημοτικών εκλογών, και αυτό είναι το δεύτερο επιχείρημα που στρατεύομαι σ' αυτόν τον αγώνα, γιατί ο Γ. Παπανικολάου κρίνω ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί, και να κερδίσει το αύριο ώστε η νεολαία να γίνει μπροστάρης.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Όπως ανέφερα στον κ. Καραπάνο, προσωπικά ντρέπομαι για λογαρισμό όσων βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι/ες δεν πληρούν τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις πραγματικών διαφοροποιήσεων στο τόπο μας, και δυστυχώς με την αλλαγή δημάρχου και διοικήσεως στο δήμο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα αναφορικά με τις τοπικές μας παθογένειες.

Δίνω και εγώ έμφαση αρχικά στην σήψη της κοινωνίας, η οποία καθημερινά διευρύνεται, και αποτελεί αυταπόδεικτο και στη πόλη μας έχοντας έναν εξαγορασμένο υβριστή - συκοφάντη, του Κώστα Κόκκορη, ο οποίος πράγματι έπρεπε να φύγει από την διοίκηση του δήμου, (ο οποίος καθύβριζε τον Παπανικολάου, και την αλλαγή διοικήσεως - δημάρχου), ο οποίος ΣΗΜΕΡΑ διατελεί σε χρηματισμένη αποστολή συκοφαντιών και ύβρεων, όμως, έχοντας εργοδότη και εντελέα του την σημερινή διοίκηση, και τον ίδιο τον Παπανικολάου.

Οι συμπολίτες μας διαπιστώνοντας την διεύρυνση της κοινωνικής σήψης, χωρίς ουδεμία ουσιαστική αλλαγή από τον νέο άνθρωπο, ο οποίος θα άλλαζε το δήμο, και την άσκηση της διοικήσεως, πρέπει  γι' άλλη μια φορά να λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο. 

Να απομακρύνουμε αυτήν τη φορά τον Γ. Παπανικολάου, από την διοίκηση του δήμου, διότι οι συμπολίτες μας δεν αξαπατώνται, και γνωρίζουν ότι είμαστε παρόντες στα πρώτα Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, μέχρι να μας δώσουν το τελειωτικό χτύπημα, έπειτα από τις παρανομίες Σ. Σφακιανάκη στις αιτήσεις και προτάσεις μας του 2004, ( ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΩΝ),  όπως και του Κ. Κόκκορη, ο οποίος και αυτός εγκλημάτησε κατά του δημοσίου συμφέροντος και των δημοτών με σειρά παρανομίες στις σύννομες αιτήσεις μας.

Οι νέοι άνθρωποι στη πόλη μας αντιλαμβάνονται σήμερα ότι είμαστε σε μια πόλη διαφθαρμένων συνειδήσεων, στην οποία πρωτοστατήσαμε τεχνολογικά ώστε να πάμε μπροστά ως τόπος, και διαχρονικά βρίσκαμε μπροστά μας το τοίχο των προσωπικών συμφερόντων, καθώς και των πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Όσο περισσότερο χλεύη, συκοφαντίες και ύβρεις από τη πλευρά τους, τόσο περισσότερο, και καθημερινά επιβεβαιώνεται η βαθιά κοινωνική σήψη της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς και το λάθος που έκαναν οι συμπολίτες μας.

Πρέπει να γυρίσει πραγματικά η σελίδα για όλους τους κατοίκους, και την πόλη μας, και προσωπικά διαθέτω μια εμπειρία 40 ετών οργανωμένων συμφερόντων, συντεχνιών, και υπομονεύσεων ώστε να μην ισχύσει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, και το ορθό μέλλον του τόπου μας. Εμείς δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές και το μέλλον των συμπολιτών μας,  ούτε παρέχουμε ''παιχνίδια'' στους συμπολίτες μας. 

* Ο Καραχάλιος είναι η νέα γενιά ;;; Το άτομο που αποσπούσε άλλοτε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, και άλλοτε ψιλά, για κατακρεούργηση της αλήθειας είναι το μέλλον μας ;;; Ο νέος άνθρωπος, δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του, και έγινε συνεχιστής της βαθιάς κοινωνικής σήψης, με κίνητρο κομματικές και λοιπές σκοπιμότητες - συμφέροντα. 

* Χάνει ο τόπος μας, χάνουν και οι νέες γενιές από τον Γ. Παπανικολάου, διότι σε αντιδιαστολή της βαθιάς κοινωνικής σήψης και των ζητούμενων των υπολοίπων, ο υποφαινόμενος το 2004 αιτήθηκε πραγματική ΠΡΟΟΔΟ για το σύνολο των νέων γενιών και κατοίκων, δεν αξίωσε προσωπικό ρουσφέτι, το οποίο σημειωτέων επιχειρήθηκε να παρασχεθεί και αρνήθηκα. ( Έχω ζητήσει επανειλλημένα όσο βρίσκονται εν ζωή οι διοικούντες του παρελθόντος χρόνου να ερωτηθούν, για την επιβεβαίωση. )

Υπάρχει άλλος ένας, πλην του κ. Καραπάνου, ο οποίος υπογράφει αύριο το μέλλον όλων των κατοίκων, και διαθέτει τα χαρακτηριστικά πραγματικών αλλαγών. Εσείς τι πιστεύεται ότι χρειάζεται το αύριο ;;;

Επι των συγκεκριμένων δεν απαντούν, και διοχετεύουν συκοφαντίες και ύβρεις, λες και οι συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο φερόμενος εκδότης.

Οι συκοφαντίες και τα οικτρά ψέματα συνεχίζονται, και αποδεικνύεται η βαθιά κοινωνική σήψη, καθώς και έντονη διαπλοκή, δεδομένου ότι δεν βγαίνουν να διαψεύσουν όσα παρέχονται καθημερινά από την διοίκηση, άρα στο έγκλημα είναι συμμέτοχοι και οι αντιπολιτευόμενοι. Ορισμένοι ασκούν αλητεία, δεν ασκούν διοίκηση.

Εμείς επανειλημμένα φιλοξενούμε όσους υποστήριξαν την εκλογή σας, όπως ενδεικτικά είναι ο κ. Καραπάνος, ο κ. Μπουντουτσίδης, κ.α., ενώ εσείς διαπράττετε τον εξευτελισμό του δήμου Γλυφάδας, των θεσμών, του κώδικα, του Ελληνικού Συντάγματος, και στρέφεστε κατά όσων δεσμευτήκατε στους συμπολίτες μας. (Κρίμα το λογότυπο της παρατάξεώς σας , διότι και αυτό ήταν καθολική απάτη. Δεν στηρίξατε τους Γλυφαδιώτες, στρέφεστε εναντίων τους.) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Καραπάνος: Οποία ασυνέπεια! Οποία απαγοήτευση! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">