ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Για κάθε ένα υβριστικό δημοσίευμα μήνυση κατά του ιδίου και της δημοτικής αρχής

Είναι σαφές ότι οι διοικούντες του δήμου έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα όταν δέχεστε αυτόν τον αισχρό εκβιαστή να αναφέρει σε ιστοσελίδα ότι είναι εφημερίδα της Γλυφάδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία συκοφαντικής δυσφήμησης, και έχει από πίσω του τόσο αιρετούς διοικούντες, όσο και άλλους, οι οποίοι τον χρηματίζουν για συντονισμένες επιθέσεις με ύβρεις, αποσκοπώντας στην απαξίωσή μας ώστε να κερδίζουν από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου.

Αυτός ο φαύλος συκοφάντης ολκής που παριστάνει τον δημοσιογράφο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις στους συμπολίτες μας, διότι η τέταρτη εξουσία αποτελεί συνταγματικό κατωχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών.

Αν το σύνολο των φερόμενων τοπικών σελίδων ασκεί συστημική προπαγάνδα υπέρ της διοικήσεως, καταργείται η όχι ο έλεγχος επι των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής ; Επιτέλους όσοι διαθέτεται υποτυπωδώς μόρφωση δεν ντρέπεστε ; Δεν πρέπει να έχουμε στη Γλυφάδα πλουραλιστική ενημέρωση ;

Τονίζεται ότι ο χρηματισμένος Καραχάλιος συνεχίζει με μανία να επιτίθεται εις βάρος μου με δόλιο τρόπο, και με αισχρά ψεύδη, αναφέροντας ότι αποτελούμε συγκοινωνούντα δοχεία Μπραδήμας - Κουρδομένος. Τονίζεται ότι δεν γνωρίζω κανένα Μπραδήμα, και πλην της ιστοσελίδας του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB δεν αναρτώ σε καμία άλλη σελίδα τα δημοσιεύματά μου.

Δεδομένου ότι ο κατ' επάγγελμα υβριστής και συκοφάντης, ο οποίος με εκβιασμούς σε πολιτικά πρόσωπα και αιρετούς επί σειρά τετραετιών διαβιεί κάτω από ''άγνωστες'' συνθήκες, και κυρίως αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά, και περιουσιακά στοιχεία, και ενίοτε χρησιμοποιείται από πάσης φύσεως άτομα για συγκεκριμένους λόγους, συνεχίζει να εμπλέκει το όνομά μου σε κατάστάσεις που ουδεμία σχέση είχα η έχω, για κάθε ένα από τα συκοφαντικά του δημοσιεύματα με αναφορά του ονόματός μου θα υποβληθεί μήνυση τόσο στον ίδιο, όπως και στην δημοτική αρχή του δήμου Γλυφάδας, η οποία δεν έχει παρέμβει ώστε να μαζέψουν τον ασκώντα δημοσιογραφική αλητεία. 

Επισημαίνεται ότι είμαι δημότης με εντοπιότητα στη πόλη της Γλυφάδας, ο θείος μου Π. Σιμόπουλος διετέλεσε δήμαρχος Γλυφάδας την δεκαετία του 50, και η οικογένειά μου δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Από τη δεκαετία του 70 λειτουργούντας ένα τοπικό ραδιόφωνο έχω υποστεί τα μύρια όσα από τη πλευρά των οργανωμένων συμφερόντων τα οποία καταλαμβάνουν τα δημοτικά έδρανα, και οι παρανομίες από την πλευρά όσων λόγω γνωριμίας και δημοσίων σχέσεων γίνονται κλίκες είναι απερίγραπτες.

