ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εκτελούνται έργα του αγωγού ομβρίων στην Λεωφόρο Γούναρη (video)

Ο αγωγός ομβρίων υδάτων ''χτυπά'' ανά τακτικά χρονικά διαστήματα σε διαφορετικά σημεία της Γλυφάδας, και συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γούναρη και Αθανάτου.

Υπήρξε αλλαγή των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών λόγω του έργου στην περιοχή, με απόρροια αρκετοί συμπολίτες μας χωρίς να γνωρίζουν τις αλλαγές να αναμένουν σε ορισμένες στάσεις επί αρκετή ώρα, ενώ τα λεωφορεία έκαναν παράκαμψη της γνωστής διαδρομής.

Ταλαιπωρία για λίγη ώρα υπήρξε και σε όσους μετακινούνται από την οδό Γούναρη.Τελικά, το έργο των ομβρίων υδάτων, αντί να γίνει πριν από 30 χρόνια στην περιοχή της Γλυφάδας, όπως αναφέραμε καθημερινά από το κατασχεμένο τοπικό ραδιόφωνο '' ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', γίνεται έπειτα από τριάντα χρόνια !!! ( Κάτι είναι και αυτό ...)


Λόγω του έργου στο συγκεκριμένο σημείο το ένα ρεύμα της λεωφόρου Γούναρη παρέμενε κλειστό.

Σαφώς δεν υπάρχει δήμος στην πόλη της Γλυφάδας, διότι ποτέ δεν γνωρίζει κανείς που ''θα χτυπήσει'' την επόμενη φορά το έργο συνέχισης των αγωγών ομβρίων υδάτων, όπως και οτιδήποτε έργο γίνεται σε τοπικό επίπεδο, και ουδείς ενημερώνει !!! Τοπικά όμως έχουμε πληθώρα εφημερίδων και media, τα οποία εξυπηρετούν στενά συμφέροντα.
Είναι πρωτοφανές, και μοναδική ''πατέντα'', σε αντιδιαστολή με όλες τις χώρες της Ε.Ε , να γίνονται έργα - πάσης φύσεως,  και ουδείς να ενημερώνει τους κατοίκους τόσο για τις αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών, όσο και για τις οδούς που θα εκτελούνται τα έργα. 

Πάντως τα συμφέροντα όσων βρίσκονται στις θέσεις των αρμοδίων εξυπηρετούνται απόλυτα ... όπως και οι αποδοχές τους, από το κοινωνικό σύνολο, κάθε μήνα λαμβάνονται από τους εν λόγω κανονικότατα.

Τέλος, δεν ενημερώνουν το κόσμο τα καθημερινά media, δεν ενημερώνουν ούτε όσα παράνομα και καταχρηστικά καταλαμβάνουν τις δημόσιες συχνότητες του Ν.Αττικής, δεν ενημερώνουν τα τοπικά, δεν ενημερώνουν τα εβδομαδιαία, δεν ενημερώνουν όσοι ''μπουκώθηκαν'' από την γαλάζια διοίκηση, και ενημερώνει το κατασχεμένο !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εκτελούνται έργα του αγωγού ομβρίων στην Λεωφόρο Γούναρη (video) Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος