ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Χειροπέδες σε «μαϊμού» αστυνομικό ( Είναι η μοναδική μαϊμού;)

Αρκετά απ' όσα ισχύουν τις τελευταίες ώρες στη Γλυφάδα τα αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες σε στενό κύκλο υπό μορφή παραδειγμάτων.

Γιάννης Κουρδομένος: Συγκεκριμένα προ ημερών ανέφερα: Δεν είναι το ίδιο φαινόμενο οι αστυνομικοί μαϊμούδες, με τα εκατοντάδες πόρταλ ενημέρωσης, τους διαδικτυακούς εκδότες, τα πρακτορεία ειδήσεων, κ.α. ;;; Δεν είναι ακριβός το ίδιο φαινόμενο με όσους συμμετάσχουν σε θεσμικούς ρόλους χωρίς να παρέχουν διέξοδο κοινωνικής δικαιοσύνης και συνταγματικής νομιμότητας ;;;

Θα μου πείτε ότι κάποιοι εργάζονται αναμεταδίδοντας ειδήσεις πάσης φύσεως, όμως, καθίσταται σαφές ότι είναι εντελώς διαφορετικό χιλιάδες πολιτών να χρησιμοποιούν τα sosial media ασκώντας κριτική, ακόμα και παρέχοντας ορισμένες ειδήσεις, από τα χιλιάδες ανώνυμα πόρταλ, εκδότες, δημοσιογράφους, πρακτορεία ειδήσεων, κ.α., τα οποία ουδείς γνωρίζει ποιοι βρίσκονται από πίσω, τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν, καθώς και τον εργασιακό μεσαίωνα, όμως πολύ περισσότερο την διαφθορά και την διαπλοκή που διαμορφώνουν όσοι μετέχουν των θεσμών στο τόπο μας.

Ο φερόμενος ''αστυνομικός μαϊμού'' είναι το μοναδικό κρούσμα - φαινόμενο της περιοχής μας ;;; Ερωτώ ευθαίως τόσο την περιφερειακή αρχή, και συγκεκριμένα τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Καπάταη, όσο και τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου, καθώς και τα στελέχη των αστικών κομμάτων στα Νότια προάστια.

Επί τρία χρόνια υφίσταται η ενημέρωσή μας σχετικά με τα ισχύοντα στα νότια προάστια Αττικής, καθώς και οι αιτήσεις μας από το 2004 και μετέπειτα στις οποίες συστηματικά παρανομούν όσοι και όσες δέχονται τα πάσης φύσεως διαδικτυακά του παρόντος.

Οι συμπολίτες μας κρίνουν τα ισχύοντα από τη πλευρά όσων βρέθηκαν σε θεσμικές θέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα τους ώστε να μην προκύψει συνταγματική ομαλότητα, νομιμότητα, και σαφές πλαίσιο.

Γλυφάδα: Χειροπέδες σε «μαϊμού» αστυνομικό

Ένα πιστόλι ρέπλικα, έναν αστυνομικό φάρο και ένα όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης εντόπισαν μεταξύ άλλων, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο αυτοκίνητο ενός 35χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό. Ερευνάται η συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις.

Η σύλληψή του σημειώθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα στην οδό Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα. Οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της έρευνας εντόπισαν και κροτίδες μέσα στο όχημα του.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στα Νότια προάστια, είχαν ενημέρωση για άτομα τα οποία με το πρόσχημα του ελέγχου εξαπατούσαν κατοίκους στην περιοχή και πλέον ερευνούν το ενδεχόμενο, ο 35χρονος να είναι μέλος σπείρας.

Σημείωση: Να σας θυμίσουμε, για πολλοστή φορά, ώστε να μην προκύψουν παρεξηγήσεις, ότι ο υποφαινόμενος είναι ο μοναδικός πολίτης, ο οποίος έχει υποστεί το βάρος να θέσει δημόσια τα ισχύοντα στα Νότια προάστια Αττικής, αξιώνοντας την συνδρομή της πολιτείας, της περιφέρειας, και του δήμου Γλυφάδας, για σαφές πλαίσιο και μια δημόσια δομή όλων των κατοίκων. 

Η άρνηση των δημοτικών αρχών της Γλυφάδας καθιστούν σαφές ότι η διαμόρφωση όλων των παθογενειών ξεκινούν από τα αστικά πολιτικά κόμματα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Χειροπέδες σε «μαϊμού» αστυνομικό ( Είναι η μοναδική μαϊμού;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">