ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αίτηση για εγκατάσταση κοντέινερ

Ήδη περισσότεροι από 4.000 χιλ. συμπολιτών μας είναι ενήμεροι επί της αιτήσεώς μας στο δήμο Γλυφάδας, την οποία έχουμε σε δημόσια θέα, ενώ από το δήμο Γλυφάδας δεν μας έχει χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση, καθώς επίσης, δεν έχουμε ενημέρωση για τις ενέργειές της διοικήσεως

Με αίτησή του πρός το Δήμο Γλυφάδας ο Γ. Κουρδομένος αξιώνει τη τοποθέτηση ανάλογου κοντέινερ με αυτό που τοποθετήθηκε ''πάνω στο κύμα'' στη τρίτη μαρίνα Γλυφάδας στον Υμηττό της πόλης μας.

                                                                              Τετάρτη 13/ 9/2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
Ιδιοκτήτης του ''Γ''
Καρχηδώνος 8 Γλυφάδα
Τηλ: 6908554616
 

ΑΙΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Δήμο Γλυφάδας
Δήμαρχο Γ. Παπανικολάου
Πρόεδρο του Δ/Σ Σ.Παναγάκο

Δήμαρχε Γλυφάδας, όπως τοποθέτησες το αυθαίρετο κοντέινερ στην τρίτη μαρίνα της Γλυφάδας, τοποθέτησε άλλο ένα στον Υμηττό, και συγκεκριμένα δίπλα από την κεραία του Ο.Τ.Ε. ( Ξέρει ο Δημητράκης )

Ως ειδικός να δίνεις εντολές κ. Δήμαρχε για πίστωση των χρημάτων μας για ότι σας κατέβει στο κεφάλι, ώστε να καλύψετε ημέτερους, φίλους, παραταξιακούς, κ.α., φροντίστε, σε εύλογο χρονικό διάστημα, να βρεθεί ανάλογο κοντέινερ στον Υμηττό της Γλυφάδας, και συγκεκριμένα δίπλα από την κεραία του Ο.Τ.Ε.

Το προαναφερόμενο αποτελεί Αίτηση στο δήμο Γλυφάδας, και μάλιστα δημοσιοποιημένη, και είναι η τελευταία φορά που αναφερόμαστε στην αντιδημοκρατική λειτουργία του δήμου Γλυφάδας δια μέσω της διοικήσεώς σας, αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Τονίζεται ότι ήδη έχουν κλείσει περισσότερες από δυο δεκαετίες αιτήσεων μας, ότι ο Υμηττός της Γλυφάδας είναι κέντρο εκπομπής, και αιτούμαστε ΕΠΙΣΗΜΑ να υποστηριχθεί από το δήμο, ώστε να υφίσταται στο σχέδιο νόμου για την Ραδιοτηλεόραση ενόψει και της ψηφικής ραδιοφωνίας.

Αν όσες παρανομίες και παραβάσεις κάνετε εσείς, ως δημοτική αρχή, εντάσσονται στο πλαίσιο του τοπικού πολιτισμού, και πρέπει οι Γλυφαδιώτες να κάνουν το κοροϊδο, στο πλαίσιο του πραγματικού τοπικού πολιτισμού λειτουργούσε και ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός ΓΛΥΦΑΔΑ FM τον οποίο κλείσατε ως Νέα Δημοκρατία το 2005 επί διακυβέρνησης Καραμανλή, και ενώ είχαμε στα χέρια μας επιστολή του προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κωστή Στεφανόπουλου, με την οποία καλούσε τον αρμόδιο υπουργό και τη κυβέρνηση να μας παρέχει λύση σχετικά με την αδειοδότησή μας.

Αν δεν επιθυμείται, ακόμα και σήμερα, να αποκαταστήσετε όσες ζημιές κάνατε στον Ελληνικό λαό επί διακυβερνήσεώς σας, είστε μικρόψυχοι, και κακώς βρίσκεστε στον δήμο.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και
να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση
Επίσης, να ενημερωθώ εγκαίρως ως προς τις ενέργειές σας.­

Ο Αιτών

Ιωάννης Π. Κουρδομένος



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Οι συμπολίτες μας για πολλοστή φορά θα διαπιστώσουν τη λειτουργία σας, και συγκεκριμένα αν ο Ο.Τ.Ε έχει περισσότερα κυριαρχικά δικαιώματα από τους δημότες Γλυφάδας, στον Υμηττό της ΓΛΥΦΑΔΑΣ.  

