ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Όταν σε κάνει πρωτοσέλιδο ένας εξαγορασμένος χαίρεσαι

Όταν οι ξενόφερτοι του Δήμου Γλυφάδας πληρώνουν ένα υβριστή - συκοφάντη - και απατεώνα, ο οποίος μέχρι πρότινως τους καθύβριζε λέγοντας ότι αν βρεθούν στην διοίκηση του δήμου θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ, και παράλληλα του παρέχουν μπιλιετάκια και μηνύματα προς δημοσίευση, οι συμπολίτες μας τους αξιολογούν και τους κρίνουν.

Οι συκοφαντίες και οι ύβρεις δεν είναι του Καραχάλιου, είναι της κάκιστης  διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας η οποία χρηματίζει και συντηρεί τον απατεώνα φερόμενο εκδότη. ( Άλλωστε τα ίδια έπραττε την προεκλογική περίοδο χρηματισμένος από διαφορετικό στρατόπεδο )

Σε αυτό το ποταπό υποκείμενο απαντώ αρχικά με Νίτσε. 

Φρειδερίκος Νίτσε: Η κωμωδία των επιφανών ανδρών

Οι επιφανείς άνδρες που χρειάζονται τη διασημότητά τους - και αυτό γίνεται σε όλους τους πολιτικούς - δεν διαλέγουν πια ποτέ ανυστερόβουλα τους συνεργάτες τους και τους φίλους τους. 

Οι φίλοι τους και οι συνεργάτες τους, αποτελούν ένα μέρος απ' τις θεατρικές τους ιδιότητες. Ενώ, αντίθετα, πρέπει, αυτό που θέλουν, να μένει ακόμα πιο σταθερό... Ένας λαμπρός χαλκός... Κι αυτό, πολλές φορές, απαιτεί σκηνοθεσίες και την κωμωδία του.

Συνεχίζοντας πρέπει να αναφέρω ότι το υπουργείο που επικαλείται ο χρηματισμένος απατεών και υβριστής, ο οποίος κανείς εκ των συμπολιτών μας δεν γνωρίζει γιατί αποκαλείται Γλυφαδιώτης, ασκεί τα καθήκοντά του και τις πολιτικές του επί των προτάσεων από τη πλευρά των αρμοδίων κάθε δήμου.

Η κ. Καυκά, και ουσιαστικά λαθεμένα την χαρακτηρίζω κυρία σύμφωνα με όσα αναφέρονται εις βάρος μου από τη πλευρά του χρηματισμένου τους Καραχάλιου, ο οποίος μεταφέρει μπιλιετάκια και μηνύματα της διοικήσεως, ( όμως δεν διαθέτουμε την ίδια παιδεία με τον ποταπό, ούτε εξυπηρετούμε συμφέροντα όπως ο ίδιος), ήταν παντελώς απούσα ως αντιδήμαρχος με προτάσεις μεταρρύθμισης της παιδείας.

Το να ασχοληθούμε περισσότερο με ένα απόβρασμα της κοινωνίας, το οποίο το χρηματίζουν ώστε να ασκεί τραμπουκικές επιθέσεις είναι ανούσιο, διότι χιλιάδες συμπολιτών μας έχουν ιδία άποψη.

Άσκησα κριτική έχοντας βασικά δεδομένα, τα οποία δεν διαβάλλονται, και ένα εξ' αυτών ήταν η απουσία της κ. Καυκά όταν τέθηκαν ζητήματα παιδείας υπο την παρουσία του υπουργού Παιδείας στη πόλη μας, και συγκεριμένα στο δημαρχείο της Γλυφάδας.

Με βασικό δεδομένο την απουσία της αρμοδίας του τομέα Παιδείας, η οποία περιορίστηκε σε πιστώσεις εργασιών, κ.α., καθίσταται σαφές πως αντιλαμβάνονται την παιδεία καθώς και τη τοπική δημοκρατία.

