ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Χρόνια πολλά

Αν υπήρχε πραγματικά Δικαιοσύνη στη χώρα μας , αντί των οργανωμένων συμφερόντων ένθεν και ένθεν, το σύνολο των αιρετών του δήμου Γλυφάδας ήδη έπρεπε να βρίσκεται με ποινή κακουργηματικού χαρακτήρα.

Όσοι και όσες τρέφουν αυταπάτες περί εκπροσώπησης εθελοτυφλούν, είτε ανήκουν σε όσους και όσες είναι συμμέτοχοι, για τα προσωπικά τους οφέλη, στις κακουργηματικού τύπου - χαρακτήρα παρατάξεις οι οποίες βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας.




Αντί για τα γνωστά και τετριμμένα, Καλά Χριστούγεννα , κ.α. , σταθείτε στο γεγονός ότι σχεδόν όλα τα αστικά κόμματα έχουν και μια παράταξη στα έδρανα του δήμου, με στελέχη τους, τα οποία ενισχυμένα από οργανωμένα κοινωνικά συμφέροντα, είτε αποκόμιζαν στον παρελθόντα χρόνο, είτε αποκομίζουν και επί του παρόντος.

Χιλιάδες και οι ψηφοφόροι τους, για χιλιάδες λόγους, όμως, κυρίως για τα στενά προσωπικά  και οικογενειακά τους συμφέροντα.

Ορισμένοι επιτήδειοι, οι οποίοι χωρίς να σκέπτονται ιδιαίτερα, και ενώ με πάσης φύσεως ενέργειες αποκομίζουν τα προς το ζην από τα χρήματα των συμπολιτών μας, οι οποίοι έθεσαν δημόσια από συκοφαντίες μέχρι ύβρεις, και χωρίς να υπάρξει ούτε μια τοποθέτηση από τη πλευρά αιρετών του δήμου Γλυφάδας, είναι σαφές ότι είναι, είτε εγκάθετοι, είτε χρηματισμένοι από την πολιτικοοικονομική διαπλοκή των εδράνων του δήμου.

Τέλος, να μην ξεχνάτε ότι η Γλυφάδα είναι η πλέον κατακερματισμένη τοπική κοινωνία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε άλλη περιοχή - πόλη της ελληνικής επικράτειας, ενώ τόσο ο πολιτικός, όσο και ο κοινωνικός *κανιβαλισμός δεν έχει προηγούμενο. ( Δεν αναφέρουμε πολιτισμός, διότι αυτός κυρίως έχει περιπέσει σε οργανωμένα συμφέροντα τα οποία τον επικαλούνται ώστε να πιστώνουν τα χρήματα του συνόλου, τόσο για τη τσέπη τους, όσο και για σειρά ημετέρων τους.)

Δεδομένου ότι οι αιρετοί καλύπτεστε να υποκρίνεστε, ενώ επί τρία χρόνια ( να περιοριστούμε επί του παρόντος ), έχετε γίνει βασικοί μάρτυρες των ειδικών ενεργειών για την κάλυψη των ημέτερων της ''γαλάζιας'' διοικήσεως, ( δεν γνωρίζουμε απόλυτα ποια είναι η συμμετοχή των υπολοίπων ), σας θυμίζουμε ότι η μισή Κύπρος καταλαμβάνεται παράνομα και καταχρηστικά, όμως για τους Τούρκους αποτελεί πλέον δική τους κυριότητα.  

Αξιώσατε συμμετοχή στα κοινά και συμμετείχατε στις εκλογές, όπως θυμόμαστε δεν σας εμπόδισε κανείς, ενώ στον αντίποδα επί τρία χρόνια εμποδίζεται τη τοπική δημοκρατία, με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου καλύπτεται ημέτερους, κ.α., ενώ οι υφιστάμενες παρανομίες τέως δημάρχων του δήμου Γλυφάδας συνεχίζονται μέχρι σήμερα. ( Αυτό δηλώνει κακουργηματική πράξη )

Οι δικές αιτήσεις πριν και έπειτα των διώξεων - κατασχέσεων του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' ήταν σαφείς. ( Δεν ήταν ενέργειες παρασκηνίου, ούτε στα μουλωχτά, ήταν δημόσιες ενέργειες, και κυρίως με σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις.)

Ο νομοθέτης έχει θεσπίσει τη δημιουργία μέσων στους Ο.Τ.Α, για όλους τους πολίτες, τον πλουραλισμό και την πολυφωνία, και πουθενά δεν αναφέρει ρουσφέτια, ειδικές εξυπηρετήσεις, μέριμνα, κ.α. σε ημέτερους, για λόγους συστημικής προπαγάνδας, καθώς και κάλυψης ψηφοφόρων.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & κατασχέσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Τα εριστικά μας δημοσιεύματα περικλείουν την απόλυτη αλήθεια, και αν είμαστε εμείς στους κόλπους της δικαιοσύνης θα είχαμε κινηθεί αυτεπάγγελτα.

* Να υπάρχει και ελάχιστη σοβαρότητα, ειδικά με το καθεστώς των ''πάγιων αναγκών του δήμου'' , το οποίο μεταφράζεται σε πάγιες ανάγκες παραταξιακών, συγγενών, υποστηρικτών, ψηφοφόρων,  ενώ στον αντίποδα διωκόμαστε επί δεκαετίες, και ενώ ακολουθήσαμε το σύνολο των σύννομων ενεργειών, εξακολουθούσαν οι διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας, όπως και οι παρανομίες στις αιτήσεις μας από τη πλευρά των εκάστοτε δημάρχων, (για τους λόγους που είχαν και έχουν), και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, επί δεκαετίες, λειτουργούν για τα στενά συμφέροντα παραταξιακών , ημέτερων, συγγενών, κ.α. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Χρόνια πολλά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">