Η βαρβαρόρητα είναι σαφής επι πολλά χρόνια στο Δήμο Γλυφάδας, από τη πλευρά των αστικών κομμάτων, (σειράς στελεχών τους), τα οποία συμμετέχουν στις πιστώσεις εκ. ευρώ, συμπράττουν σε παρανομίες για την υπηρέτηση ημέτερων, ενώ στον αντίποδα είναι και οι φυσικοί δημιουργοί της μεθοδευμένης καθυπόταξης για τον εξευτελισμό και την ατίμωση των συμπολιτών μας, και κυρίως φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την ενίσχυση της ακροδεξιάς. 

Είναι σημαντικό ζήτημα στο οποίο σκόπιμα δεν δίνουν έμφαση τα στελέχη των κατά τόπους αστικών κομμάτων, διότι γνωρίζουν τι διαμορφώνουν στηρίζοντας μια διοίκηση η οποία δεν λειτουργεί με ορθό τρόπο. Καθημερινά στρέφουν τους συμπολίτες μας στα άκρα, ενώ οι ίδιοι/ες έχουν συστήσει ομαδίτσες οι οποίες νέμονται το δημοτικό χρήμα, και άλλωστε είναι ξεκάθαρο διότι στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ επί τρία χρόνια δεν υπάρχει αντιπολίτευση.

Ο Γ. Παπανικολάου είναι δικηγόρος, δήμαρχος, η τσαρλατάνος ; 

Υφίσταται ο δήμος όλων των δημοτών επί τρία χρόνια ;  Ήδη μια σειρά υποστηριχτών της παρατάξεώς του και του ιδίου, οι οποίοι έδωσαν μάχη ώστε να βρεθεί στο δήμο, έχουν τοποθετηθεί από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, καταδικάζοντας την ασυνέπεια λόγων και πεπραγμένων. Με σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων έκλεισαν ένα μέσο της πόλης μας, και με ζημία εκ. δρχ, ώστε να καταλήξουν τα δικά μας συστήματα στην ΕΡΤ, και ως κάτοικοι Νοτίων προαστίων να πληρώνουμε ανταποδοτικό τέλος ώστε να μην διαθέτουμε απολύτως τίποτα ; 

Αναφορικά με αυτούς που κυβερνούν τρία χρόνια, και γνωρίζουν πότε και πως μας έφεραν τις κεραίες μικροκυματικής ακτινοβολίας του Ο.Τ.Ε σε ευθεία με τα κεφάλια μας, και τη κεραία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, την οποία δεν μας παρείχαν άδεια να τοποθετήσουμε στον Υμηττό, δεν χρειάζεται σχολιασμός για την ''προσφορά'' τους.

Νεοδημοκράτες και Πασόκοι όταν θέλησαν να καλύψουν τους ημετέρους τους χαρακτήρισαν κέντρο εκπομπής τον Υμηττό της Αθήνας. Η δική σας προσφορά στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και τη ΓΛΥΦΑΔΑ ποιά είναι ;;; Μια δεξιά διοίκηση με δεκανίκια από σειρά κομμάτων, η οποία αντί να υπηρετεί το τόπο μας και τα συμφέροντα του Δήμου - (δημοτών), εξυπηρετεί διαπλεκόμενα, και όσα βρίσκονται εκτός των ορίων του δήμου, τυγχάνει νομιμότητας από ποιούς ;

Με βασικό δεδομένο 60% των δημοσιογράφων να βρίσκονται σε καθεστώς ανεργίας, καθώς επίσης, χιλιάδες τεχνικοί, κ.α., σε καθεστώς μακροχρόνιας ανεργίας, τόσο ο δήμος Γλυφάδας, όσο και η κυβέρνηση, όφειλαν να σεβαστούν τις αιτήσεις μας για μια δημόσια δομή όλων των κατοίκων. Άλλωστε το ανταποδοτικό τέλος το οποίο παρέχεται στην ΕΡΤ επαρκεί να λειτουργήσουν ακόμα άλλα δέκα ραδιοτηλεοπτικά.

Τονίζεται ότι κατά την ίδια χρονική περίοδο  που δεν παρείχαν άδεια για εγκατάσταση των κεραιών του ΓΛΥΦΑΔΑ FM στον Υμηττό, και δεχόμαστε διώξεις - κατασχέσεις, όσοι είχαν προβεί σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κεραιών στο Υμηττό της Βούλας, ελάμβαναν επί Νέας Δημοκρατίας βεβαιώσεις λειτουργίας, ώστε να τις πουλήσουν την επόμενη ημέρα στον Βίκτωρα Ρέστη και στον όμιλο Κουρή !!!

