ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ντόναλτ Τραμπ: «Σατανική σφαγή» στο Λονδίνο

Ο τρόμος επέστρεψε στην ευρωπαϊκή ήπειρο μετά το διπλό αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στην «καρδιά» του Λονδίνου.

Η βρετανική αστυνομία που ερευνά τις επιθέσεις του Σαββάτου στο Λονδίνο έθεσε υπό κράτηση τουλάχιστον 12 άτομα, ενώ πραγματοποίησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (05/06/2017) επιδρομές σε δύο ιδιοκτησίες στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας.

Είναι προφανές ότι οι δράστες ήθελαν όσο περισσότερο αίμα γινόταν, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως την ώρα που σκόρπιζαν τον θάνατο φώναζαν: «Αυτό είναι για τον Αλλαχ».

«Η Βρετανία θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή την Τρίτη 6 Ιουνίου του 2017 στις 11 το πρωί (τοπική ώρα) στη μνήμη εκείνων που σκοτώθηκαν και όλων όσων οι ζωές επηρεάστηκαν από τις επιθέσεις στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου» 



Τραμπ: «Σατανική σφαγή» στο Λονδίνο: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο «σατανική σφαγή», ενώ επανέλαβε ότι η Ουάσινγκτον θα κάνει το παν εντός των δυνάμεών της για να βοηθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο να προσαγάγει τους υπεύθυνους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Αυτή η αιματοχυσία πρέπει να τελειώσει. Αυτή η αιματοχυσία θα τελειώσει», συμπλήρωσε ο Ντ. Τραμπ, σε σύντομες δηλώσεις του έπειτα από γκαλά στο Ford's Theater, στην Ουάσινγκτον.

Επισήμανση του ''Γ'': Για τους σατανάδες της πολιτείας μας στη Γλυφάδα έχει να κάνει κάποια δήλωση ο πρόεδρος των Ηνωμένων πολιτείων ; 

Εννοούμε όσους εξαπάτησαν την προεκλογική περίοδο ώστε να βρεθούν στην διοίκηση, και έκτοτε παρανομούν επί του συνόλου των αιτήσεών μας υπηρετώντας πέντε οικογένειες διαπλοκής, και δέκα ημέτερων !!!

Για τη ''σατανική'' έμπνευση της ''σφαγής'' της δημοκρατίας, στο τόπο μας, έχει άποψη ο πρόεδρος ;

Για τις διώξεις και κατασχέσεις από το 1977 μέχρι και το 2005 του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού στα FM της Ελλάδας, ο οποίος παραμένει κλειστός επί 13 χρόνια παρανομιών της πολιτείας, των κυβερνήσεων, και των διοικήσεων, έχει άποψη ο πρόεδρος ;

Η τρομοκρατία είναι μονοδιάστατη και μονοσήμαντη ;;;

* Στις Η.Π.Α καθιέρωσαν το 2000 τα LOWER POWER, ενώ στη δική μας χώρα επί 30  χρόνια, για τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η ισχύς της αναλογικής και συνταγματικής ισότητας αποτελούσε ουτοπία.

* Ειδικά για τους δημάρχους μας, στα Νότια προάστια Αττικής, οι οποίοι κόπτονται για το δημόσιο όφελος, και ανά τακτά διαστήματα πιστώνουν πολλά εκατομμύρια για οικόπεδα, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, φυτά και λουλούδια, αποτελεί μεγαλύτερη ουτοπία, δεδομένου ότι επιθυμούν έμμισθους, δημοσιογράφους, εκδότες, φωτορεπόρτερ, κ.α., προώθησης αποκλειστικά των ιδίων, χωρίς μια συλλογική δομή ενημέρωσης ΟΛΩΝ των πολιτών - δημοτών.

* Ο ιδιωτικός παράγων να κάνει τη δουλειά του, όπως την γνωρίζει, και ο πολίτης που επιθυμεί ένα μέλλον ανθρώπων της γνώσεως να λειτουργούν συλλογικά με τα χρήματα που παρέχονται από το κοινωνικό σύνολο, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει τη δική του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ντόναλτ Τραμπ: «Σατανική σφαγή» στο Λονδίνο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">