Οι συκοφάντες και οι υβριστές ας εξηγήσουν επαρκώς στους συμπολίτες μας, έστω μια φορά (1), για ποιούς λόγους οι εκάστοτε αιρετοί - διοικούντες έχουν παρανομήσει επί του συνόλου των πρωτοκολλημένων αιτήσεων μου στο Δήμο Γλυφάδας ; 

Όλα αυτά τα χρόνια που καταθέτουμε σύννομα αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, και οι εκάστοτε διοικούντες - αιρετοί παρανομούσαν, υπήρχε ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB που τους ενοχλεί για όσες αλήθειες δημοσιοποιεί ;

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην κατάπτυστη σελίδα που εμφανίζεται ως ''εφημερίδα Γλυφάδας'' καθίσταται σαφές ποιοι είναι όσα αναφέρουν.

Τι να πει για την Δημοκρατία και την Δημοσιογραφία ; ( Η πραγματική Δημοκρατία στη χώρα μας έχει πεθάνει πριν χιλιάδες χρόνια. Στη νεώτερη ιστορία έχουμε φιάσκο και φάρσα. )

Το γεγονός της υποψηφιότητάς μου αναφορικά με τον συμπαραστάτη του δημότη, σε μια πόλη με επικρατούσα κοινωνικοπολιτική σήψη, στην οποία όλα στήνονται από φερόμενους ''δημοκράτες'', καταμαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο τι ισχύει σε επίπεδο δήμου, και ποιοι δρομολόγησαν στελέχη αστικών κομμάτων τα οποία καταργούν επί της ουσίας, τόσο τις δημοκρατικές διεργασίες, όσο και την Δημοκρατία. 

Η κάλπη μπαίνει για τους τύπους, διότι όλα είναι προαποφασισμένα εκ των προτέρων. Το ανάλογο ισχύει και στις τοπικές Ο.Μ των αστικών κομμάτων, διότι κάθε κλίκα έχει λίστα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές τι ψηφίζει η κάθε συνιστώσα, παρέα, κλίκα, και κάθε παρέα γνωρίζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας πολλές ημέρες πριν τις εκλογές. Επίσης, γνωρίζουν τι ψηφίζει ο κάθε ένας - μια από τις δεκάδες συμμετεχόντων, και ακόμα και στο ενδεχόμενο ορισμένοι/ες να είναι ανεξάρτητοι από τις κλίκες, μετά την καταμέτρηση ξέρουν τι ψήφισε ο κάθε συμμετέχοντας. 

Αυτό το βούρλο που ομοιάζει με τη μαϊμού που αναρτά, σκόπιμα παρακάμπτει ότι το 40 - 50 των πολιτών - δημοτών, σε κάθε εκλογική διαδικασία δεν ψηφίζει κανέναν και απέχει των εκλογών ; Νομίζει ότι ο λαϊκισμός περνά σε όλους, η μήπως θεωρεί ότι συνολικά οι συμπολίτες μας είναι αγράμματοι όπως ο ίδιος ;

Χρειάζεται να ενημερωθεί ο ψευτοδημοσιογράφος, ότι στις προηγούμενες εκλογές το 70% των ηλικιών μέχρι 30 ετών δεν πάτησε το πόδι του σε εκλογικό τμήμα να ψηφίσει ; Η πλειονότητα αυτών των νέων διαθέτουν συντελεστή μορφωτικού επιπέδου που ο Καραχάλιος δεν πρόκειται να αποκτήσει ούτε αν ζούσε πέντε ζωές, όμως, και αυτοί/ες πέφτουν σε ορισμένες παγίδες έμπειρων, ( παλιές καραβάνες) στην πολιτική, οι οποίοι για εμένα προσωπικά είναι παλιοχαρακτήρες.

Αναφορικά με το σπιτάκι της Σαρωνίδας, γίνεται αντιληπτό ότι εκφεύγει αναφερόμενος στο ΣΔΟΕ, διότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, και αν δεν είχε λόγους να κρύβει την αλήθεια θα απαντούσε πότε, πως, και με ποια χρήματα το απέκτησε. ( Να τονιστεί ότι ο υποφαινόμενος διαθέτει ''μάστερ'' στην κοινωνιολογία, σε καθολική αντιδιαστολή του κοινού συκοφάντη - υβριστή, ο οποίος καταφεύγει σε άκρατο λαϊκισμό και ύβρεις, διότι αδυνατεί να παρέχει απαντήσεις.) 

