ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Όσο δέρμα και να πετάξεις, φίδι θα είσαι δεν θα αλλάξεις

Πόσο υπεύθυνος πολίτης μπορεί να είναι ένα εξαγορασμένο φερέφωνο των διοικούντων, το οποίο κατασυκοφαντεί τους Γλυφαδιώτες, και κυρίως, πως μπορεί να είναι αντικειμενικός δημοσιογράφος ;

Ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι αντικειμενικός φορέας ειδήσεων, συγκεντρωμένος στο περιεχόμενο του άρθρου του χωρίς άλλες διαδικαστικές ανησυχίες ώστε η ορθότητα, η πληρότητα, και ο τρόπος έκφρασης να συντελούν στη συνολική ποιότητα. 

Κάτι τέτοιο όμως είναι εξ ορισμού αδύνατον. Εφόσον μπαίνουν στη μέση ζητήματα όπως η επιλογή μιας είδησης, ανάμεσα σε τόσες άλλες, ο χρόνος και ο τόπος στον οποίο αυτή θα αναπαραχθεί, το προσωπικό ύφος και ο σχολιασμός του δημοσιογράφου, και καταρρίπτεται αμέσως η αντικειμενικότητα, και φανερώνεται η χροιά του υποκειμενικού, και πολλές φορές η εμπάθεια καθώς και σκοπιμότητες - συμφέροντα που υπάρχουν σε κάθε δημοσιογραφική δραστηριότητα.

Η περίπτωση του γνωστού εμμονικού ο οποίος ευαγγελίζεται τη δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς είναι γνωστή στους συμπολίτες μας, όμως, γι' άλλη μια φορά, έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι, αναπαράγοντας όσα έχουμε περάσει δημόσια πριν απ' αυτούς.

Δυο φορές δημοσιοποιήσαμε με τίτλο ''Υπάρχουν Εισαγγελείς ;'' αναφορικά με την ''γαλάζια'' διοίκηση Παπανικολάου, των ρουσφετιών, των κουμπάρων, των κολλητών, και των παραταξιακών, και η δικαιοσύνη ενεργοποιήθηκε.

Ήδη θα ήταν καταδικασμένοι δυο φορές για τα ρουσφέτια στους κουμπάρους, και τον απαράδεκτο τρόπο διοικήσεως τους, και δική μας επιλογή τη τελευταία στιγμή ήταν να μην προχωρήσει η δικαστική οδός. Τονίζεται ότι είχαν ενεργοποιηθεί οι ανακριτές, καθώς και οι εισαγγελείς, για τα χαριστικά ρουσφέτια Παπανικολάου. και την άρνηση συμμόρφωσης και τήρησης τόσο του κώδικα όσο και των θεσπισμένων.

Ενώ εμείς δεν προχωρήσαμε ώστε να καταδικάσουμε την απαράδεκτη δημοτική αρχή για τις μεθοδεύσεις της υπέρ ημέτερων, αυλοκολάκων, παρατρεχάμενων, κ.α., από τη δική τους πλευρά, δια μέσω του εμμονικού συκοφάντη δεχτήκαμε μηνύσεις, άρα να αναμένουν την ενεργοποίηση όσων προσωρινά ''παγώσαμε''.

Στο προκείμενο: Όταν μια δημοτική αρχή έχει καταλύσει επί τρία χρόνια τη νομιμότητα, άρα τη τοπική δημοκρατία, κάθε δημότης δικαιούται να αντιδράσει με κάθε μέσο και αποτελεί συνταγματική του υποχρέωση. ( Ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος )  

H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Ποιοι είναι οι μπαχαλάκηδες, καταλύοντας τόσο τον κώδικα, όσο και το Ελληνικό Σύνταγμα, καθώς και τα θεσπισμένα, το γνωρίζει η πλειονότητα των κατοίκων Γλυφάδας, και κανείς δεν μπορεί να αναφέρει ότι αγνοεί τα ρουσφέτια, όσο και τις ειδικές εξυπηρετήσεις σε ημέτερους με ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ από τη πλευρά των διοικούντων.

Επιπροσθέτως, όσοι έχουν τη τάση της δικαιοσύνης, χωρίς να έχουν υπάρξει δίκαιοι, θα γευτούν πολλάκις την δικαιοσύνη.

Ο κολλητός κρεοπώλης Ν.Τσιώλης είχε βρεθεί δια της πλαγίας να αμοίβεται επί σειρά ετών από τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, προσληφθέντας ως οδηγός στο γκόλφ το οποίο δεν διαθέτει οχήματα, και ετύγχανε ειδικού ρουσφετιού από τον Παπανικολάου κατά παράβαση των θεσπισμένων και κατά του συνόλου των Γλυφαδιωτών. ( Υπάρχουν αρκετοί ακόμα σε ανάλογο καθεστώς )

Οι κολλητοί στο Γλυφαδιστάν, καθώς και οι ημέτεροι, γίνονται πιο ίσοι από τους υπολοίπους ; Πόσοι επικροτείται αυτό το σαθρό καθεστώς ; Είστε οι ίδιοι/ες ''κ@λοέλληνες'', κατά τον Δ. Σαββόπουλο, που θα πάτε το 2019 με το ίδιο σκεπτικό στις κάλπες ;

Μήπως ορισμένοι σκόπιμα παρακάμπτεται ότι κατά τον ίδιο χρόνο που οι διοικούντες μεριμνούν επιλεκτικά υπέρ κουμπάρων, κολλητών, και ημέτερων, στον αντίποδα χιλιάδες οικογένειες Γλυφαδιωτών βιώνουν μια διαφορετική πραγματικότητα ; 

Εσείς μπορεί να κάνετε τα ''στραβά μάτια'', όμως η πραγματικότητα δεν αλλοιώνεται, ούτε αλλάζει ο χαρακτήρας των παρανομιών από τη πλευρά των διοικούντων για την επιλεκτική οφέλεια όσων προαναφέραμε.

