ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ατιμία και οι συκοφαντίες σήμα κατατεθέν στο δήμο Γλυφάδας

Για εμάς δεν υπάρχει μεγαλύτερη ατιμία απ' όσα ισχύουν στη πόλη μας επί σειρά ετών, και συγκεκριμένα είτε με την συμβολή αιρετών, είτε ακόμα και με την αποστροφή, ειδικά των αντιπολιτευόμενων, στην ανάδειξη της αλήθειας καθώς και των παρανομιών από τη πλευρά των διοικήσεων.

Είναι σαφές, ότι εμείς από το μετερίζι μας ασκούμε την ανάδειξη τοπικών παθογενειών, καθώς και παρανομιών από τη πλευρά των διοικούντων, και με έμφαση κατά της συντηρητικής νοοτροπίας ορισμένων οι οποίοι είναι οπαδοί της διεύρυνσης της υποκρισίας και της κοινωνικής σήψης.

Συγκεκριμένα, η επανάληψη από την πλευρά όσων έτυχαν της εκλογής τους ειδικής μέριμνας για ημέτερους, καθώς και οι παρατυπίες - παρανομίες για την διασφάλιση των ''δικών'' τους, καθώς και των δικών τους συμφερόντων, καταμαρτυρά ότι η ατιμία αποτελεί σήμα κατατεθέν στον Δήμο Γλυφάδας.

Αναφορικά με τις συκοφαντίες, τις οποίες πληρώνουν ώστε να υφίστανται δημόσια, καταμαρτυρούν την φαιδρότητα και την διαβολή σε τοπικό επίπεδο.

Ατιμία

Η Ατιμία, έννοια εξ διαμέτρου αντίθετη προς τον επίτιμο, ήταν νόμος στην αρχαία Ελλάδα που επέβαλε την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων και γενικά προκαλούσε την καταφρόνηση της κοινωνίας προς τον άτιμον.

Σε ατιμία περιέπει ακόμα κι αυτός που αρνείται την ανάληψη καθηκόντων. Με τη γενική έννοια του όρου σε όποιον επιβάλλονταν αποκλείονταν της αγοράς και όλων των δημοσίων χώρων, καθώς και της εκκλησίας του δήμου, ούτε να καταμηνύσει δικαιούνταν, ούτε στα δικαστήρια να παραστεί και θεωρούνταν γενικά πολιτικά νεκρός.

Οι συκοφαντίες

Όποιος εύκολα πιστεύει στις συκοφαντίες, ή ο ίδιος είναι κακός στο χαρακτήρα, ή έχει μυαλό εντελώς μικρού παιδιού (Μένανδρος)

Συκοφαντία είναι η εκδίκηση του δειλoύ, και η προσποίηση της άμυνας του - (Johnson)

Έχε υπομονή, οι συκοφαντίες δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η αλήθεια είναι παιδί του χρόνου, δεν θα αργήσει να εμφανιστεί για να σε δικαιώσει – (Εμμανουήλ Καντ - φιλόσοφος).

Ο συκοφάντης εστίν έν πόλει λύκος. (Μενάνδρος)

Λουκιανὸς (σε μετάφραση)

"Η άγνοια είναι τρομερό πράγμα και αιτία πολλών κακών για τους ανθρώπους. Σαν μια αχλύ που σκεπάζει τα πράγματα και αμαυρώνει την αλήθεια και κατατρύχει τον βίο του καθένα μας. Μοιάζουμε σαν να περιπλανιώμαστε στο σκοτάδι και έχουμε πάθει ότι και οι τυφλοί: Άλλοτε σκοντάφτουμε κάπου χωρίς λόγο , άλλοτε προσπερνάμε αυτό που δεν έπρεπε, και αυτό που βρίσκεται κοντά μας και μπροστά στα πόδια μας, δεν το βλέπουμε. Αντίθετα, εκείνο που βρίσκεται εντελώς μακριά μας, φοβόμαστε ότι θα μας δημιουργήσει πρόβλημα.


Και στα περισσότερα πράγματα που κάνουμε δεν σταματάμε να ολισθαίνουμε σε λάθη. 


Τοπική πραγματικότητα - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Ήδη έχουμε τρία χρόνια κακοδιοικήσεως στο δήμο Γλυφάδας, όπου ο υποσχόμενος το ''δήμο όλων των δημοτών'', με το καλημέρα στην ανάληψη καθηκόντων, έμπασε από το παράθυρο τον Γιάννη Σκούφη στον τέταρτο όροφο του δημαρχείου και του ανανεώνει τις συμβάσεις επί τρία χρόνια.

Ανάλογη περίπτωση αποτελεί και η αποσπασμένη γραμματέας η οποία ευρίσκετο στο γραφείο του τέως υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια, η οποία επίσης βρέθηκε στον τέταρτο όροφο του δήμου.

Περισσότερο παρωχυμένη περίπτωση αποτελεί ο Κρεοπώλης Νίκος Τσιώλης, ο οποίος αμοιβόταν επί δυο χρόνια με 2.500 χιλ. ευρώ το μήνα ως κολλητός του δημάρχου ώστε να του κάνει παρέα, και σήμερα παράνομα οδηγεί τα κρατικά οχήματα του δήμου Γλυφάδας.

