ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: H Άννυ Καυκά θα σπάσει το κατεστημένο και το άβατο στη καθαριότητα !!

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ο τίτλος του εξαγορασμένου για συστημική προπαγάνδα φερόμενου εκδότη, ο οποίος, όπως και οτιδήποτε άλλο, είναι αλιευμένος από το διαδίκτυο, ''Η εργατική Αντιδήμαρχος που σπάει το κατεστημένο και το «άβατο» στη καθαριότητα'', αναφορικά με την Α. Καυκά, μας προκαλεί να θέσουμε τα ακόλουθα.

Ο φερόμενος εκδότης αντί να ασχολείται με όσα διαδραματίζονται στο τόπο μας, ασχολείται με βασίλισσες και χλιδάτους γάμους, καθώς και με τα πλούσια (...) και τις καυτές παρουσίες, όμως μάλλον αγνοεί ότι ως αντιδήμαρχος Παιδείας η Α. Καυκά δεν προσέφερε απολύτως τίποτα στο τόπο μας και στον τοπικό μας Πολιτισμό.

Πρέπει να τονιστεί ότι αν διαθέταμε ορθή διοίκηση του δήμου, πρώτον, έπρεπε να υπάρχει εξειδίκευση αναφορικά με την προσχολική εκπαίδευση στους παιδικούς σταθμούς, με καταρτησμένο προσωπικό, δεύτερον, εξειδικευμένο προσωπικό στην πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια τοπική μας εκπαίδευση, και τρίτον οι πολιτικές που αρμόζουν στις χιλιάδες οικογένειες των συμπολιτών μας.

Αναφέρουμε ότι τοπικά δεν διαθέτουμε εξειδικευμένη προσχολική καθώς και πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια παιδεία, η οποία να συνδράμει στην κατάρτηση των νέων της πόλεως μας.

Οι δικές μας προτάσεις, από αυτό που πολέμησαν τα κόμματα κλεπτοκρατίας διαφθοράς και διαπλοκής, ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ήταν εξειδικευμένη παιδεία ώστε να παρέχεται από το πρώτο στάδιο, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία κατάρτηση, καθώς και εξειδιεκυμένο προσωπικό, το οποίο να διαθέτει τις γνώσεις για την κλίση την οποία διαθέτει κάθε παιδί των συμπολιτών μας.

α) Κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο από την προσχολική ηλικία, έπειτα από διάφορα επιστημονικά τεστ, να κρίνει την κλίση κάθε παιδιού, σαφώς κατά του καταναγκασμού τον οποίο πολλές φορές επιβάλλουν οι γονείς, παρά την θέληση του παιδιού να ακολουθήσει τομείς για τους οποίους δεν είναι κατάλληλο, ώστε να υπάρχει το αποτέλεσμα αν ένα παιδί έχει κλίση προς τα γράμματα, τις επιστήμες, τα σπόρ, η ακόμα την μουσική.

β) Αναφορικά και με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, επίσης, καταρτησμένο προσωπικό ώστε να αξιοποιεί στο έπακρο την κλίση την οποία διαθέτει κάθε παιδί. 

γ) Στα Δημοτικά, Γυμνάσια, και Λύκεια, πρέπει να να υπάρχει πλην των δασκάλων και καθηγητών απαιτούμενος αριθμός εξειδικευμένου προσωπικού, καθώς και κατηγοριοποίηση των τοπικών μας δομών παιδείας.

δ) Κάθε δημοτικό, Γυμνάσιο, καθώς και Λύκειο, στη πόλη μας πρέπει να υιοθετήσει ένα βασικό κλάδο, πλην της διδακτέας ύλης, με έμφαση είτε στο θέατρο, είτε στην μουσική, είτε στις επιστήμες, είτε στον αθλητισμό.

Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε κάτοικοι Νοτίων προαστίων Αττικής, σε ένα τόπο ο οποίος δεν διαθέτει ούτε ένα αξιόλογο θέατρο, ούτε μια αξιόλογη μουσική σκηνή, ούτε μια συμφωνική ορχήστρα, ούτε ένα τοπικό ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ.

Στις δικές μας μεταδώσεις, επί δεκαετίες, είχαμε δώσει έμφαση σε αυτές τις πολιτικές , οι οποίες θα αποτελούσαν τη βάση της υγιούς μετεξελίξεως και τοπικού πολιτισμού, όμως δεν είχαμε υπόψιν μας, πόσο σατανικά θα λειτουργούσαν τα κατά τόπους κόμματα, κλίκες, και οργανωμένα συμφέροντα.

Γελούμε με όσα αναφέρονται από τον φερόμενο εκδότη: «Η εργατική Αντιδήμαρχος που σπάει το κατεστημένο και το «άβατο» στη καθαριότητα. Στοίχημα με μεγάλο ρίσκο για τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου αλλά και για την κ. Άννυ Καυκά, η τοποθέτηση της στη νευραλγική θέση της καθαριότητας που δείχνει για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμαρχος τολμά κι αρέσκεται στις εκπλήξεις, απ’ την άλλη βλέπουμε το τσαγανό, τη δυναμική, την τόλμη της κ. Καυκά που ομολογούμενα δεν διστάζει να αναλάβει να τα βγάλει πέρα σε ένα πόστο με πολλές ιδιαιτερότητες που κρύβει παγίδες, άλλωστε θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη θητεία της ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Η κ. Άννυ Καυκά ομολογουμένως μας έχει εντυπωσιάσει αφού όπως γνωρίζουμε είναι μια γυναίκα δραστήρια, ακούραστη, οργανωτική, με απαραμιλλο πείσμα και αντοχή, στην οποία ευχόμαστε και απ” αυτή τη νέα θέση να τα καταφέρει και να διαπρέψει.

Καλή επιτυχία Άννυ!! » 

Σημείωση: Με βοηθό τον Τσαμπίρα η Καυκά θα ''μεγαλουργήσει'' και στον τομέα της καθαριότητας. Αναφορικά με την θητεία της στον τομέα παιδείας, μπορεί να μας απαντήσει η κ. Καυκά σε όσα αποτελούσαν τις βασικές μας θέσεις επί δεκαετίες ;;;

Όπως είπαμε και σε συνάδελφό σας κ. Καυκά έσεις διαθέτε συνολικά μικρόφωνα, ενώ εμάς μας τα έχετε κατασχέσει από την δεκαετία του 70 μέχρι και το 2005, και μας τα στερείτε με παρανομίες επί σειρά ετών, όμως, οι συμπολίτες μας διαβάζοντας και ενθυμούμενοι όσα μεταδώσαμε τοπικά, και κυρίως σύμφωνα με όσα ισχύουν ακόμα στο τόπο μας, έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν.

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ  

                                                                                      Ιούνιος 2017

* Μη με ρωτήσετε γιατί γράφηκε με ήτα ορισμένες φορές το καταρτησμένο, διότι είμαι ριζοσπάστης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: H Άννυ Καυκά θα σπάσει το κατεστημένο και το άβατο στη καθαριότητα !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">