ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πως αποκτήθηκε το ακίνητο της Σαρωνίδας ;;;

Στο στόχαστρο της εισαγγελίας πρέπει να μπεί ο υβριστής - συκοφάντης, ο οποίος απέκτησε ένα ακίνητο στην Σαρωνίδα κάτω από άγνωστες και αδιαφανείς συνθήκες.

Εμείς ζητήσαμε από τον εν λόγω να παρέχει δημόσια το πόθεν έσχες του αναφορικά με την απόκτηση του ακινήτου στην Σαρωνίδα, και όπως γνωρίζετε δεν παρασχέθηκε ούτε αιτιολόγηση, ούτε και κάποιο στοιχείο το οποίο να αποδεικνύει ότι έχει αποκτηθεί με χρήματα τα οποία δικαιολογούνται.

Η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει ενδελεχώς το ισχύον καθεστώς, επί αρκετά χρόνια, με όσους εμπλέκονται με τα κοινά και την φερόμενη τοπική δημοσιογραφία, διότι επί μακρόν υφίστανται σχέσεις ανάμεσα σε δημάρχους - διοικήσεις, και χρηματισμένους τους, χωρίς να έχουμε τα στοιχεία των συναλλαγών τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κατά τις προεκλογικές περιόδους στον δήμο Γλυφάδας υποψήφιοι δήμαρχοι παρείχαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για έντυπες εκδόσεις - διαφημιστικού χαρακτήρα - με την παρουσία αποκλειστικά μιας παρατάξεως, καθώς και ορισμένες συκοφαντικού χαρακτήρα κατά των υπολοίπων υποψηφίων παρατάξεων.

Η απόκτηση περιουσιακών στοιχείων από τη πλευρά του κατ' επάγγελμα υβριστή, συκοφάντη, και συστηματικά επιτιθέμενου κατά των υπολοίπων δημοτών, πρέπει να διερεύνηθεί ενδελεχώς.

Δεδομένου ότι ο χρηματισμένος επί μακρόν συνεχίζει να προκαλεί και να υβρίζει, και διέπεται από φασιστική νοοτροπία, θα ζητήσουμε ενδελεχή έρευνα αναφορικά με την απόκτηση του εν λόγω ακινήτου, και εν συνέχεια θα αξιώσουμε το ανάλογο και για σειρά ''πληροφοριοδοτών'' και χρηματοδοτών του εν λόγω, οι οποίοι διαθέτουν ακίνητα τα οποία αποκτήθηκαν απο τους μαυραγορήτες γονείς τους, είτε ακόμα από δοσοληψίες μαύρου χρήματος, κ.α.

Σημείωση: Μη σας προκαλεί καμία εντύπωση το μαυραγορήτες αναφορικά με τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας, διότι υπήρχαν πάρα πολλοί, οι οποίοι απέκτησαν μεγάλη ακίνητη περιουσία από λαθρεμπόριο.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο, του δεδομένου τοπικού πάρτι δεκάδων χιλ. ευρώ, οι δήμαρχοι παρανομούσαν κατά των σύννομων δικών μας αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίες ποτέ δεν πέρασαν στο Δ/Σ. Δεν είχαμε τοπικές παρατάξεις - διοικήσεις, είχαμε κλίκες και μαφία στα έδρανα του δήμου, καθώς και κοινωνική σήψη, ανάλογη με του παρόντος.

Αποδείχθη στη πράξη ότι φερόμενοι κατάλληλοι να διοικήσουν το δήμο οδηγήθηκαν στο σημείο να εγκληματούν κατά των δημοτών τους οποίους καλούνται να εκπροσωπήσουν υπηρετώντας το Δημόσιο συμφέρον.

Ποιο δημόσιο συμφέρον, όταν συνολικά επέλεξαν να συντηρούν εκβιαστές και συκοφάντες αντί για πρόοδο, διαφάνεια, σεβασμό στην αναλογική ισότητα, και πραγματική τοπική δημοκρατία ;;; 

Ειδικά ο κ. Σφακιανάκης όφειλε να περάσει ο ίδιος δημόσια τι κατατέθηκε το 2004 στο δήμο και τι εμπεριείχε. Αναφορικά με τον Κ.Κόκκορη απεδείχθη κακούργος ως δήμαρχος, και ήταν ένας από τους εκφραστές - υπηρέτες της διαπλοκής αντί της τοπικής προόδου

Σήμερα υφίσταται ανάλογη συνέχεια με τον Γ. Παπανικολάου, ο οποίος φρόντισε όλα τα γαλάζια στελέχη - μέλη, και τους αυλοκόλακες, καθώς και βρυκόλακες 
υβριστές και συκοφάντες, γι' άλλη μια φορά αντί της πραγματικής προόδου. 

Ειδικά για τον τελευταίο, το σχόλιο ο ''διάολος μεταμορφωμένος'' επαληθεύεται στο έπακρο σύμφωνα με όσα ισχύουν τοπικά. 

Τι επιστημονική  κατάρτiση διαθέτουν η εν λόγω διατελέσαντες και διατελούντες δήμαρχοι ; Διαπιστώνουμε αποκλειστικά την κοινωνική σήψη, και πέραν αυτού τον πλουτισμό των εμπλεκόμενων με το δήμο και τα κοινά εις βάρος της ζωής μας. Από το 2004 δεν έχει περάσει καμία αιτήσή μας στο Δ/Σ του δήμου !!

Προπαγανδίστε με ψέματα, συκοφαντίες, και ύβρεις, όσο αποκομίζεται τα οφέλη της διευρυμένης ληστείας της δημοκρατίας, του πολιτισμού, και της προόδου, κάντε ρεφενέ μεταξύ σας να πληρώνετε το χθές και το σήμερα της σήψης, όμως το 2019 θα λογοδοτήσετε για το έγκλημα.

Ειδικά για ορισμένους οι οποίοι αποσκοπούν να αναδειχθούν πολιτικά, και να έχουν σταδιοδρομία, πρέπει να έχουν υπόψιν τους ότι τα πεπραγμένα τους του χθές, καθώς και του παρόντος, θα τα υποστούν στον ίδιο βαθμό την περίοδο που θα αξιώνουν την μετάβαση. Τα ''παιχνίδια'' είναι ευτελούς αξίας, και αρκετοί διαθέτουν υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από εσάς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πως αποκτήθηκε το ακίνητο της Σαρωνίδας ;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">