ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανεξάρτητη Γλυφάδα για χίλιους λόγους

Αν χρειάζεται η ανεξαρτητοποίηση της διοικήσεως του δήμου, από τα αστικά πολιτικά κόμματα, και τα στελέχη ορισμένων κομμάτων, είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να το απαντήσει κάθε κάτοικος, όταν έχει μια σειρά από βασικά δεδομένα καθώς και βιώματα.

Συγκεκριμένα: Σε μια χώρα στην οποία τα αστικά πολιτικά κόμματα του παλαιοκομματισμού εδραίωσαν μια στρεβλή πραγματικότητα με παρεμβάσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας την εξουσία του νομοθέτη, καθώς επίσης, γαλούχησαν γενιές επί γενεών να αναπαράγουν και να δέχονται αυτή την κατάσταση, είναι δύσκολο να ανατρέψει κάποιος αυτομάτως τις επικρατούσες νοοτροπίες, οι οποίες είναι κυρίως απόρροια συμφερόντων.

Εμείς συγκεκριμένα είμαστε οι πρωτεργάτες των FM κυμάτων, και κάτοικοι της συνοικίας της Τερψιθέας - Γλυφάδας, οι οποίοι αν και πρωτοστατήσαμε ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη στη χώρα μας, επί αρκετές δεκαετίες βιώσαμε διώξεις και κατασχέσεις, με αποτέλεσμα σήμερα να μην έχουμε κάν ''σπίτι'' σε ένα χώρο που δεν υπήρχε κανείς πριν από εμάς, και σήμερα σ' αυτό το ''σπίτι'' στεγάζονται πάσης φύσεως συμφέροντα.

Στην Ελλάδα του κανιβαλισμού και της κοινωνικής σήψης η βασική υπαιτιότητα για όσα κάκιστα επικρατούν είναι αρχικά των αστικών πολιτικών κομμάτων - πολιτικών, και εν συνεχεία όσων περιστρέφονται ως ''δορυφόροι'' γύρω από αυτά.

Είναι σαφείς και ξεκάθαρες οι ενέργειες μας, όπως και οι ενέργειες όσων πολιτεύονται, κυρίως από τα νότια προάστια και τη Γλυφάδα, οι οποίοι στο σύνολό τους εξυπηρετούν και υπηρετούν την αντισυνταγματικότητα την διαπλοκή και την ανομία - αναρχία.

Είναι σαφές επί δεκαετίες πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, καθώς και αντισυνταγματικότητας στην λειτουργία του συνόλου των Ραδιοτηλεοπτικών media, τόσο από τη πλευρά των ιδιωτών, καθώς και από τη πλευρά της πολιτείας - κράτους, ότι όλα προσαρμόζονται σύμφωνα με όσα αποτελούσαν διαμόρφωση των αστικών πολιτικών κομμάτων - πολιτικών.

Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει άποψη επί παντός επιστητού

Ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να έχει άποψη και να την περνά στο κοινωνικό σύνολο, είτε αυτή αρέσει είτε δεν αρέσει, και σε καμιά περίπτωση να αναμεταδίδει δελτία τύπου, τα οποία πολλές φορές εξυπηρετούν τα στενά συμφέροντα των αστικών κομμάτων - πολιτικών.

Τα δελτία τύπου μπορούν να τα αναρτήσουν σε ιστοσελίδες, η να τα μεταδώσουν από ραδιοτηλεοράσεις οι οποιοδήποτε άνθρωποι, και δεν αποτελεί ανάγκη να είναι κάποιος δημοσιογράφος για την εκτέλεση αυτής της ''εργασίας''.

Αυτό που πληρώσαμε και πληρώνουμε ακόμα και σήμερα είναι ότι πάντα είχαμε άποψη, και αξιώσαμε - αιτήθηκαμε -  να υπάρχει πραγματική δημοκρατία στο τόπο μας, την οποία μας αρνήθηκαν επανειλημμένα όσοι πολιτεύονται στη πόλη μας.

Αρπάξτε όσα μπορείτε, όπως μπορείτε, φροντίστε ημέτερους παραταξιακούς και φίλους, και το 2019 εμείς σας υποσχόμαστε ότι ''θα αρπάξετε'' πολύ περισσότερα.

