ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρε προκομένε Μπόνιο παίζει κανένας καλός κ@λος στη Γλυφάδα να τον δείξεις ;

Ρε προκομένε Μπόνιο παίζει κανένας καλός στη Γλυφάδα να τον δείξεις, δεδομένου ότι ως καινοτόμος έχεις και το GLYFADANEWS μετά από χρόνια παρουσίας του GLYFADANEWS 

Προφανώς δεν ήξερες, τουλάχιστον δεν ρώταγες ;
Δεδομένου ότι ως εκδότης βγάζεις όλους τους πρωθυπουργούς - κυβερνήσεις άχρηστους, μακάκες, και για τον π...., και στο τέλος γράφεις να πάνε να γ....., αντί των δηλώσεων και του άκρατου λαϊκισμού φτιάξε κόμμα να δούμε πόσα ''απίδια πιάνει ο σάκος'' , της δεδομένης κοινωνίας στην οποία απευθύνεσαι. 
Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες ορισμένων τύπων, οι οποίοι έχουν βαλθεί να επιτίθενται στους εκδότες - καναλάρχες, μέχρι και στους πρωθυπουργούς της χώρας, θεωρώντας ότι έχουν πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα, όμως είναι πασιφανής η εμπάθεια που τους διέπει, όπως και η αναπαραγωγή σε όσα έχουν προηγηθεί πριν από δεκαετίες στα Νότια προάστια Αττικής, και κυρίως στη πόλη της Γλυφάδας.

Όπως γράφει μέσα στο 2018 ο 'πρωτοποριακός' και καινοτόμος Βασίλης Μπόνιος, (ο οποίος προφανώς ανακάλυψε το φεγγάρι δεκαετίες μετά την ανακάλυψή του),  για τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας, και κυρίως δείχνοντας τον Τσίπρα,  '' είσαστε για τα μπάζα γιατί σε μια χώρα με τόσες φυσικές ομορφιές με αστείρευτο ήλιο και θάλασσα πρέπει να είναι κανείς πολύ για τα μπάζα, πολύ μακάκας και πολύ για το π…, ώστε να μην μπορεί να παρουσιάσει στον πλανήτη 1.000 Μυκόνους και άλλες 1.000 Αράχωβες και πάει λέγοντας και να μαζέψει όλο το χαρτί των αγορών''.

Ο Μπόνιος, προφανώς είτε παρακάμπτει σκόπιμα, είτε μέσα στη πολλή θολούρα του για εύκολο και γρήγορο πλουτισμό, του έχει διαφύγει ότι όσα αναφέρει έχουν κατατεθεί υπό μορφή αιτήσεως στην κυβέρνηση Καραμανλή το 2004 , και μάλιστα από τον υποφαινόμενο. 

Συγκεκριμένα το 2004, επί κυβέρνησης ΝΔ και με τον Καραμανλή πρωθυπουργό, κατατίθεται μια αίτηση μου για δημιουργία του τέταρτου (4) πολυγλωσσικού δορυφορικού κρατικού καναλιού το οποίο θα έδινε έμφαση στον Τουρισμό.

Όσοι και όσες διαθέτουν επάρκεια εγκεφάλου αντιλαμβάνονται τι σήμαινε αυτή η αίτηση του 2004, και έχοντας το βασικό δεδομένο μια σειρά από Vloggers του youtube, το οποίο εμφανίστηκε το 2005, και ειδικά στη χώρα μας πήρε τα πάνω του μετά το 2009, παρουσιάζοντας τις φυσικές ομορφιές διαφόρων χωρών έχουν γίνει πολυεκατομμυριούχοι, με δεκάδες εκατομμύρια views, χωρίς εταιρίες, χωρίς προσωπικό, χωρίς επενδύσεις δεκάδων χιλιάδων, κ.α.    

Τι μας λες σήμερα ρε καινοτόμε Μπόνιο ; Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια, και από την εποχή που ραδιοφωνικά πέρναγα στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας όσα καινοτόμα αναφέρεις εσύ σήμερα έχουν περάσει μόνο 30 χρόνια !!!

Σε πλήρη αντιδιαστολή με την αφεντιά σου , που την έχουν μπουκώσει με σειρά διαφημίσεων, ο υποφαινόμενος για όσα πέρασε δημόσια πριν από δεκαετίες κατά πρωθυπουργών, κομμάτων, δημάρχων, καναλαρχών, κ.α., εισέπραξε μια σειρά από διώξεις και κατασχέσεις με απόρροια να κλείσει το τοπικό ραδιόφωνο.

Επίσης, όπως διαπίστωσα, διότι δεν παρακολουθώ αρκετά τα διαδικτυακά δρώμενα, επενδύεις σε προβληθέντες μούμιες του παρελθόντος,  και κάτι ανάλογο πράττει και η ''γαλάζια'' διοίκηση του δήμου Γλυφάδας πιστώνοντας τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου.

Τελικά μήπως έχετε αρκετά κοινά ;

Σημειώσεις: Δεδομένου ότι πλειάδα δημοσίων υπαλλήλων στη χώρα μας κάνουν διακοπές διαρκείας, λαμβάνοντας αποδοχές, το σκεπτικό του υποφαινόμενου ήταν παράλληλα των διακοπών τις οποίες κάνουν, να παρέχουν και ένα υποτυπώδες έργο στο τόπο, προβάλλοντας από ένα πολυγλωσσικό δορυφορικό και επίγειο κανάλι τη χώρα μας.