Έχουμε και τις παράνομες προσλήψεις ημετέρων από τον «γαλάζιο» δήμαρχο Γλυφάδας για τις οποίες υπάρχουν πειθαρχικές ευθύνες του πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Παπανικολάου, τις οποίες επιρρίπτει το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) όσον αφορά την παράταση των συμβάσεων εργασίας 68 ατόμων που είχαν προσληφθεί για τις ανάγκες πυρασφάλειας του δήμου.

Να εξετάσουμε αν υφίσταται τοπικά κοινωνική σήψη, και παράλληλα ελλιπής αντιπολίτευση από αρκετές παρατάξεις ;

Οι κύριοι και κυρίες των παρατάξεων που κατέβηκαν υποψήφιοι/ες στις δημοτικές εκλογές του 2014, και ειδικότερα όσοι και όσες έχουν εκλεγεί, όφειλαν τουλάχιστον όσα επίσημα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν, καθώς και οι καταγγελίες των συμπολιτών μας με αποδεικτικά στοιχεία, να αποτελούν τις βασικές τους τοποθετήσεις στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας ασκώντας αντιπολίτευση.

Αντί άσκησης αντιπολιτεύσεως, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι παρατάξεις έχουν επιλέξει να συμμετέχουν στις οικονομικές επιτροπές, να συμπράττουν σε απαρτία ώστε να πιστώνονται εκατομμύρια ευρώ, και να αποσιωπούν τόσο τα «ρουσφέτια» της διοικήσεως Παπανικολάου, όσο και τις παρατυπίες - παρανομίες.

Ας εξηγήσουν επαρκώς στους συμπολίτες μας τι πρεσβεύουν οι κ.κ. αιρετοί, δεδομένου ότι οι περισσότεροι/ες αποσιωπώντας τις ειδικές μέριμνες και τα ρουσφέτια του Γ. Παπανικολάου, σε ημέτερους και κολλητούς, στόχευαν στην ενίσχυση των παρανομιών της διοικήσεως, καθώς και στην απομάκρυση των ''ανεπιθύμητων'', δεδομένου ότι αντιτίθεται στην κοινή λογική παράλληλα των ''φροντισμένων'' με τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας, οι υπόλοιποι να συμμετέχουν στις διεργασίες του δήμου ανιδιοτελώς.

Επεξήγηση: Τα συστημικά λιβανιστήρια της διοικήσεως απολαμβάνουν τα χρήματα όλων των δημοτών για συστημική προπαγάνδα υπέρ δημάρχου - διοικήσεως, οι χρηματισμένοι δια της πλαγίας της διοικήσεως με ''αποστολή'' να διοχετεύουν ύβρεις και συκοφαντίες, και στον αντίποδα οι υπόλοιποι υπόχρεοι να ασκούν έλεγχο, να δημοσιοποιούν τα δελτία τύπου όλων των παρατάξεων, και να αναμένουν το ''μάνα εξ ουρανού''. 

Αναμένουμε μια επαρκή εξήγηση στους συμπολίτες μας, αν υπάρχουν παρατάξεις οι οποίες να διέπονται από εντιμότητα, και να είναι σωστές στο ρόλο τους.

Μη ξεχνάτε ότι εσείς μας οδηγήσατε να κατέβουμε στις δημοτικές εκλογές.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 

                                                                                      Σεπτέμβρης 2017

Υ.Γ.: Αν δεν χαρακτηρίζεται ΑΤΙΜΙΑ τόσο χρόνια να διαβιούν οι ημέτεροι τους από τα χρήματα όλων των δημοτών, ενώ στον αντίποδα να παρανομούν κατά των αιτήσεών μας, τι είναι ατιμία ; Έχουμε Δημοτική αρχή του δήμου Γλυφάδας, η των ημέτερων ; Έχουμε Αιρετούς του δήμου Γλυφάδας η των κομματικών και των προσωπικών τους συμφερόντων ;

* Χιλιάδες οι άνεργοι στη πόλη της Γλυφάδας και τα Νότια προάστια, ποια είναι η εκπροσώπηση από τη πλευρά όσων αξίωσαν τα έδρανα ;  Εμείς έχουμε σε κοινή θέα τις προτάσεις μας, οι ίδιοι πως εκπροσωπούν τους Γλυφαδιώτες ;

Υ.Γ.1: Οι μετέχοντες της κοινωνικής σήψης ''γαλάζιου'' χρώματος συνολικά στηρίξτε τους ''γαλάζιους'' για τους οποίους υπήρξε ειδική μέριμνα, άλλωστε και για αρκετούς από εσάς ισχύει το αντίστοιχο, και ούτω καθεξής, και στη συνέχεια,στις δημοτικές εκλογές του 2019, φροντίστε να δώσετε καλή παράσταση υποσχόμενοι ξανά ''το δήμο όλων των δημοτών''. 

* Οι νεοέλληνες ουδεμία σχέση έχουν με τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Αν σήμερα υπήρχε το ενδεχόμενο να τους επαναφέρουμε στην Ελλάδα των νεοελλήνων, σίγουρα θα τους εξόριζαν σχεδόν όλους, και κυρίως, θα εξόριζαν το σύνολο των στελεχών των αστικών κομμάτων.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ατιμία και οι συκοφαντίες σήμα κατατεθέν στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">