Διαπλεκόμενα - πολιτικά κόμματα με ανάλογη λειτουργία

Η λειτουργία των κατά τόπους διοικούντων είναι ανάλογη με των διαπλεκόμενων ραδιοτηλεοράσεων, όπου οι ιδιοκτήτες τους δεν είχαν καμία απολύτως αγωνιστική συμμετοχή ώστε να υπάρξουν ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις στη χώρα μας, όμως βρέθηκαν κάποιοι πολιτικοί στα τέλη της δεκαετίας του 80 οι οποίοι μεθόδευσαν ποιοι θα βρίσκονται ιδιοκτήτες και στο απυρόβλητο.

Όπως λειτουργούν οι ιδιοκτήτες των διαπλεκόμενων, οι οποίοι αξιοποιούν ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο μπορεί να έχει έρθει από την Ινδία, την Τουρκία, την Κύπρο, την Αλβανία, κ.α., και σαφώς αυτά τα άτομα ουδεμία σχέση είχαν με τον χώρο, είτε με την ενεργή συμμετοχή ώστε να υπάρξουν ιδιωτικά ΜΜΕ, αναλόγως λειτουργούν και τα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικοί και το δημόσιο.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση δέσμευσης της συχνότητας στην οποία λειτουργούσαμε επί δεκαετίες, και κυρίως όταν δεν υπάρχαν ιδιωτικοί και κρατικοί σταθμοί, από ένα πρόγραμμα της ΕΡΤ, το οποίο είχε προγραμματιστεί να λειτουργεί σε άλλη συχνότητα.

Οι πολιτικές παρεμβάσεις στους 91 MHZ

Πολιτικοί συγκεκριμένου κόμματος παρανόμως δεν μας παρείχαν αδειοδότηση, και ενώ μεθόδευσαν σειρά ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ διώξεων και κατασχέσεων κατέλαβαν και τη συχνότητα λειτουργίας μας από το τρίτο πρόγραμμα.

Ευθεία παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος ένα κρατικό πρόγραμμα, που όλοι γνωρίζουμε τι εξυπηρετεί, να καταλαμβάνει μια συχνότητα στην οποία λειτουργούσε ένας ιδιώτης.

Η ψευδεπίγραφη δικαιοσύνη  

Η εκάστοτε πολιτική ηγεσία μεριμνά για δημοσίους υπαλλήλους και σειρά κρατικών ραδιοτηλεοράσεων, ενώ στον αντίποδα υπηρετεί διαπλεκόμενα και τα πειρατικά πάσης φύσεως. Επί τρία χρόνια εξυπηρετούνται τα συμφέροντα όσων είχαν εδραιωθεί επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ στον αντίποδα ουδεμία διαφοροποίηση υπήρξε στα ερτζιανά του Ν.Αττικής στα τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Ανεξάρτητη Γλυφάδα για χίλους λόγους 

Εμείς ως σύνολο κατοίκων στα Νότια προάστια Αττικής και τη Γλυφάδα ''σπίτι'' στα ερτζιανά έχουμε ; 

Φωνή δημόσια, καθώς και παρουσία για το σύνολο των κατοίκων, έχουμε ;

Αναλογική ισότητα έχουμε ;

Δεν μας απασχολεί που ανήκετε, η αν δεν ανήκετε κάπου πολιτικά, αυτό που μας απασχολεί ιδιαίτερα είναι ότι ακόμα και οι εκτός της διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας προφανώς διέπονται από λαθεμένη νοοτροπία, και μάλιστα είναι επιρρεπείς στο να αναπαράξουν αναλόγως των κάκιστων διοικήσεων του δήμου Γλυφάδας. 

Υ.Γ.: Η ''πολύτιμη προσφορά του δήμου Γλυφάδας'' είναι η αδυναμία μας να καλύψουμε όπως απαιτείται την τοπική ενημέρωση. Πολιτικοί συγκεκριμένων αστικών κομμάτων, οι οποίοι εκ του ασφαλούς στερούν από τους δημότες το ''σπίτι'' τους, τον πλουραλισμό και την πολυφωνία, και περιορίζονται στα στενά οφέλη των ιδίων, καθώς και λίγων παραταξιακών τους, σαφώς θα έχουν περιορισμένο χρονικό ορίζοντα. Της μιας φοράς και οι σημερινοί διοικούντες.

Οι στενοκέφαλοι να μένουν και να επιμένουν στην στενοκεφαλιά τους, το απόστημα των αστικών κομμάτων στην αυτοδιοίκηση θα σπάσει, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανεξάρτητη Γλυφάδα για χίλιους λόγους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">