ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Ο Κρεοπώλης Ν. Τσιώλης οδηγεί παράνομα κρατικά οχήματα

Ο Κρεοπώλης Ν. Τσιώλης παράνομα οδηγεί τα κρατικά οχήματα του Δήμου Γλυφάδας με εντολή Δημάρχου, ενώ με επίσημο έγγραφο δεν είναι μόνιμος υπάλληλος του δήμου, ούτε με σχέση εργασίας αορίστου η ορισμένου χρόνου.

Είναι σαφές ότι ο δήμος έχει περιπέσει σε οργανωμένα συμφέροντα τα οποία καταλύουν τη νομιμότητα και κάτω από άγνωστες συνθήκες αμοίβουν ''κολλητούς, φίλους, και ημέτερους'', διότι ο κρεοπώλης Ν. Τσίωλης δεν ακολουθεί ανιδιοτελώς τον δήμαρχο Γ. Παπανικολάου σε καθημερινή βάση.

Όπως γνωρίζετε επί δύο χρόνια ο Ν. Τσιώλης απολάμβανε 2.500 χιλ ευρώ το μήνα τοποθετημένος στο γκόλφ, το οποίο δεν διαθέτει οχήματα. Επί του παρόντος πως πληρώνεται από τον δήμαρχο ; Αμοίβεται λόγω φιλιάς από μυστικά κονδύλια, η μήπως από τα δεύτερα βιβλία που διατηρεί ο δήμος ; 

Με καταγγελία ο ενεργός δημότης κ. Γιαννακόπουλος προσφεύγει στο συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Κοκκινάκη Σπυρίδων.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
κατοίκου Γλυφάδας, οδός Ιάσονος αρ. 15, 165-61.

Προς τον Συντονιστή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κ. Κοκκινάκη Σπυρίδων.

ΚΑΤΑ

Του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.
Της αντιδημάρχου Διοικητικού. κ. Αναστασίας Πατεράκη &
Της Παναγιώτας Κυριακίδου.

Το εν λόγω κρατικό ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ-7368, (βλ. φωτογραφία του αυτοκινήτου - από τις πολλές που κατέχω μετά του οδηγού και του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, με σημερινή ημερομηνία). 

Σήμερα 19-09-2017 και ώρα 08:50 στην οδό διάδοχου Παύλου στη Γλυφάδα Αττικής, το με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ-7368 κρατικό όχημα του Δήμου Γλυφάδας, παράνομα το οδηγούσε ο κρεοπώλης, Νίκος Τσιώλης, με συνοδηγό τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου. Όταν με αντιλήφθηκαν ότι τους είδα, επιτάχυνε ταχύτητα (κατά παράβαση του κ.ο.κ.), στην οδό διάδοχου Παύλου με κατεύθυνση τα ''Αστέρια'' Γλυφάδας και με αρκετούς επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να με αποφύγει. 

Στη συνεχεία εισήλθε στον χώρο του αναψυκτηρίου ''Αστέρια'' και όταν με αντελήφθηκε ο Δήμαρχος ότι είμαι στο πλάι του κρατικού οχήματος με την μοτοσυκλέτα μου και τους φωτογράφιζα, είπε στον φύλακα του κέντρου ''Αστέρια'' (ο οποίος έτυχε να είναι δίπλα του), να με απομακρύνει επειδή φωτογράφιζα το κρατικό όχημα. 

Τότε ο φύλακας μου είπε: «γιατί φωτογραφίζεις το αυτοκίνητο και γιατί είσαι εδώ μέσα». κατόπιν αυτών, του δήλωσα ότι ο δήμαρχος παράνομα χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο οδηγό και αποχώρησα.

Το εν λόγω όχημα είναι χρεωμένο στην αναπληρώτρια διευθύντρια διοικητικού, κ. Παναγιωτα Κυριακίδου η οποία φέρει τεράστια ευθύνη, όπως και ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, για την χρήση του οχήματος από τον Ν. Τσιώλη.


Κατωτέρω ήδεται την αριθμό πρωτ. 29787/31-08-2017 σχετική έγγραφη απάντηση του Δήμου Γλυφάδας, περί Νίκου Τσιώλη στο δημοτικό σύμβουλο Σ. Βοργία. 



Ο Ν. Τσιώλης κατ΄εξακολούθηση οδηγά κρατικά οχήματα με εντολή του δήμαρχου. (κατέχω φωτογραφικό υλικό να οδηγεί και άλλα οχήματα του δήμου γλυφάδας).

Η δεύτερη φωτογραφία είναι από τις παράνομες εργασίες που έκανε η δημοτική αρχή στην τρίτη μαρίνα της Γλυφάδας, και ο Ν. Τσιώλης εκτελούσε χρέη ''τσιλιαδόρου'' οδηγώντας παράνομα ένα από τα οχήματα του Δήμου.

* Το έγγραφο ότι ο Ν. Τσιώλης δεν είναι μόνιμος υπάλληλος του δήμου, ούτε με σχέση εργασίας αορίστου η ορισμένου χρόνου υπογράφει η κ .Πατεράκη, την οποία βλέπετε δεξιά του οχήματος που οδηγούσε παράνομα ο Ν. Τσιώλης μαζί με τον ίδιο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Ο Κρεοπώλης Ν. Τσιώλης οδηγεί παράνομα κρατικά οχήματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">