ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης ανοίγει τις πύλες του μέσα στο 2018 για την οικονομική ελίτ

Με την πρόσφατη υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης εκτεταμένη αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης.

Το Αστήρ Παλλάς την φετινή περίοδο θα υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του, όπως έχει ανακοινώσει  η εταιρεία.


Με την σφραγίδα της Four Seasons οι ιδιοκτήτες φιλοδοξούν να προσδώσουν την αίγλη του παρελθόντος.

Ο εμβληματικός Αστέρας Βουλιαγμένης, προτιμάται, κατεξοχήν από τη διεθνή - παγκόσμια ελίτ.

Συνολικά 303 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 61 bungalows, δύο εξωτερικές πισίνες και μία εσωτερική, δύο ιδιωτικές παραλίες κι επιπλέον πρόσβαση στο Astir Beach Club, οκτώ εστιατόρια, lounges και bars, κέντρο θαλασσοθεραπείας με 10 δωμάτια θεραπείας, ζώνη υδροθεραπείας, fitness club, ακαδημία τέννις, χώροι για παιδιά και χώροι εκδηλώσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 12 έως 560 άτομα. 

Η Αστήρ Παλλάς μεταβιβάστηκε στην Jermyn Street Real Estate Fund IV LP (Jermyn Street) τον Οκτώβριο 2016, με συνολική αποτίμηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σε 444 εκατ. ευρώ. Η Jermyn Street αποτελεί επενδυτικό fund, στo οποίo μετέχουν δύο κρατικά κεφάλαια του Abu Dhabi και του Kuwait, Άραβες επενδυτές, και η τουρκική Dogus Group.

Η Four Season Hotels Resort, διαχειρίζεται συνολικά 109 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε 46 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, θα επενδυθούν πάνω από 100 εκατ. ευρώ, ενώ στο δήμο Γλυφάδας πιστώθηκε μισό εκατ. ευρώ μόνο για υπολογιστές !!! ( Διαβάστε το άρθρο - Δήμος Γλυφάδας - Μισό εκατομμύριο ευρώ για υπολογιστές ! ) Μήπως ο δήμος Γλυφάδας είναι πιο πλούσιος από τους Άραβες επενδυτές ? Μήπως χρειάζεται να επενδύσουμε και εμείς ως δήμος για τον Τουρισμό, η να περιμένουμε το Ελληνικό ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Αστέρας Βουλιαγμένης ανοίγει τις πύλες του μέσα στο 2018 για την οικονομική ελίτ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">