ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον Σαββίδη τα σήματα του «Έθνους» και της «Ημερησίας»

Με 3.580.000 εκατομμύρια ευρώ περνάνε στα χέρια του Iβαν Σαββίδη τα σήματα των εφημερίδων Έθνος, Έθνος της Κυριακής, και Ημερησίας, « και η κυβέρνηση θα αποκτήσει σειρά φιλοπαραταξιακών εφημερίδων».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο επιχειρηματίας κατέθεσε προσφορά, και μάλιστα τη μοναδική, για τον πλειστηριασμό για τα σήματα των εφημερίδων του Πήγασου.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, οι εργαζόμενοι του Ομίλου που είχαν συγκεντρωθεί στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας ήρθαν σε συνεννόηση με τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», που είχαν συγκεντρωθεί γι' άλλη μια φορά στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας για να αποτρέψουν τη διενέργεια πλειστηριασμών.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί, πως η τιμή εκκίνησης για το Έθνος και το Έθνος της Κυριακής ορίστηκε το ποσό των δύο εκατομμυρίων τριακοσίων πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ και για την Ημερησία το ποσό των τετρακοσίων εβδομήντα έξι χιλιάδων ευρώ.

Οι εργαζόμενοι εξήγησαν στους συγκεντρωμένους ότι ο εν λόγω πλειστηριασμός αποτελεί την τελευταία τους ελπίδα για να μπορέσουν να πληρωθούν και να επανέλθουν στην εργασία τους.

«Θέλουμε να γίνει ο πλειστηριασμός, ό,τι μπορούμε να το σώσουμε, κρίνονται εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Μας χρωστούν δεδουλευμένα πέντε μηνών, συνάδελφοι έχασαν αποζημιώσεις, κάποιος να πάρει τις εφημερίδες να δουλέψουμε» τους έλεγαν χαρακτηριστικά.

Σημείωση του ''Γ'': Οι εργαζόμενοι αυτών των εφημερίδων να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, και να ξαναδουλέψουν, ενώ η κυβέρνηση μας δουλεύει όλους, και μάλιστα κανονικά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον Σαββίδη τα σήματα του «Έθνους» και της «Ημερησίας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">