ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε τι γίνεται, και τι δεν γίνεται στη Γλυφάδα

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τα παραμύθια για καινούργια πεζοδρόμια - πλάκες, κ.α., τα οποία υποσχόντουσαν οι νεοδημοκράτες της τοπικής Ο.Μ ώστε να βρεθούν στην διοίκηση του δήμου, καλύπτοντας ως επί το πλείστον ημέτερους, και διοργανώνοντας φιέστες των 24 ωρών, σε άλλες χώρες υπάρχει πραγματικό έργο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πόσο εύκολα επισκευάζονται οι δρόμοι - οδοί - σε άλλες χώρες, σε πλήρη αντίθεση με τη δική μας χώρα, και συγκεκριμένα το δήμο, στον οποίο έχουν πιστωθεί δεκάδες εκατομμύρια για οχήματα, και κάθε πενταετία πιστώνονται εκατομμύρια ευρώ για ανταλλακτικά, (...), ενώ σε πολλές οδούς οι δρόμοι είναι ''κατσικόδρομοι'' με τρύπες, μπαλώματα, εσοχές, σαμαράκια, και πάσης φύσεως ''καλλιτεχνίες''.

Δείτε το βίντεο ώστε να σχηματίσετε άποψη πόσο εύκολα επισκευάζονται οι οδοί, με λίγα άτομα, και λίγα χρήματα, και αν είναι εφικτό μια διοίκηση η οποία επιθυμεί να παρέχει έργο στο τόπο, αντί για φιέστες να επενδύσει στην αναμόρφωση και στον εκσυχρονισμό.




Όλοι καλά ; Όλοι φροντισμένοι ; Το 2019 η κρίση μας σας περιμένει.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

                                                                      Δεκέμβρης 2017

Υ.Γ.: Το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως και χιλιάδες άλλα, είχαν τεθεί δημόσια πριν από δεκαετίες, και η μοναδική μας διαπίστωση μέχρι σήμερα είναι κάθε πενταετία να πιστώνονται αρκετά εκατομμύρια χωρίς να διαφοροποιείται το ελάχιστο.

Παρεμπιπτόντως στο βίντεο μπορείτε να δείτε και την καθολικά διαφορετική κουλτούρα ενός λαού, ο οποίος δεν χρησιμοποιεί τεράστιους τοίχους - μάντρες, κάγκελα, κ.α., σε πλήρη αντιδιαστολή της δικής μας χώρας, στην οποία το πρώτο που σχεδιάζει ο νεοέλληνας είναι την περίφραξη, ακόμα και στα καταπατημένα ! 

Τονίζουμε το συγκεκριμένο διότι επί διακυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα κάγκελα είχαν φτάσει μέχρι το Ελληνικό κοινοβούλιο, ώστε οι λίγοι να φορτώνονται στους πολλούς, και μάλιστα ασφαλώς προφυλαγμένοι από την λαϊκή κυριαρχία ! 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε τι γίνεται, και τι δεν γίνεται στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">