ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πόρτο Ράφτη: Πέθανε η Ζωή Λάσκαρη

Νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη βρέθηκε η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη. Ο θάνατός της προήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, από ανακοπή καρδιάς. Από τα καλλιστεία και την αλλαγή του ονόματος, στην εκτόξευση της καριέρας της στον κινηματογράφο και τη στροφή στο θέατρο. Την Τρίτη η κηδεία της.

Η Ζωή Λάσκαρη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου 1944. Το πραγματικό της όνομα είναι Ζωή Κουρούκλη. Φοίτησε στην σχολή Βαλαγιάννη, στην σχολή καλογραιών Καλαμαρί και στην σχολή του Πέλλου Κατσέλη. Το 1959, σε ηλικία μόλις δεκαπέντε χρονών στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Έζησε για δύο χρόνια στην Αμερική.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του.
 
«Η απώλεια της Ζωής Λάσκαρη μας γεμίζει με θλίψη. Εξαιρετικά αγαπητή στον καλλιτεχνικό χώρο λόγω της απλότητάς της, η Ζωή Λάσκαρη άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο των δεκαετιών του ’60 και ’70, πρωταγωνιστώντας σε δεκάδες ταινίες που είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό.
Επιπλέον, αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της και στο θέατρο, στο οποίο έπαιξε μια ευρεία γκάμα ρόλων μέχρι και πρόσφατα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Εμείς καλούμε την κυβέρνηση, όσο και εσάς, να διαβάσετε το ρεπορτάζ που ακολουθεί, διότι έχει κάποια σχέση με το θέμα, διότι η Ζωή έφυγε από ανακοπή καρδιάς, και το καρδιολογικό τμήμα του ΕΣΥ, όπως και εν γένει ο τομέας Υγείας στη χώρα μας παρουσιάζει παθογένειες.

ΕΣΥ: Το Εθνικό σύστημα υγείας αντί να ενώνει ''σκοτώνει''

 

 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πόρτο Ράφτη: Πέθανε η Ζωή Λάσκαρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">