Ο ένας εξ αυτών ο οποίος έλαβε και πούλησε τη βεβαίωση λειτουργίας στον Β. Ρέστη λειτουργούσε από παράνομη εγκατάσταση με τη σφραγίδα δημάρχου - εκκλησίας μέσα στο νεκροταφείο της Βούλας, και ο έτερος, ο οποίος έλαβε και πούλησε στον όμιλο Κουρή, λειτουργούσε παράνομα από δώμα οικοδομής στο πανόραμα της Βούλας.

Εσείς δεν τους δώσατε τις βεβαιώσεις λειτουργίας ώστε να ενισχύσεται την διαπλοκή, ενώ στον αντίποδα καταχρηστικά κλείσατε τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM  ;;;

Οι συμπολίτες μας είναι ενήμεροι για σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων επί ημερών σας στην διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, και την διακυβέρνηση. 

Για πολλοστή φορά αναφέρουμε ότι έπειτα από πλήρη φάκελλο αιτήσεων - δικαιολογητικών, μελέτες, και παράβολο, επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, το 90 - 91 δεν μας χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας, και ενώ είχαμε δαπανήσει εκατομμύρια δρχ. για ίδρυση και εγκατάσταση Ραδιοφωνικού σταθμού.

Εν συνεχεία επί διοικήσεως ΝΔ στο δήμο, και συγκεκριμένα με δήμαρχο τον ''εξαφανισμένο'' και καταδικασμένο κ. Σ. Λανδράκη, και από πίσω του ολόκληρη τη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, το 1999 δεχτήκαμε καταχρηστική δίωξη και κατάσχεση των ανενεργών μηχανημάτων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM !!! 

Είναι πρωτοφανής καταχρηστική ενέργεια από το Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας, η κατάσχεση ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, καθώς και η επέμβαση εισαγγελικού λειτουργού τον οποίο είχαν καλέσει, ο οποίος μαζί με τους υπαλλήλους του τότε αρμοδίου υπουργείου μεταφορών, ενώ είχαν εντοπίσει από το βάν συμβολή και σύμφαση αρμονικών - παρεμβολές από τα αυθαίρετα της Τερψιθέας, στα οποία λειτουργούσαν παράνομα αναμεταδότες Αθηναϊκών σταθμών, αντί επεμβάσεως στη πηγή των παρεμβολών αυτοί στόχευαν εμάς.

Αυτά που έχουν ισχύσει τοπικά επί διοικήσεων και διακυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, είναι πρωτοφανή, τόσο στη δική μας, όσο και όλες τις υπόλοιπες  χώρες. Όσα ακολουθούνται επί σειρά τετραετιών από τις Νεοδημοκρατικές και Πασοκικές διοικήσεις, οι οποίες μεριμνούν για συγγενείς, φίλους, ημέτερους, για συλλόγους, σωματεία, κ.α., και παρανομώντας κατά των δικών μας αιτήσεων, επίσης είναι πρωτοφανή. 

Όλα τα στοιχεία είναι κατατεθειμένα στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όμως το θέμα μας είναι: Υπάρχει Δικαιοσύνη στη χώρα μας; Η σημερινή κυβέρνηση ως αντιπολίτευση υπερτόνιζε τις παθογένειες στους κόλπους της δικαιοσύνης. Σήμερα τι πράττει ;

Ο Νεοδημοκράτης, και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Παπανικολάου, Δ. Ακρίβος διατελούσε στο Α/Τ Τερψιθέας το οποίο μεθόδευσε την καταχρηστική διώξη - κατάσχεση, άρα αντιλαμβάνεστε επαρκώς ότι γνωρίζει, και μέχρι σήμερα δεν διαδραματίζει το ρόλο που οφείλει ως διοικούντας.

Όταν επαναλειτουργήσαμε ώστε να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ τους συμπολίτες μας για τις απαράδεκτες και φασιστικού τύπου μεθοδεύσεις των ''μακρυ-χέρηδων'' το 2004 - 2005, επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, και διοικήσεως του δήμου από τον συνεργάτη του Γ. Παπανικολάου και της ΝΔ κ. Σ. Σφακιανάκη, δεχτήκαμε πάλι διώξεις και κατασχέσεις ώστε να εξυπηρετούνται τα άνομα και αντισυνταγματικά συμφέροντα διαπλοκής και ημέτερων, καθώς επίσης, να μην υφίσταται πλουραλιστική και πολυφωνική ενημέρωση στο τόπο μας.  

