ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aυτοψία στα έργα της Γλυφάδας

Στα πλαίσια των τακτικών ελέγχων που διενεργούνται στα έργα που εκτελούνται από τις υπηρεσίες τόσο της Περιφέρειας Αττικής όσο και από τον Δήμο Γλυφάδας διενεργήθηκε αυτοψία σε βασικά έργα τα οποία εκτελούνται στο Δήμο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου είχαν την ευκαιρία για άλλη μια φορά να ενημερωθούν αναλυτικά για την πορεία και την εξέλιξη των έργων.

Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον χώρο εγκατάστασης των νέων αγωγών στην περιοχή της Τερψιθέας με την τοποθέτηση της νέας κεφαλής , έργο το οποίο θα καταστήσει λειτουργικό μεγαλύτερο μέρος δικτύου το οποίο είναι ήδη εγκατεστημένο.

Διαπιστώθηκε η εξαιρετική ποιότητα και πρωτοτυπία στην κατασκευή του νέου παιδικού σταθμού που ο Δήμος αποπεράτωσε πρόσφατα με ίδιους πόρους καθώς και την νέα παιδική χαρά τεσσάρων στρεμμάτων η οποία ήδη λειτουργεί.

Μετά την επίσκεψη σε δρόμους όπου εκτελούνται ή έχουν αποπερατωθεί εργασίες ασφαλτόστρωσης έγινε έλεγχος στο έργο της πλατείας Χαρίτων όπου διαπιστώθηκαν ατέλειες που την καθιστούν μη λειτουργική και χρήζουν επεμβάσεων.

Σημείωση του ''Γ'': Στις επόμενες εκλογές θα κάνουμε διαπιστώσεις όσων έχριζαν επεμβάσεων, και αντί των επεμβάσεων έχουμε επί τρία χρόνια αναλγησία και παρανομίες.

Αυτοψία στις παρανομίες προφανώς δεν κάναμε, όπως και απειροελάχιστη διαφοροποίηση των διαχρονικών παθογενειών οι οποίες είναι υφιστάμενες στα Νότια προάστια.

Η συμβολή δήμου και περιφέρειας, για εμάς, είναι όσα ίσχυαν επί 40 χρόνια όσων προηγήθηκαν, ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, παράλληλα της δεδομένης οφέλειας ημέτερων.

Αν αποκαλείται πρόοδος να συντηρούνται οι παθογένειες, καθώς και οι συνταγματικές ανωμαλίες, όσο είναι δεδομένα τα οφέλη όσων βρέθηκαν σε έδρανα, καθώς και των ημετέρων τους, χωρίς κάλυψη των προεκλογικών δεσμεύσεων, και χωρίς αμεσότητα, μαζικότητα, στα Νότια προάστια, και εξυπηρετείστε από τα εισαγόμενα, την διαπλοκή, και την αδιαφάνεια - ανομία θα κριθείτε στις επόμενες εκλογές.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Οφείλετε να ενημερώσετε το κόσμο τι άλλαξε στα τρία χρόνια δημοτικής και περιφερειακής αρχής, σε ένα τόπο που δεν διαθέτει ούτε ένα (1) δημόσιο, δημοτικό, η Ιδιωτικό ΜΜΕ.

Προσωπικά θέλουμε να δούμε και να ακούσουμε τις τοποθετήσεις των αρμοδίων στη πόλη της Γλυφάδας, και των Νοτίων προαστίων, αναφορικά με τις αιτήσεις και προτάσεις μας για μια ΔΗΜΟΣΙΑ δομή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, με σαφές πλαίσιο λειτουργίας σε αντιδιαστολή της διευρυμένης ανομίας, και των προσωπικών συμφερόντων. 

Μας είναι αδιάφορο αν υπάρχει η ταύτισή σας με όσα ισχύουν σε κοινωνικό επίπεδο, και ως πολίτες κλείνετε τα μάτια σε όσα υφίστανται, διότι σήμερα βρίσκεστε στους θεσμούς και είστε οι καθ' ύλην αρμόδιοι να περάσετε τα αιτήματά μας και τις θέσεις μας στην κυβέρνηση.

Γνωρίζετε απόλυτα τον αριθμό του προσωπικού της ΕΡΤ,  όπως γνωρίζετε όσα διαμόρφωναν τα κομμάτά σας, επί δεκαετίες, αναφορικά με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, κ.α.
Στον αντίποδα προφανώς προσποιείσται ότι δεν γνωρίζετε όσα τελούν σε ισχύ στα Νότια προάστια Αττικής, όμως είναι και δικό σας έργο η συνταγματική ανωμαλία, καθώς και το έλλειμα δημόσιων, περιφερειακών, η δημοτικών δομών, με σαφές πλαίσιο λειτουργίας.

Οι αιτήσεις μας καθώς και προτάσεις μας είναι κατατεθειμένες στο υπουργείο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, καθώς και στον δήμο Γλυφάδας. Δεν μας αποσχολεί η αποδοχή σας αναφορικά με τα sosial media, διότι έχουμε Συνταγματική ανωμαλία με το καθολικό έλλειμα δομών στα Νότια προάστια, κατάργηση της αναλογικής ισότητας, των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών, και πολλά διαδικτυακά μπιχλιμπίδια, για ιθαγενείς.

Αν συνεχίζονται οι παρανομίες και η αναλγησία από τη πλευρά των αρμοδίων, οφείλουμε να διοικήσουμε και να κυβερνήσουμε το τόπο μας σεβόμενοι το Σύνταγμα της χώρας μας.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:  Διαβάστε τα ισχύοντα σε σειρά χωρών
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aυτοψία στα έργα της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">