ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το 2019 θα τύχουν ιδιαίτερης μεταχείρισης

Για το 2019, και συγκεκριμένα στις δημοτικές εκλογές, οι ''αξιοσέβαστοι'' συμπολίτες μας, και κυρίως οι αποθρασυμένοι, θα τύχουν  ιδιαίτερης μεταχείρισης. 

Το 2019 θα αποδειχθεί στη πράξη πόσα ''καρπούζια'' χωρούν στην axilla κάθε ''Γλυφαδιώτη'', και συγκεκριμένα αναφορικά με τα στελέχη των αστικών κομμάτων.

Επί αρκετά χρόνια, και κυρίως τα τελευταία, αξιολογήσαμε τις ενέργειες από τη πλευρά πλειάδας κατοίκων Γλυφάδας, έχουμε το σύνολο από τις ενέργειες τους, όσο και τι ίσχυσε - ισχύει αναφορικά με αυτά τα άτομα, γνωρίζουμε απόλυτα τι πρεσβεύουν, τι πιστεύουν, και πως ενεργούν, άρα το 2019 τους επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις, και μάλιστα περισσότερες απ΄όσες θα μπορούσαν να φανταστούν η να σκεφτούν.

Συνολικά ως κάτοικοι της Γλυφάδας γνωρίζουμε είτε απόλυτα, είτε σε ικανοποιητικό βαθμό, ποιος είναι ο κάθε κάτοικος, το οικογενειακό του περιβάλλον, ακόμα και τα οικονομικά τους στοιχεία, άρα το 2019 όσοι θεωρήσουν πρέπον να αποθρασυνθούν θα απολαύσουν περισσότερα απ΄όσα περιμένουν.

Επί πολλά χρόνια τους διαβάζουμε ως ανοιχτά βιβλία, ακόμα και στις περιπτώσεις που προσπαθούν διακριτικά να κρύβουν τα ίχνη τους, τις αχαρακτήριστες ενέργειές τους, καθώς και την ακόρεστη πλεονεξία σε ορισμένες περιπτώσεις μνησίκακων, κομπλεξικών, και υπανθρώπων.

Όσοι και όσες θεωρούν, ότι και το 2019, στα μουλωχτά και με φιέστες, θα αναπαράξουν γνωστές και τετριμένες παραστάσεις απάτης, με τις ίδιες φανφάρες, θα νοιώσουν στο πετσί τους την θεία δίκη.

Το 2019 είναι η χρονία σας, η δική σας χρονιά, και σε καμία περίπτωση η δική μας. Άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλά χρόνια ποια είναι η λειτουργία των περισσοτέρων, καθώς και η νοοτροπία τους.

Να θυμάστε ότι το 2019 εμείς, καθώς και μια πλειάδα συμπολιτών μας, γνωρίζοντας όσα έχουν συμβεί, όπως έχουν ισχύσει, και θεωρόντας ιερή υποχρέωση να δικαιωθούν όσοι και όσες πρσβάλονται βάναυσα από την αισχρή σας πλεονεξία δεν θα παρακάμψουμε την θεία δίκη.

Η ''θεία δίκη'' ήταν και παραμένει απόρροια της συνείδησης και της συναίσθησης ευθύνης των ανθρωπίνων πράξεων που καταγράφονται, ώστε το κοινωνικό σύνολο να έχει τη δυνατότητα να κρίνει επαρκώς το ορθό και το παράλογο.

Στην περίπτωση της πλεονεξίας των απαράδεκτων υπανθρώπων, οι οποίοι ποτέ δεν αναγνώρισαν το δίκαιο των υπολοίπων, ενώ θεώρουν δίκαιο οι ίδιοι να αποκομίζουν πολλαπλά, η θεία δίκη θα έρθει ως ''μάννα εξ ουρανού'' με εκτόξευση ''πολύχρωμων μπαλονιών'' στα χρώματα του κόμματός σας !!!

Η συγκεκριμένη τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί θα καταστήσει το σκάφος αυτοενεργούμενο και αυτοτροφοδοτούμενο, και δεν χρειάζεται πλέον να υπάρχει χειριστής της τηλεκατεύθυνσης, διότι η ψηφιακή κάμερα και το software που χρησιμοποιείται αναγνωρίζει τα πρόσωπα που έχουν αποθηκευτεί και ενεργεί αυτόνομα. 

Το σκάφος δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να ελεγχθεί από εδάφους, είτε από αέρους, διότι δεν κατευθύνεται με χρήση συχνοτήτων - τηλεκατεύθυνση. Είναι προγραμματισμένης πτήσεως, καθώς και ενεργειών, και λειτουργεί αυτόνομα.

Σε λίγους μήνες θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική πτήση και θα σας παρέχουμε υλικό του αυτοενεργούμενου σκάφους - drone.

* Εμείς ποτέ δεν πιστέψαμε στις κούφιες υποσχέσεις, καθώς και στην δικαιοσύνη, και θεωρούμε μονόδρομο την θεία δίκη. ( Ο κάθε ένας από το κοινωνικό σύνολο γνωρίζει πόσα και τι έχει ζημιωθεί επί δεκαετίες κακοδιαχειριστών, όπως επίσης γνωρίζει αν υπάρχει δικαιοσύνη στην νεοελληνική πραγματικότητα. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το 2019 θα τύχουν ιδιαίτερης μεταχείρισης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">