ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με επεισόδια σημαδεύτηκε η επέτειος του Πολυτεχνείου


Ειρηνική πορεία από περίπου 11.000 διαδηλωτές έγινε το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοέμβρη από την οποία δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Φορείς, κόμματα, φοιτητικοί σύλλογοι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΜΕ, οργανώσεις,  συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, κ.α., συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, και στην Ομόνοια, και ξεκίνησαν τη πορεία με κατεύθυνση την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε αποδοκιμασίες από μερίδα διαδηλωτών, καθώς επίσης, υπήρξε ρίψη αντικειμένων από τη πλευρά αυτών των λίγων, ενώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τους χειροκροτούσαν.

Ο Φασισμός υφίσταται αδιαλείπτως 24 ώρες το 24ωρο

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα τόσο για το Πολυτεχνείο καθώς και για το φασισμό, ο οποίος για εμάς ακόμα και σήμερα, το 2017, είναι ενεργός και υφίσταται 24 ώρες το 24ωρο. 

Είναι πραγματικά απίστευτο τι διαμορφώνει η νεοελληνική κοινωνία, και τι σήψη υποκρύπτει στους κόλπους της. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι κοινωνικό φαινόμενο με προεκτάσεις σε πολιτικό επίπεδο, και τουλάχιστον εμείς τον ζούμε επί δεκαετίες σε μια χώρα που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας δίωκαν επί δεκαετίες, ( ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 σειρά από καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις ) ενώ σήμερα επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όλοι όσοι ενισχύθηκαν επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διαπλέκονται καθημερινά με την υποστήριξη και την ανοχή των κυβερνώντων.

Αν γνωρίζαμε τι θα ίσχυε για εμάς, έπειτα της υποστήριξης στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ, και ποιο θα ήταν το επίπεδο ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ήταν προτιμότερο να κυβερνούν οι διώκτες μας.

Υπό καταρρακτώδη βροχή, ο 95χρονος Μανώλης Γλέζος απέτισε τιμή στα θύματα του Πολυτεχνείου, καταθέτοντας λουλούδια στο μνημείο των πεσόντων, ενώ την ίδια ώρα εμείς κάναμε ''μπάνιο'' ώστε εν συνεχεία να πέσουμε πάνω στον ΦΑΣΙΣΜΟ όσων διόριζαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι επιθυμούν πρόσβαση στα απόρρητα προσωπικά μας δεδομένα, ώστε εν συνεχεία να τα διοχετεύουν δημόσια - λόγω της σχέσεώς τους με τα προαναφερόμενα κόμματα, και να τα χρησιμοποιούν για τις κομματικές τους σκοπιμότητες.  

Σαφώς ο Μανώλης Γλέζος πήγε στο Πολυτεχνείο χωρίς κουστωδίες, και δεκάδες έμμισθους για την εξυπηρέτηση των σκοπιμοτήτων τους, όπως πράττουν οι φροντισμένοι επί δεκαετίες της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και επί του παρόντος και από το ΣΥΡΙΖΑ. ( Στα 95 του χρόνια, αν ερωτηθεί σήμερα ο Γλέζος ποια είναι η Δημοκρατία σαφώς θα έχει μια απάντηση, ενώ αν ερωτηθούν οι 300 της Βουλής, καθώς και τα οργανωμένα τους στελέχη, τι ισχύει στα ερτζιανά του Ν.Αττικής θα έχουν κώλυμα.)

Βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο Πολυτεχνείο με αναίτια επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές. ( Όποιοι βρίσκονται στις οδούς που τελείται μια πορεία και συμμετέχουν είναι και αυτοί διαδηλωτές, και το τονίζουμε διότι επί δεκαετίες διαπράττεται το ολίσθημα να θεωρούνται διαδηλωτές όσοι αποτελούν τα μπλοκ των κομμάτων και των φορέων.)


Μια γυναίκα, δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, που βρισκόταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ευθείας βολής, και όπως έχει γραφτεί εκτοξεύθηκε από τη πλευρά των κουκουλοφόρων.( Χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ) 

Σε μια διαδήλωση, η πορεία, μπορεί να παρεισφρήσει ο οποιοσδήποτε , και να τελέσει οτιδήποτε, άρα η προπαγάνδα ορισμένων κύκλων, αναφορικά με κουκουλοφόρους, εξυπηρετεί σκοπιμότητες. ( Κουκούλα μπορεί να φορέσει ο οποιοσδήποτε, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ''αναρχικός''. Κουκούλες φορούν χιλιάδες επί των ημερών μας, και κυρίως στα λεγόμενα media πάσης φύσεως, και διαπιστώνουμε τη λειτουργία των υπολοίπων της κοινωνίας. )

Μη ξεχνάτε ότι στις νυχτερινές διώξεις - κατασχέσεις εις βάρος του τοπικού Ρ/Σ, επί διακυβέρνησης ΝΔ, το 2005, συμμετείχαν και ένοπλοι κουκουλοφόροι, ( μπροστά από τους κατά τόπους αστυνομικούς), και την υπόλοιπη κουστωδία εισαγγελέων, κ.α., οι οποίοι ήταν μπάτσοι και είχαν κληθεί ώστε με παρατεταμένα τα όπλα να τρομοκρατήσουν τους ανυποψίαστους ενοίκους ολόκληρου του οικήματος.

Οφείλουμε ακόμα και σήμερα θερμά συγχαρητήρια για την ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ,  η οποία μεταφράζεται σε περισσότερα κέρδη και διαπλοκή όσων υποστήριζε επί αρκετά χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και σαφώς οι εν λόγω ανταποδίδουν σε μια σημερινή πραγματικότητα καθολικού μπάχαλου. ( Βλέπε ΕΡΤΖΙΑΝΑ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ, και όσα ισχύουν επί τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.)


Η ''δικαιοσύνη'' επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτοφανής  

Σαφώς όπως αντιλαμβάνεστε επί δεκαετίες οι διορισμένοι προάσπιζαν το διαχρονικό πλιάτσικο το οποίο γίνεται στο δήμο Γλυφάδας από τα φασιστικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κ.α, όπως και τους ''φροντισμένους''  απ' αυτά τα κόμματα, και κυρίως το πλιάτσικο των ΕΡΤΖΙΑΝΩΝ από τους πολιτικούς και δημάρχους, οι οποίοι είχαν μεσολαβήσει ώστε να λάβουν βεβαιώσεις λειτουργίας οι ημέτεροί τους, ώστε στη συνέχεια να καταθέτουν μηνύσεις εις βάρος μας, και να ακολουθούν ΔΙΩΞΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ κατά των πρωτεργατών του χώρου. Ένα πλιάτσικο το οποίο υφίσταται και σήμερα το 2017 στα ερτζιανά, όμως σήμερα φέρει και τη σφραγίδα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν πρόκειται να σας ξεχάσουμε, και η ''συμβολή'' σας είναι ''μοναδική'', όπως μοναδικά είναι τα προνόμια και τα κέρδη σας επί τρία χρόνια, και αναφορικά με τα αβγά, είναι πολύ λίγα για ορισμένα κεφάλια με αντιλήψεις και νοοτροπίες υποδεέστερες των νεοδημοκρατών και πασόκων.









H γιορτή για τη 17η Νοεμβρίου μεταφέρεται για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου για τα σχολεία που δεν λειτούργησαν την Παρασκευή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που λόγω των καιρικών συνθηκών δεν λειτούργησαν σήμερα, μπορούν να διαθέσουν 2 διδακτικές ώρες τη Δεύτερα, 20 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με επεισόδια σημαδεύτηκε η επέτειος του Πολυτεχνείου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">