Αναφορικά με την τρομοκρατία την οποία επικαλούνται: Δεν ασκείται τρομοκρατία σε χιλιάδες πολίτες όταν στο παρασκήνιο οι εκλεγμένοι αποφασίζουν με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου τα επιλεκτικά ρουσφέτια και τον χρηματισμό σε κολλητούς, παραταξιακούς, και ημέτερους, ενώ υπονομεύουν τα μέλη χιλιάδων οικογενειών καταλύοντας Σύνταγμα και θεσπισμένα ; 

Τρομοκράτης ήταν ο Α. Παναγούλης η ο Γ.Παπαδόπουλος ; Καλείστε να το απαντήσετε δεξιοί - αριστεροί, καθώς και οι ακομμάτιστοι, διότι κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις, και κάθε ζήτημα δεν μπορεί να περνά καλύπτοντας τα συμφέροντα μιας πλευράς, και κυρίως των οφελημένων δια των παρανομιών. 

Δεν ασκείται τρομοκρατία σε χιλιάδες πολίτες όταν υφίστανται αντισυνταγματικά τα προνόμια σε συγγενείς, κολλητούς, και ημέτερους ; Ποιοι είναι οι τρομοκράτες, είναι οι ''επιτιθέμενοι'' η μήπως είναι οι ''αμυνόμενοι'' για ανατροπές, κοινωνική δικαιοσύνη, και ορθότερο συντελεστή κοινωνικής λειτουργίας καθώς και δημοκρατίας

Αλήθεια, τι είναι κατακριτέο από την τοπική μας κοινωνία, το να αναφέρεις την απόλυτη αλήθεια για τον απαράδεκτο τρόπο που διοικούν, η να γίνεσαι ο αμείλικτος αιμοσταγής που ρουφάει το αίμα των δημοτών, καταλύει τα θεσπισμένα για την επιλεκτική οφέλεια συγγενών και ημέτερων, και σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί ακόμα και στο θάνατο τους υπολοίπους δημότες ?

Τον ζήλο που επέδειξε ο Γ. Παπανικολάου και οι συνεργάτες του για Τσιώληδες ,Σκούφηδες, Καραχάλιους, κ.α, γνωρίζετε να τον επέδειξαν για το σύνολο των υπολοίπων δημοτών ; ( Προφανώς ήταν πολλά χρόνια ''αγωνιζόμενοι'' όλοι οι ξενόφερτοι που δια της πλαγίας οφελήθηκαν και οφελούνται από το δημοτικό χρήμα !! )

Προσέξτε ιδιαίτερα διότι όσα αναφέρετε και επικαλείστε δημόσια κάλλιστα γίνονται μπούμερανγκ εις βάρος σας. 

Ο υποκριτής εμμονικός συκοφάντης, ο οποίος δρά επιτιθέμενος στους Γλυφαδιώτες, έπειτα από χρηματισμούς που του γίνονται, μήπως θυμάται τι ανέφερε για άτομα τα οποία βρίσκονται στην διοίκηση του δήμου κατά τον χρόνο που δεν ήταν χρηματισμένος τους ; ( Έχουμε το σύνολο όσων ανέφερε )

Υ.Γ.: Κ@ρα@χ@λι@ όσο δέρμα και να πετάξεις, φίδι θα είσαι δεν θα αλλάξεις. ( Αποτελεί τη θέση του δημότη στον οποίο επιτίθεστε με εμμονή και επιμονή )

Υ.Γ. 1: Εμείς στον ''Γ'' θεωρούμε ότι η προσέγγιση από τη πλευρά των συντακτών της συντονισμένης επιθέσεως είναι ρηχή και υποκριτική, διότι τοκογλύφος είναι τόσο το Ελληνικό κράτος, δια των τραπεζών, όσο και οι κολλητοί της ΝΔ με σειρά Ιδιωτικών τραπεζών, και ομολογουμένως οι πέντε χιλιάδες πολίτες οι οποίοι αυτοκτόνησαν στα πέντε - έξι χρόνια μνημονίων με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δολοφονήθηκαν. 

Υ.Γ. 2: Κύριος τοκογλύφος είναι και οι ''θεσμοί'' - δανειστές, που μας φόρτωσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ενώ έχουν καταρουφήξει το αίμα του Ελληνικού λαού του στερούν την κυριαρχία του και του καταληστεύουν τα περιουσιακά του στοιχεία. ( Κυρίως όσα δημιούργησε προ του δανεισμού. Βλέπε Μαρίνες Γλυφάδας. , καθώς επίσης και τέως αεροδρόμιο Ελληνικού.)  

* Οι συντάκτες της επιθέσεως στον συμπολίτη μας Α. Γιαννακόπουλο, τον οποίο αποκαλείται ''τοκογλύφο'', και πες - πες κάτι θα μείνει, μήπως πάσχετε από εγκεφαλική ανεπάρκεια ; Μπορείς να αγγίξεις τις ''λεπτές χορδές'' όταν υφίσταται το διευρυμένο φαινόμενο των ''θεσμών'' και των μνημονιακών νόμων ; ( Ποιοι είναι οι τρομοκράτες και από ποιους κινδυνεύουν οι πολίτες ; Ποιοι διαβιούν με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών επί τρία χρόνια εις βάρος της ζωής των υπολοίπων ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Όσο δέρμα και να πετάξεις, φίδι θα είσαι δεν θα αλλάξεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">