ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η αριστερά της γειτονιάς σας

Αν υπάρχει αριστερά στη πόλη μας είναι ένα σύνθετο ζήτημα, όμως η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ σαφώς επιδερμικά αυτοχαρακτηρίστηκε αριστερά, διότι ουδεμία σχέση έχει με την αριστερά.

Είναι σαφές ότι ο συμπολίτης μας Τ. Ταστάνης, ο οποίος καταφερόταν κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων για τις ''απίστευτες καταστάσεις'', σαφώς όσο ήταν άνεργος, με φροντίδα των υπολοίπων μελών της Ο.Μ βρέθηκε πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α ( Αστικών συγκοινωνιών ), κάτι το οποίο ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό του.

Στον αντίποδα, ο έταιρος πρόεδρος Μ.Κ.Ο, Σ. Σκαμπαρδώνης, στα τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς επίσης, μοιράζει ''γαλάζιες'' σημαίες σε ακτές με βακτήρια, λόγω της ταυτίσεως με τη ''γαλάζια'' διοίκηση, την οποία υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο. Ούτε στέλεχος της ΝΔ δεν την υπηρετεί με τόσο προσήλωση. 

Σήμερα είμαστε πεποισμένοι ότι αυτοί οι τύποι είναι ''απίστευτοι'' και καθίσταται αυταπόδεικτο ότι την αριστερά την είχαν αγγίξει επιδερμικά για την εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών και συμφερόντων.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μέλη, της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι μπορούν να γίνουν ένα ενιαίο κόμμα με τη Νέα Δημοκρατία, και έχοντας ένα σαφές προηγούμενο το οποίο είναι η χρησιμοποίηση των γραφείων της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές, από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ασφαλώς αρκετοί από εσάς θα έχετε απορήσει με τις μεθοδεύσεις αυτών των τύπων, οι οποίοι ήταν λαλίστατοι πριν από τρία χρόνια, με εβδομαδιαία δελτία τύπου και ανακοινώσεις, οι οποίοι διατείνονταν για τις προθέσεις τους για ουσιαστικές αλλαγές μέχρι που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειώσουμε ότι είχαμε παρότρυνση από μερίδα συμπολιτών μας ''να κόψουμε λαρύγια'', και άλλωστε αποτελούσε λεκτικό παραλογισμό από τη πλευρά αυτών των ατόμων όταν έβλεπαν ορισμένους δεξιούς πρίν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και πριν φροντιστούν πέραν του δέοντος. ( Βεβαίως εμείς δεν υιοθετούμε αυτές τις πρακτικές, διότι το δικό μας όπλο είναι η ενημέρωση ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, όσα ισχύουν, όπως ίσχυσαν, και ισχύουν.)

Στον αντίποδα, πέραν της οφέλειας η οποία είναι σαφής για σειρά στελεχών της εν λόγω τοπικής οργάνωσης δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο επί τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σας ερωτούμε δημόσια, παρακάμπτοντας μια σειρά άλλων της τοπικής οργάνωσης, με ένα σαφές και ξεκάθαρο ερώτημα: Έχετε κάποια σχέση με την αριστερά και όσα πρεσβεύει ;

Ο Σ.Σκαμπαρδώνης αποκαλείται πρωτεργάτης των Μ.Κ.Ο, και ο έτερος Τ. Ταστάνης πρωτεργάτης αγωνιστής για το Ελληνικό και τις ελεύθερες παραλίες, ενώ σαφώς γι' αυτούς τους δυο συμπολίτες μας ο υποφαινόμενος μάλλον δεν είναι ο πρωτεργάτης των FM κυμάτων ο οποίος διώχθηκε επί δεκαετίες με σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων.

Γι' αυτούς τους δυο συγκεκριμένα συμπολίτες μας, στα τρία χρόνια διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε η αριστερά της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης, και αν πράγματι και εσείς θεωρείται ότι μπορεί να αληθεύει, και κυρίως τα υπόλοιπα μέλη της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και όσοι/ες στηρίξατε την αλλαγή διακυβέρνησης στη χώρα μας, πρέπει να αιτιάσετε επαρκώς.

