ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λ. Αυγενάκης: «Ο Τσίπρας αφού προσέλκυσε επενδύσεις, τώρα θα κάνει ενεργειακά τα νησιά μας»

Με ανακοίνωση του ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης αναφέρει «Ο Τσίπρας … αφού προσέλκυσε επενδύσεις, τώρα θα κάνει ενεργειακά τα νησιά μας»

«Καλωσορίζουμε το φόρουμ της πρωτοβουλίας "Καθαρή Ενέργεια για όλα τα Ευρωπαϊκά Νησιά" στις 22 Σεπτεμβρίου στα Χανιά, μια πρωτοβουλία της Ε.Ε. στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής διακήρυξης καθαρής ενέργειας.

Όμως, μόνο ως θρασεία μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του κ. Τσίπρα στο φόρουμ. 

Αλήθεια τι θα πει για την ολιγωρία και την ανικανότητα της Κυβέρνησης που οδήγησε στην οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό; 

Αλήθεια τι θα πει για την ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης; Ο σχεδιασμός το 2014 περιλάμβανε την κατασκευή, ταυτόχρονα, δύο υποβρύχιων καλωδίων που θα συνδέσουν την Κρήτη με το ηπειρωτικό ενεργειακό σύστημα της χώρας. 

Αλήθεια τι θα πει αφού, ενώ η κυβέρνησή του δεσμεύθηκε ότι τα δύο υποβρύχια καλώδια που θα συνδέσουν την Κρήτη με το ηπειρωτικό ενεργειακό σύστημα «θα προχωρήσουν μαζί», πράττει ακριβώς το αντίθετο και προχωρά μόνο το μικρό καλώδιο, από Χανιά προς Πελοπόννησο; 

Αλήθεια τι θα πει, για την μελέτη βυθού που θα έπρεπε να έχει εκπονηθεί από το 2016 και να επισπευσθεί η περιβαλλοντική αδειοδότηση, μόλις την άνοιξη του 2017 προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την προμελέτη και την αναγνωριστική ωκεανογραφική και βιομετρική μελέτη εγκατάστασης του υποβρυχίου καλωδίου.

Αλήθεια τι θα πει για τις οφειλές προς τους παραγωγούς ΑΠΕ;
Αλήθεια τι θα πει για τα επενδυτικά σχέδια των ΑΠΕ που μένουν στα συρτάρια του Υπουργείου για πάνω από 2 χρόνια τώρα; 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον! Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε απαντήσεις, πόσο μάλλον σε έργα, ο κ. Τσίπρας! Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να μην έχει ανάλογη τύχη με την …πολιτική του κ. Τσίπρα για προσέλκυση επενδύσεων, αναφέρει τελειώνοντας η ανακοίνωση του Λ. Αυγεράκη.».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λ. Αυγενάκης: «Ο Τσίπρας αφού προσέλκυσε επενδύσεις, τώρα θα κάνει ενεργειακά τα νησιά μας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb