ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα καθάρματα

Για εμάς δεν χωρά αμφιβολία ότι οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι των δημοτών - πολιτών είναι καθάρματα, και επικαιροποιείται από συγκεκριμένες δεδομένες καταστάσεις οι οποίες αφορούν πολλούς συμπολίτες μας.

Ειδικά σε τοπικό επίπεδο έχουμε συμπολίτες μας με κομμένο ρεύμα, για τους οποίους ο δήμος επιδεικνύει πλήρη αδιαφορία.

Ενώ λοιπόν έχουμε σειρά συμπολιτών μας χωρίς ρεύμα, η δημοτική αρχή έδωσε έμφαση με γεμίσει η Γλυφάδα με χιλιάδες μέτρα καλωδίων και λαμπάκια, και κυρίως πιστώνοντας τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου.

Δεν πρόκειται για μια η δυο περιπτώσεις των συμπολιτών μας χωρίς ρεύμα, ώστε να αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα, το κομμένο ρεύμα αφορά αρκετούς συμπολίτες μας.

Παράλληλα, έχουμε σειρά συμπολιτών μας οι οποίοι κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς σπίτι λόγω των κατασχέσεων.  

Επίσης, έχουμε δεδομένες περιπτώσεις καρδιοπαθών, με 67 % και άνω, από το ΙΚΑ ΚΕΠΑ, για τους οποίους οι αρμόδιοι του δήμου μερίμνησαν ώστε να μην λάβουν τα χρήματα για τον χρόνο που πιστοποιείται η αναπηρία τους.

Επιπροσθέτως, έχουμε σειρά μακροχρόνια ανέργων για τους οποίους οι αρμόδιοι επιδεικνύουν καθολική αδιαφορία. 

Στον αντίποδα, οι ψηφισθέντες, και εκλεγμένοι ''εκπρόσωποι'', φρόντισαν ώστε να καλύψουν εκατοντάδες ημετέρων τους, με τα γνωστά τοπικά ρουσφέτια, και δια μέσω τον τοπικών τους οργανώσεων, μερίμνησαν ώστε οι ίδιοι και οι κολλητοί τους να πλασάρονται ως κατάλληλοι ''εκπροσώπησης'' , καταλαμβάνοντας τα δημοτικά έδρανα, και σειρά άλλων θέσεων.

Δεδομένου ότι εμείς έχουμε δημοσιοποιήσει σειρά από ειδικές εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια από τη πλευρά των διοικούντων , καθώς και των αντιπολιτευομένων, και έχουμε και τα πρόσφατα στοιχεία, της ειδικής μέριμνας για κόλακες, παραταξιακούς, συγγενείς, κολλητούς, μέλη των οικογενειών υπαλλήλων του δήμου, καθώς και οικογενειών ψηφοφόρων των εν λόγω κομμάτων - πολιτικών - αιρετών, για εμάς δεν χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για καθάρματα.

Τονίζεται ότι για τα προαναφερθέντα είναι ενήμεροι, και ο μοναδικός ζήλος είναι η προσωπική τους ανάδειξη δια της συστημικής προπαγάνδας, την οποία είτε χρηματίζουν οι ίδιοι, είτε ενισχύεται οικονομικά από διαπλεκόμενα - ολιγαρχικά κέντρα.

Η έμφαση δίνεται στην προβολή των εν λόγω, από πάσης φύσεως media, ενώ τόσο ο τοπικός πολιτισμός, ''δημοκρατία'', όσο και εν γένει της χώρας μας, νοσεί βαρύτατα.

Για εμάς πρέπει να εξηγηθεί επαρκώς τι ήταν ο κάθε ένας εξ αυτών πριν βρεθεί στην θέση ''εκπροσώπησης'', και κυρίως στις θεσμικές έμμισθες θέσεις , καθώς και οι πάσης φύσεως διορισμένοι τους, ώστε να τους αναγνωρίζουμε στις θέσεις τις οποίες καταλαμβάνουν.

Αρκετοί συμπολίτες μας είναι δέσμιοι της συστημικής προπαγάνδας που γίνεται από σειρά έμμισθων, κ.α., και καταφανώς με όσα ισχύουν και κατά ημών, ( προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας εξοντώσουν), είναι ξεκάθαρο ότι όλοι αυτοί πρεσβεύουν την τηλεοπτική ''δημοκρατία'' , καλύπτονται από τα προβαλλόμενα , ενώ σε κοινωνικό επίπεδο ισχύει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. 
  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα καθάρματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">