Εκείνη τη περίοδο τόσο η ΕΡΤ, όσο και τα  διαπλεκόμενα, δεν δημοσιοποιούσαν τις διώξεις - κατασχέσεις σε ραδιοτηλοράσεις, ( αντιλαμβάνεστε), ενώ όταν έκλεισαν την ΕΡΤ επιθυμούσαν υποστήριξη και ενημέρωση απ΄ όλους, και όπως θυμάστε τους συνδράμαμε.

Οι συμπολίτες μας, μάλλον για εσάς πρέπει να στερούνται νοημοσύνης ώστε να μην αντιλαμβάνονται ότι ενισχύεται διαχρονικά τους απ' εξω εις βάρος του τόπου μας και των κατοίκων Γλυφάδας. Στα τρία χρόνια που κακοδιοικείται το δήμο ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ τους απ' έξω, άρα είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ για το δήμο.

Σαφώς πρέπει να θεωρείται ανεγκέφαλους τους συμπολίτες μας, και αποδεικνύεται σύμφωνα των πεπραγμένων σας επί τρία χρόνια, με παρανομίες και μέριμνα για τους ημέτερους, οι οποίοι επί δεκαετίες ουδέμια προσφορά είχαν στη Γλυφάδα, καθώς και με τις επιλεκτικές πιστώσεις των χρημάτων του συνόλου για ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ και υποστηριχτές της παρατάξεώς σας.

Στο τέλος κ. ''Δήμαρχε'' θα δούμε τι θα επεξεργάζονται οι Εισαγγελείς, δεδομένου ότι κληθήκατε σύννομα από τους πρώτους μήνες στον διοίκηση του δήμου και συνεχίζετε μέχρι σήμερα να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ.

Ως δικηγόρος ο σημερινός ''δήμαρχος'' γνωρίζει τι διαπράττει ;;; Σαφώς γνωρίζει πόσες επιλεκτικές παρανομίες έχει διαπράξει για τα συμφέροντα ημέτερων ο Γ. Παπανικολάου, και πόσες ανομίες υφίστανται επί ημερών του.  

Μια δημοτική αρχή, η οποία είχε προεκλογική δέσμευση ''το δήμο όλων των δημοτών'', η οποία μόλις μπήκε στο δήμο έδωσε δείγματα γραφής φασισμού, διότι εξαίρεσε σειρά από τοπικές ιστοσελίδες οι οποίες υπήρχαν στην σελίδα του δήμου Γλυφάδας επί διοικήσεως Κ. Κόκκορη, ώστε να υπάρχουν μόνον οι φιλοπαραταξιακές, δεν είναι σαφές ότι δεν αρμόζει στην διοίκηση και πάει πολύ πίσω το τόπο ;;; 

Πλήρης ασυνέπεια λόγων, υποσχέσεων, δεσμεύσεων, και πράξεων από τον Γιώργο Παπανικολάου και την παράταξη της ΝΔ.

Θέτουμε σαφή ερωτήματα σε όλους τους Γλυφαδιώτες: 

α) Ποιοι δημιούργησαν την κήρυξη του λεγόμενου ''πόλεμου'' διότι δεν δύνανται να είναι συνεπείς στους λόγους και τις δεσμεύσεις τους ; ( Κάτι ανάλογο ισχύει και με ορισμένους άλλων παρατάξεων.)

β) Ποιοι οφείλουν να ανεβάσουν τον πήχη της τοπικής κοινωνίας, οι δημότες, η οι αιρετοί - διοικούντες ;

γ) Αν οι αιρετοί - διοικούντες αδικούν κατάφωρα τους δημότες, και επιλεκτικά μεριμνούν για ημέτερους, ποιοι έχουν χαμηλώσει τον πήχη ; 

Αν επιθυμία ορισμένων είναι η υποκρισία εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε διότι, πρώτον, ολόκληρη η πόλη της Γλυφάδας αποτελεί ληστεμένη δημόσια δασική έκταση, δεύτερον, το μεγαλύτερο τμήμα εγκαταστάσεων του δήμου Γλυφάδας είναι αυθαίρετα κατασκευασμένο, και τρίτον, όσα διοργανώνει σήμερα η διοίκηση είναι σε μεγάλο ποσοστό απόρροια παρανομιών και άνομων ενεργειών, άρα έχουν κώλυμα με ένα ακόμα κοντέινερ το οποίο αιτούμαστε να τοποθετηθεί στον Υμηττό κατόπιν σύννομων ενεργειών από τη πλευρά του Δήμου Γλυφάδας ; 

* Ήδη έπρεπε να βρίσκετε σε αργία ο τέως Ευρωβουλευτής σύμφωνα με  πληροφορίες που διοχετεύονται στο διαδίκτυο, χωρίς να έχουμε καταφέρει εμείς να τις επιβεβαιώσουμε από επίσημα στοιχεία.

* Στο τέλος θα υπάρχουν συνολικά τα στοιχεία ποιοι λειτουργούν καταχρηστικά, διότι, ότι βρίσκεται και περικλείει τα όρια του δήμου Γλυφάδας  ανήκει κυρίως στον δήμο, είτε στο δημόσιο, καθώς και στην κυριότητα των δημοτών - κατοίκων, ενώ επί δεκαετίες τα αστικά κόμματα στην διοίκηση του δήμου, όπως και σειρά κατοίκων, ενώ για τους ιδίους επιθυμούν τη συνδρομή του δήμου, στον αντίποδα, παριστάνουν τους αδαείς αναφορικά με τα δυο μέτρα και σταθμά. ( Σήμερα πρέπει να υφίστανται στους Ο.Τ.Α ''κοκκορομαχίες'' η μια διοίκηση όλων των δημοτών ; )

* Τέλος, είναι πολύ εύκολο παρανόμως να λειτουργούν από την Αίγινα δεκάδες Αθηναϊκοί σταθμοί, και έχει καταστεί απίθανο με όσους εκλέγονται στο δήμο Γλυφάδας να ισχύσουν τα αυτονόητα στο τόπο μας. Ερώτηση για τον κ. δικηγόρο - δήμαρχο:  Σε ποιό νόμο το βουνό της Αίγινας είναι χαρακτηρισμένο κέντρο εκπομπής ώστε να τοποθετούνται κεραιοσυστήματα και κοντέινερ από Αθηναϊκούς σταθμούς, όπως και Περιφερειακούς, στοχεύοντας στην τοπική αγορά της Γλυφάδας και των Νοτίων προαστίων ;;; Θέλουμε σαφή απάντηση από τη πλευρά του δήμου.

Πληρεί όρους νομιμότητας κ. Δήμαρχε ένας σταθμός ο οποίος λαμβάνει μια περιφερειακή βεβαίωση λειτουργίας, ενδεικτικά για τον Πόρο, να τοποθετήσει κοντέινερ και κεραιοσύστήματα στην Αίγινα στοχεύοντας την αγορά της Γλυφάδας και των Νοτίων προαστίων ;;; ( Το αναφέρουμε διότι ως ΝΔ δώσατε μάχη να έχετε τον έλεγχο του Ε.Σ.Ρ, και το εν λόγω λειτουργεί παρανόμως σύμφωνα των αποφάσεών του και όσων ισχύουν. )

Ενδεικτικά ώστε να κατανοήσετε πλήρως τι ισχύει: Εσείς ως δήμος Γλυφάδας μας βγάζετε μια άδεια μουσικής ώστε αντί να τοποθετήσουμε το ηχοσύστημα σε επιχείρηση της Γλυφάδας να τοποθετήσουμε τα ηχεία στoν Πόρο, την Σαλαμίνα, την Αίγινα, η στο κέντρο της Αθήνας ;;; ( Να είστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας κρίνουν, όπως μπορείτε να κρίνετε και εσείς αν χαρακτηρίζετε ορθό να παρανομείται κατά των αιτημάτων μας, και του τόπου μας. )

Επισήμανση:  Τόσο η ψηφιοποίηση των ραδιοτηλεοράσεων, όσο και η ψηφιακή παροχή ενός μπουκέτου με μια σειρά θεματικών σταθμών μουσικής, αποτελεί δική μας ιδέα, και μεταδιδόμενο από την δεκαετία του 80 από τον τοπικό ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και αντί να ισχύσει από εμάς οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στα FM κύματα, από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δόθηκε η δυνατότητα διαπλεκόμενα κ.α. να έχουν αντισυνταγματικά μια σειρά ενημερωτικών και παράλληλα μουσικούς θεματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. ( Αύριο ;;; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αίτηση για εγκατάσταση κοντέινερ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">