Αν λοιπόν για την αφεντιά σου, η οποία εμφανίστηκε στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια, οι πρωθυπουργοί είναι για τα μπάζα, μακάκες, και πολύ για τον π...., από το δικό μας μετερίζι πρέπει να τονιστεί ότι η παθογένεια είναι κοινωνική, μιας σάπιας κοινωνίας, η οποία για τα στενά της συμφέροντα εκλέγει ένα τμήμα της.

Ειδικότερα στη Γλυφάδα παίζουν κάτι απίστευτοι τύποι , ''κανίβαλοι'', οι οποίοι εκλέγουν και εκλέγονται για τα στενά συμφέροντά τους, ευτελίζουν και προσβάλλουν όσα αδυνατούσαν οι ίδιοι να προωθήσουν σε επίπεδο ιδεών, και παριστάνουν ότι δεν έτυχε ποτέ να ακούσουν όσα προηγήθηκαν, και μάλιστα δημόσια. 

Για εμάς χρειάζεται επαναφορά της ''θανατικής ποινής'', κυρίως σε όσες περιπτώσεις οι προτάσεις από τη πλευρά των πολιτών αποδεικνύεται ότι επιδρούν θετικά τόσο στην οικονομία, όσο και στην πρόοδο του λαού και του τόπου, και υπονομεύτηκαν από τη πλευρά των εκλεγμένων.

Υ.Γ.: Αντί γι' αυτό που αποτελούσε καινοτομία και πρόοδο, στη συνέχεια της αρχικής αιτήσεώς μας , του 1999, περίοδο κατά την οποία δεχτήκαμε διώξη - κατάσχεση, η οποία πέρασε και στην κυβέρνηση Καραμανλή το 2004, διαπιστώσαμε την δημιουργία του καναλιού της Βουλής !!!

* Οι αιτήσεις συνήθως γίνονται έπειτα από ζυμώσεις αρκετών ετών, και εμείς κάναμε τοπικό ραδιόφωνο πολλά χρόνια πριν τις αιτήσεις, και πολλά απ' όσα ακολούθησαν ως ''τεχνολογικά επιτεύγματα'' εμείς τα είχαμε παρουσιάσει πριν υπάρξουν.

* Παράλληλα το 2004 είχε κατατεθεί, έπειτα από νέες διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας, και πλήρης φάκελλος, αίτηση, μελέτη, media cd rom, στην διοίκηση Σφακιανάκη , συνεργάτη του Παπανικολάου, για ένα μέσο όλων των δημοτών. ( Ας κοιτάξουν οι συμπολίτες μας πόσες δεκαετίες και ποιοι ταΐζονται από το δημοτικό χρήμα )

* Εμείς δεν ασχολούμαστε πλέον ούτε με τα κουτσομπολιά, ούτε με το θέαμα, ούτε με τις φιέστες, ούτε με τις ίντριγκες, ούτε με τις ''ειδήσεις'', και κυρίως ούτε με το λαϊκισμό. Όσοι και όσες διαμορφώνουν, όσα διαμορφώνουν, όπως έλεγε και μια διαφήμιση παλιότερα ''αυτοί ξέρουν''. Ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός τις ευτέλειας στην οποία ταλανίζεται ολόκληρος ο πλανήτης, και παράλληλα και η δική μας  χώρα, έχοντας την ''τηλεοπτική δημοκρατία'' σε περίοπτη θέση, και από πραγματική άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. 

* Όσο κουραστικό μπορεί να γίνεται πρέπει να επισημαίνεται ότι χρόνια πριν υπάρξουν sosial media, κινητά τηλέφωνα, wifi, ιστοσελίδες, κανάλια, κ.α., είχαμε περάσει τοπικά τις προτάσεις μας για ένα μέσο όλων των κατοίκων, αντί των συμφερόντων, των εγκάθετων, των κομμάτων, των αυλοκολάκων, των παρατρεχάμενων, της διαπλοκής, των ολιγαρχών, κ.α., και όπως αναφέρουμε πιο πάνω κατατέθηκε κάποια στιγμή στο δήμο Γλυφάδας. 

* Όσοι διαθέτουν το απαραίτητο επίπεδο κρίνουν τι σημαίνει όλων των κατοίκων, της συνδιαμόρφωσης, της συλλογικότητας, της ''οικουμενικής κοινότητας'' - τοπικής κοινωνίας, και τι υφίσταται επί αρκετά χρόνια, δεδομένων των υφιστάμενων πολιτικών για τους Ο.Τ.Α., οι οποίες αφήνουν εν λευκώ σε κάθε κομματική διοίκηση - δήμαρχο να πράττει κατά το δοκούν. ( Οι Ο.Τ.Α τουλάχιστον πρέπει να απαγκιστρωθούν από τις πεπαλαιωμένες αναχρονιστικές τακτικές, διότι τα χρήματα του συνόλου δεν είναι ούτε του ''γαλάζιου'' ούτε του ''πράσινου'' ούτε του ''κόκκινου'' διαχειριστή.)

* Μιλήσαμε με ενέργειες, δημόσια, αντί για υποχθόνιες μεθοδεύσεις, και παρασκηνιακές τακτικές που επί δεκαετίες ευεργετούν ορισμένους, και λειτουργήσαμε επί χρόνια τοπικά με τον όρο ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' πριν οτιδήποτε άλλο, ώστε να κρούσουμε το κώδωνα τόσο σε κομματικές παρατάξεις όσο και στη τοπική κοινωνία. 

Όσοι και όσες διαμορφώνεται όσα διαμορφώθηκαν, όπως διαμορφώθηκαν, ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε, η μήπως έχετε πετύχει κάτι το οποίο άλλαξε στον ελάχιστο βαθμό τις νεοελληνικές παθογένειες ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρε προκομένε Μπόνιο παίζει κανένας καλός κ@λος στη Γλυφάδα να τον δείξεις ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb