ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τερψιθέα Γλυφάδας: Κατέβηκαν οι παράνομες λινάτσες

Για τελευταία φορά ενημερώνουμε δημόσια την απαράδεκτη δημοτική αρχή ότι οι παράνομες ενέργειες της καταδικάζονται απερίφραστα.

Τονίζεται ότι οι αφίσες και λινάτσες - υπαίθρια διαφήμιση - είναι παράνομες ενέργειες Ν. 2946/2001.

Η παρανομίες έχουν γίνει σύστημα της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και των αναρχικών οι οποίοι βρέθηκαν με εξαπάτηση στα έδρανα και την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας.

Με δικές μας ενέργειες κατέβηκαν οι παράνομες λινάτσες - ΑΦΙΣΕΣ - Υπαίθρια διαφήμιση από την πλατεία Καραϊσκάκη, και την επόμενη φορά που θα τοποθετηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ οποιασδήποτε μορφής διαφήμιση, δήμαρχος και πρόεδρος του Δ/Σ θα δεχθούν μηνύσεις. 

Επισήμανση: Όσοι και όσες από τους κατοίκους Γλυφάδας κάνουν το λάθος να παρακάμπτουν τα επιλεκτικά ρουσφέτια, ώστε με τα χρήματα όλων των κατοίκων ορισμένα άτομα, τα οποία εμφανίστηκαν τοπικά ετεροχρονισμένα ημών, να αμοίβονται για συστημική προπαγάνδα - προβολή - καθώς και τις σύννομες αιτήσεις μας στις οποίες παρανόμησαν, τόσο οι προηγούμενοι διοικούντες, όσο και οι τωρινοί, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Τι βαφτίζεται πολιτισμός, και για ποιούς λόγους, είμαστε οι πλέον αρμόδιοι να το κρίνουμε εμείς, και κανείς άλλος. 

Που καταλήγουν τα χρήματα όλων των Γλυφαδιωτών το γνωρίζουμε επί δεκαετίες παράλληλα με τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ των υπάνθρωπων οι οποίοι με εξαπάτηση βρίσκονται στα έδρανα του δήμου. 

Στη Γλυφάδα δεν υπάρχει τοπικός πολιτισμός 

Ίσως δεν γνωρίζουν αρκετοί απο τους κατοίκους τις μεθοδεύσεις των παρανομούντων ''γαλάζιων'', οι οποίοι έδωσαν εντολή σε όλους τους παραταξιακούς τους, να πηγαίνουν καθημερινά μετά τις 5.30 στην παιδική χαρά της πλατείας Καραϊσκάκη, ώστε να επηρεάζονται και οι υπόλοιποι των συμπολιτών μας. ( Τις ανάλογες πρακτικές τις οποίες έκαναν και την προεκλογική περίοδο)

Η παιδική χαρά δεν λογίζεται τοπικός πολιτισμός, είναι μια δομή πληρωμένη από το κοινωνικό σύνολο αποκλειστικά για ψυχαγωγία - παιχνίδι. 

Τοπικός Πολιτισμός δεν υφίσταται στη πόλη της Γλυφάδας παρά μόνον κανιβαλισμός επιτήδειων οι οποίοι δεν είχαν καμία απολύτως θέση στην διαχείριση του δήμου. 

Όσοι συμπολίτες μας παραμένουν άνθρωποι - λίγο δύσκολο - αντιλαμβάνονται όσα ισχύουν ώστε να εξυπηρετούνται τα στενά συμφέροντα των λίγων αντί της υφιστάμενης τοπικής δημοκρατίας και τοπικού πολιτισμού.

Τα δυο χιλιάρικα το μήνα στους ημέτερους, για προβολή - συστημική προπαγάνδα -  και στον αντίποδα οι παρανομίες στις δικές μας σύννομες αιτήσεις καταμαρτυρούν την φαιδρότητα όσων διοικούν και του λόγου το αληθές.

Οι παράνομες διαφημίσεις, (λινάτσες), έπειτα από τις επιλεκτικές πιστώσεις του δημοτικού χρήματος, να τοποθετούνται μπροστά από το δημαρχείο, στην είσοδό του, (να κλείνουν την είσοδο ώστε να καθίσταται σαφές ποιοι διοικούν), και σε καμία περίπτωση στις πλατείες καθώς και στις οδούς της πόλης. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις 

Υ.Γ.: Δεδομένου ότι με τα χρήματα όλων των κατοίκων Γλυφάδας μισθώνεται ιδιωτική εταιρία security για 24ώρη παρουσία στον χώρο, την επόμενη φορά που θα υπάρξουν παράνομα λινάτσες και αφίσες στα κάγκελα της πλατείας Καραϊσκάκη, χωρίς να ενημερώσουν αμέσως το Α/Τ, θα δεχθούν και αυτοί μηνύσεις.  



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τερψιθέα Γλυφάδας: Κατέβηκαν οι παράνομες λινάτσες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">