Πόσα είναι τα προσωπικά οφέλη των εν λόγω οι οποίοι παρακάμπτοντας το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ μεθόδευσαν να μην υπάρξει η δική μας δικαίωση για πραγματική δημοκρατία στο τόπο μας ;

Το χθές της πολιτικής, με το παρόν, και μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής, θα μας έχετε για πολύ ακόμα εξόριστους από την ραδιοφωνία
Πόσοι χώρεσαν στην ΕΡΤ ; Όταν επαναπροσλάβατε μαζικά όσους είχαν διορίσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην ΕΡΤ, και σε ορισμένες περιπτώσεις με ρουσφετολογικού τύπου μεθόδους, δεν σκεφτήκατε ότι μπορεί ως κόμμα να σας παρεξηγήσουν ; 
( Όχι μόνο οι αντίπαλοι σας, και από το δικό σας κόμμα.) Πόσους νόμους θα φτιάξετε ΑΚΟΜΑ για την ολιγαρχία του κεφαλαίου με ραδιοτηλεοράσεις και για τα επί δεκαετίες εδραιωμένα συμφέροντά της ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

Γ.Κ

Υ.Γ: Σκαμπαρδώνιαμ και Ταστάνιαμ εσείς τρώτε και πίνετε και εμένα ''με τρώει η αρκούδα''. . . ( Κατά τον Διονύση Σαββόπουλο ''Διονύσης Σαββόπουλος : Δέκα χρόνια κομμάτια (1975)'', ώστε να μην θεωρηθεί από ορισμένους ότι συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο στα χρονικά.)

Σημαντικά ερωτήματα

Μπορείτε να πείτε ότι δεν έχετε εικόνα όσων ισχύουν τα τελευταία χρόνια στα ερτζιανά του Ν.Αττικής ; Ασφαλώς γνωρίζετε την διευρυμένη πειρατεία, και συγκεκριμένα όσων επί χρόνια βρίσκονται στο απυρόβλητο. Εμείς είμαστε στο απυρόβλητο από το 1977 μέχρι και το 2005 ;;; 

Ασφαλώς διαμορφώθηκαν νέοι όροι μετά την απόφαση του ΣτΕ, και ειδικότερα και με την αλλαγή διακυβερνήσεως, όμως δεν θα παρακάμψουμε το γεγονός ότι το σύστημα το οποίο σήμερα ως κόμμα κυβερνάτε εσείς, στράφηκε επανειλημμένα κατά ημών, άρα υπάρχουν ευθύνες, και τα τελευταία χρόνια ακολουθεί εντελώς διαφορετικές τακτικές. 

Αντιλαμβάνεστε, διότι ορισμένοι καρπώθηκαν συχνότητες και χαίρουν και ελευθερίας ώστε να ασκούν πειρατεία χωρίς άδειες λειτουργίας.  Επίσης, με δεδομένο σειρά μέσων ραδιοτηλεοράσεως, της ιδίας και άλλης μορφή, η καθημερινή πλύση εγκεφάλου για τα συμφέροντά τους είναι δεδομένη και προσοδοφόρα.

Oι δικές μας ''άδειες'', συχνότητες, τα μηχανήματα,  οι κόποι μας, και το μέλλον μας, που βρίσκονται και τι έγιναν ;;;

Όσοι διαθέτουν νοημοσύνη αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα απ' όσα γράφουμε, και ίσως ορισμένοι να χάνετε ένα τμήμα του ορθού συμπεράσματος.
Η ζημία γι' αυτό που ονομάζεται ''αριστερά'' και ''δημοκρατία'' είναι σαφής και δεδομένη, και περισσότερο δεδομένο ότι το 2019 ως κόμμα ''θα κάνετε ισολογισμό και ταμείο''. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η αριστερά της γειτονιάς σας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">