Οι συμπολίτες μας δεν στερούνται νοημοσύνης, ούτε δέχονται σε μεγάλο τους τμήμα τις τακτικές που μετέρχεται η διοίκηση δια των εξαγορασμένων της, και αντιλαμβάνονται πλήρως ότι επιθυμία του παλαιοκομματισμού και της κλεπτοκρατίας των ημέτερων είναι η φίμωση των συμπολιτών μας ώστε να μην διαμορφώνουν δημόσια άποψη η οποία να αντιτίθεται στα συμφέροντα ελαχίστων ατόμων.

Σας επιστρέφω το σύνολο των χαρακτηρισμών από τον εξαγορασμένο σας υβριστή, και σας υπενθυμίζω ότι στις δημοτικές εκλογές του 2019 θα αποτελείται παρελθόν για το δήμο Γλυφάδας, γιατί η Γλυφάδα το 2019 θα γυρίσει πραγματικά σελίδα για ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της.

Παρακολουθούμε επί τρία χρόνια όσα πιστώνεται συστηματικά παρακάμτοντας τόσο τις αιτήσεις όσο και τις προτάσεις μας, και συγκεκριμένα δεν υπήρξε τοποθέτησή σας έπειτα από την παρέμβαση του κ. Καραπάνου ο οποίος σας έθεσε ένα σαφές ερώτημα.

Δημήτρης Καραπάνος : Πόσο κοντά ή μακριά τα πεπραγμένα της διοικήσεως Παπανικολάου από τις δεσμεύσεις ? 

( Μήπως είμαστε εξαγορασμένοι του κ. Καραπάνου, η μήπως είμαστε και εμείς Καραχάλιοι και εξαγορασμένοι από έτερους ;;; )

Τέλος, το επίπεδο που μετέρχονται οι διοικούντες από τον Καραχάλιο είναι επιλήψιμο της Δικαιοσύνης, και προσωπικά θέλω να διαπιστώσω ποιοι συμπολίτες μας θα αξιώσουν συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές και τα έδρανα του δήμου αποσιωπόντας όσα πράττονται από την πλευρά της σημερινής διοικήσεως δια μέσω του υβριστή. Ο χρηματισμένος Καραχάλιος είναι θέμα το οποίο άπτεται των αρμοδιοτήτων όσων αξίωσαν την εκλογή τους.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Γιάννης Κουρδομενός
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Προσωπικά κρίνομαι απο τους συμπολίτες μας, όπως κρίνεστε και εσείς για τις καθημερινές τακτικές ύβρεων, συκοφαντιών και λάσπης, και μη ξεχνάτε ότι σας έκαναν διοίκηση υπό τον όρο να τηρήσετε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις.

Τις προεκλογικές δεσμεύσεις σας δεν τις τηρήσατε, και σήμερα αντι να γίνεστε αρωγοί για την τοπική πρόοδο όλων των κατοίκων και της πόλης μας αμοίβετε Καραχάλιους για ύβρεις και κατώτατο λαϊκίστικο επίπεδο.


Για την Ιστορία έπειτα από τρία χρόνια αναλγησίας και συνέχισης των παρανομιών των τέως δημοτικών αρχών. Είναι σαφές ότι αυτο - ακυρώνονται.

Το θέμα είναι που ανήκουν πολιτικά οι εμφανιζόμενοι, καθώς και τι ΕΓΚΛΗΜΑ ασκούν από τα έδρανα  του δήμου, διότι όλα αστοιχείωτε καραχάλιο είναι πολιτική, και η πολιτική, καθώς και οι πολιτικοί, έχουν υποχρέωση να υπηρετήσουν και να εκπροσωπήσουν τους πολίτες - δημότες, ενώ οι εντολείς σου, και όσοι σε χρηματίζουν εξυπηρετούν μονομερώς ημέτερους αντί του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. 

Χωρίς άμεση και μαζική δομή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, όλων των κατοίκων, δεν υφίσταται υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Υφίστανται αποκλειστικά τα συμφέροντα δέκα ημέτερων, διαπλεκόμενων - ιδιωτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Όταν σε κάνει πρωτοσέλιδο ένας εξαγορασμένος χαίρεσαι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">