ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Ολυμπιονίκης Στέλιος Μυγιάκης στον Γ.Σ.Γλυφάδας

Επίσκεψη του Στέλιου Μυγιάκη, Χρυσού Ολυμπιονίκη της Ελληνορωμαϊκής Πάλης στη Μόσχα το 1980, στον Γυμναστικό σύλλογο Γλυφάδας.
Στο Ελληνικό Γορτυνίας οι αθλητές Special Olympics του συλλόγου μας.
http://www.gs-glyfadas.gr/images/IMG_1315.JPG
Η ομάδα των Special Olympics του συλλόγου μας συμμετείχε στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Intersport Ellinikon Cross Country Race 2017. Οι αθλητές και αθλήτριές μας έτρεξαν 1000μ μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο στην ειδική διαδρομή που χάραξαν οι διοργανωτές.
Οι δρομείς με το Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέλιο Μυγιάκη.
Μεγάλη τιμή αποτέλεσε για τον σύλλογό μας η επίσκεψη του Στέλιου Μυγιάκη, Χρυσού Ολυμπιονίκη της Ελληνορωμαϊκής Πάλης στη Μόσχα το 1980.  Οι αθλητές του Συλλόγου είχαν έτσι την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Ολυμπιονίκη για το αθλητικά ιδεώδη και το Ολυμπιακό πνεύμα. Ο θαυμασμός των αθλητών μας για το Στέλιο Μυγιάκη έδωσε τη θέση του στη θέληση για μεγάλες διακρίσεις και στο πείσμα για συνεχή προσπάθεια.
Συνολικά, ο Στέλιος Μυγιάκης έχει λάβει μέρος σε τέσσερις Ολυμπιάδες (1972 στο Μόναχο, 1976 στο Μόντρεαλ, 1980 στη Μόσχα, 1984 στο Λος Άντζελες) ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει και 6 Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Το 1980, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Μόσχα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 62 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο άθλημα αυτό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ολυμπιονίκης Στέλιος Μυγιάκης στον Γ.Σ.Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">