Σχετικά με όσα αναφέρει για τον κ. Γιαννακόπουλο, τα οποία δεν έχει τύχει να πέσουν στην αντίληψή μου, διότι δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχω να τονίσω: Πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχαν καταδικαστεί τόσο ο τέως δήμαρχος Σ. Λανδράκης, όσο και ο Κ. Κόκκορης, δυο καταδίκες που σαφώς είναι σημαντικότερη είδηση, την οποία δεν είδαμε από το πραγματικό χαμαιτυπείο του Καραχάλιου. 

Επιπροσθέτως, να τονιστεί ότι ο καταδικασμένος Κ. Κόκκορης θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και στις επόμενες εκλογές, και ενώ τρέχουν και άλλες υποθέσεις στις οποίες είναι υπόδικος, παράλληλα πολλών αιρετών του δήμου Γλυφάδας. 

Το γεγονός καταδίκης, του άλφα η βήτα σε πρωτόδικο βαθμό, σημαίνει ότι οι καταγγελίες η ακόμα και οι μηνύσεις του είναι αβάσιμες και αφερέγγυες ; Αν κάποιος καταδικαστεί μια φορά παύει να έχει δικαιώματα για τον Καραχάλια ; 

Τέλος, ακόμα και τα μικρά παιδιά έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν αν ο εν λόγω ασκεί δημοσιογραφία, η αν αποτελεί μια γραφική μορφή, η οποία διαχειρίζεται κοπρολύματα, και κυρίως απευθυνόμενος είτε σε πολιτικούς, είτε σε δημότες Γλυφάδας, αναρτά παράλληλα με τις ύβρεις, ενίοτε γεννητικά όργανα, και άλλοτε μαϊμούδες, ώστε με εκλαϊκισμό, καλαμπούρι, σάτιρα, ύβρεις και συκοφαντίες, να ευτελίσει σοβαρές καταστάσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε τοπικό επίπεδο.

Χρησιμοποιείται με δόλο ως ενδιάμεσος μπαλαντέρ, και επί χρήμασι, ώστε να εκμαυλιστεί ο ρόλος της ενημέρωσης, και της ''τέταρτης'' εξουσίας, την οποία ουδέποτε άσκησε ο ίδιος, διότι από εμφανίσεως του σε τοπικό επίπεδο, αποσκοπεί δια της πλαγίας με σπίλωση, ύβρεις, σάτιρα, κ.α., να αποσπά εύκολα χρήματα από πολιτικούς και αιρετούς, ώστε να αποκρύπτει τα αληθινά δεδομένα και να επιτίθεται με λύσσα σε αντιπάλους όσων τον χρηματίζουν για αυτές τις ''υπηρεσίες'', καθώς επίσης, να πράττει συστημική προπαγάνδα υπέρ όσων του παρέχουν τα περισσότερα χρήματα και ενδώσουν στις αξιώσεις του, οι οποίες για εμάς έχουν χαρακτηριστεί και εκβιασμός. ( Όταν γελοιοποιεί με ευτελούς αξίας δημοσιεύματα υποψηφίους των δημοτικών εκλογών - άκρατο λαϊκισμό - ορισμένοι ενδίδουν, εμείς όμως θα τον δρομολογήσουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη για κάθε μια συγκεκριμένα υβριστική του ανάρτηση.)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ 
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ.: Σε πλήρη αντιδιαστολή με τον ίδιο, προσωπικά καθημερινά βρίσκομαι ανάμεσα σε κόσμο, και σε επιχειρήσεις της περιοχής μας και κυκλοφορώ ανάμεσά τους. Με βλέπουν. Ο ύβριστής συκοφάντης ολκής που κρύβεται ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Για κάθε ένα υβριστικό δημοσίευμα μήνυση κατά του ιδίου και της δημοτικής αρχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">