ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι παρανομίες αποτελούν την καθημερινότητα των αιρετών του δήμου

Οι παρανομίες από το δήμο Γλυφάδας και όσους εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για τα κοινά αποτελούν καθημερινότητα και η διαχείριση των κοινών γίνετε κατά το δοκούν.

Έχουμε μια πλειάδα χαρακτηριστικών περιπτώσεων ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, οι οποίες γίνονται με κίνητρο την προσωπική οφέλεια των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας, χωρίς να εξασφαλίζεται η οποιαδήποτε οφέλεια του κοινωνικού συνόλου.

Οι μπογιατζήδες κάνουν ''έκθεση βιβλίου'' πουλώντας λουκάνικα και σουτζούκια, και οτιδήποτε άλλο εκτός των βιβλίων, και ασφαλώς ο δήμος παρανόμως, ως είθισται, παρέχει τους δημοτικούς χώρους, διότι ορισμένοι ''αντιμετώπιζαν οξύ πρόβλημα'' και πρέπει να φροντίσουν οι αιρετοί την ευημερία τους !!!

Η παρανομία αποτελεί την καθημερινότητα των αιρετών

Έχοντας τις περιπτώσεις εκατομμυρίων, όπως είναι των οικοπέδων, των φυτών Αλεξίου, των ανταλλακτικών, των υλικών, της δημοτικής συγκοινωνίας, της τηλεματικής, κ.α., από τις οποίες είναι γνωστό ότι φροντίστηκαν μια σειρά ημέτερων με ζημία του δημοτικού χρήματος, η περίπτωση των μπογιατζήδων οι οποίοι παρανόμως πωλούν λουκάνικα και σουτζούκια είναι το κερασάκι της τούρτας της καθολικής ανομίας που επικρατεί στο δήμο Γλυφάδας.

Οι κανίβαλοι του Δήμου Γλυφάδας

Σας θυμίζουμε ότι συμπολίτευση και αντιπολίτευση παρανόμησαν στο σύνολο των αιτήσεων μας, και έχοντας υποστεί σειρά από διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού Ρ/Σ, ενώ στον αντίποδα επί σειρά ετών πιστώνονται ετησίως τα χρήματα των Γλυφαδιωτών ώστε να κερδίσουν χρήματα μια σειρά ημέτερων , φίλων, κ.α, στο πλαίσιο του ''τοπικού πολιτισμού'', ο οποίος αυτούσια χαρακτηρίζεται τοπικός κανιβαλισμός.

Όσοι και όσες από τους συμπολίτες μας αδυνατείται για ορθά συμπεράσματα προφανώς είσαστε επιρρεπείς στην προπαγάνδα των συμφερόντων που έχουν εκλεγεί, ενώ σε τοπικό επίπεδο δεν έχουμε πραγματική τοπική δημοκρατία, ούτε ένα μέσο όλων των κατοίκων - δημοτών, και αυτό στρεβλώνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα της πόλης μας.

Ορισμένοι/ες θεωρούν ότι οι δημοσιογράφοι έχουν ένα ''όπλο'' στα χέρια τους, ενώ οι αιρετοί είναι οι ''ανυπεράσπιστοι'' της Ιστορίας, όμως αυτό αποτελεί καθολική πλάνη, διότι με τα χρήματα του συνόλου αμοίβονται πολλοί και διάφοροι ώστε να εξυπηρετούν τα στενά συμφέροντα της διοικήσεως και ορισμένων αιρετών, ενώ στον αντίποδα το ''όπλο'' είναι στραμένο πολλά χρόνια κατά του δημοσίου συμφέροντος και όλων ημών. 

Χωρίς αμεσότητα και μαζικότητα, και ένα μέσο όλων των κατοίκων, δεν μπορεί να υπάρξει διαφάνεια, πλουραλισμός, και κυρίως πολυφωνία - τοπικός πολιτισμός - κοινωνική συνοχή. Αναρωτηθείτε ποιους πολεμούν, και ποιοι μας έχουν κηρύξει το ''πόλεμο'', καθώς τι εξυπηρετείτε και ποιοι κερδίζουν.

Διαχειριστές του δημοτικού χρήματος κατά το δοκούν  

Με τα χρήματα όλων των δημοτών μέχρι σήμερα έχουν φροντιστεί πέραν του δέοντος αναρίθμητοι ημέτεροι, φίλοι, συγγενείς, παραταξιακοί, κολλητοί, κ.α., και σαφώς γι' αυτούς όλα μπορούν και γίνονται, αρκεί να υπάρχει ικανοποίηση και κάλυψη των αιρετών στο σύνολο των παρανομιών τους, καθώς και στην απαράδεκτη άσκηση των καθηκόντων τους.

Δεδομένου ότι αναφέραμε την τηλεματική, στα όρια του Δήμου Γλυφάδας, πρέπει να γνωρίζετε, διότι είμαστε βέβαιοι ότι δεν το γνωρίζει κανείς, ότι αυτή παρέχεται δια μέσω του ραδιοφωνικού σήματος, όμως στη πόλη μας έχουμε μια σαφή πραγματικότητα, δεν υπάρχει πλέον ο τοπικός Ρ/Σ, και οι παρανομίες από τη πλευρά τέως και νυν αιρετών - διοικούντων είναι σαφές για ποιούς λόγους υφίστανται.

Η αδιαφάνεια και το ελέγξιμο πλαίσιο ''τοπικής ενημέρωσης'', δια μέσω μιας σειράς έμμισθων, χρηματισμένων, και φροντισμένων, πάνω και κάτω από τα τραπέζια, εξυπηρετεί τα προσωπικά σχέδια και συμφέροντα των αιρετών, και σε καμία περίπτωση το δημόσιο όφελος.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι παρανομίες στις σύννομες αιτήσεις μας διαμορφώθηκαν τεχνηέντως από τη πλευρά των παρανομούντων αιρετών - διοικούντων, ώστε πρώτον, να υπάρξει απαξία στο σώμα της τοπικής κοινωνίας, και δεύτερον, η πλειονότητα των κατοίκων να βάλλεται από συστημική προπαγάνδα, με μεθόδους που προαναφέραμε, αντί να υφίσταται μαζικότητα, και αμεσότητα.

Οι  δικαστικές αρχές θα έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας από το σύνολο των παρανομιών που υφίστανται στο δήμο Γλυφάδας, και προσωπικά για εμάς ο δήμος Γλυφάδας σήμερα είναι ο κορυφαίος δήμος σε καθημερινές παρανομίες χωρίς και εκπροσωπείται ο δημότης και η διαφάνεια.

Διαβάστε ΕΔΩ μια από τις πρόσφατες παρανομίες των αιρετών του δήμου Γλυφάδας

Σημείωση:  ''Ταυτιστείτε'' με τις αναρίθμητες παρανομίες των αιρετών του δήμου Γλυφάδας, διότι παρανόμως όλα μπορούν να γίνονται. Μόνο στις σύννομες ενέργειες είχαν και έχουν κώλυμα, και αυτό τα λέει ξεκάθαρα όλα.

Το 2019 εμείς θα τους καλέσουμε να αιτιάσουν το σύνολο των παρανομιών τους, και δεν ενδέχεται να ξεφύγουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι παρανομίες αποτελούν την καθημερινότητα των αιρετών του δήμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">