ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκλειστικό: Άρχισαν οι μαζικές παραγραφές στην Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , άρχισαν οι μαζικές παραγραφές μελών στην Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας , δεδομένου ότι επί μακρόν δεν συμμετάσχουν στην λειτουργία της οργάνωσης.

Τονίζεται , ότι από τα 200 περίπου ενεργά μέλη της τοπικής οργάνωσης του Σύριζα, πριν από τρία χρόνια, έπειτα από την διάσπαση, στις εσωτερικές του λειτουργίες δεν συμμετάσχουν πέραν των 20 ατόμων.

Είναι ένα κοινωνικοπολιτικό φαινόμενο , το οποίο καταδεικνύει με σαφή τρόπο τη δυσαρέσκεια , αναφορικά με τις κυβερνητικές επιλογές - πολιτικές των τριών τελευταίων ετών.

Όπως αναφέρθηκε « όσοι συμμετάσχουν αποτελούν τον ενεργό κορμό του κυβερνώντος κόμματος στη πόλη μας, και οι υπόλοιποι /ες δεδομένου ότι απέχουν πρέπει να παραγραφούν ».

Σε πλήρη αντιδιαστολή των κομμάτων εξουσίας του παρελθόντος χρόνου, τα οποία έπειτα από την εκλογική τους νίκη είχαν πετύχει να συσπειρώνουν τη κοινωνία και τα μέλη τους, το κυβερνών κόμμα αποτυγχάνει παταγωδώς.

Το φαινόμενο αποστασιοποίησης - απομάκρυνσης των μελών είναι απόρροια της κοινωνικής δυσαρέσκειας αναφορικά με τις ασκούμενες πολιτικές, σε πολλούς τομείς, και ένας εξ' αυτών είναι και το Ελληνικό, το οποίο όπως παρακολουθούμε από μέγα σκάνδαλο έχει οδηγηθεί στην πλήρωση των προσδοκιών του μεγάλου κεφαλαίου.

Σαφώς τα κόκκινα δάνεια, οι πλειστηριασμοί, η ανεργία, οι άδικες πολιτικές που επιβάλουν Ε.Ε. και δανειστές, η αποστασιοποίηση από τα κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν το λαό από τη πλευρά των στελεχών της τοπικής Ο.Μ. , είναι ορισμένα ζητήματα που ωθούν την κοινωνία να απομακρύνεται από το κυβερνών κόμμα.

Τι έχουν να αναφέρουν οι ''τοπικοί κομματάρχες'' ; 


Μήπως έχουν να αναφέρουν όσα και η  ''γαλάζια'' διοίκηση του δήμου Γλυφάδας , με τον ''γαλάζιο'' τέως ευρωβολευτή των ''γαλάζιων'' ημέτερων , και της ειδικής μέριμνας για τους ιδίους και δεκάδες κολλητούς, συγγενείς, και ημέτερους ;

Εμείς δεν ισοπεδώνουμε διότι υπάρχουν σαφείς διαφορές. Η νεοδημοκρατική διοίκηση του δήμου, με τον Γ. Παπανικολάου, μερίμνησε εκτός της κάλυψης των παραταξιακών της και για πλειάδα ημέτερων, και αρκετών άλλων, ενώ στον αντίποδα , υπήρξε η κάλυψη των προσδοκιών δεκάδων στελεχών, και το παντελές έλλειμμα ανάλογων ενεργειών για το σύνολο των υπολοίπων.

Το 2019 συνολικά στη κρίση των συμπολιτών μας. 

Σαφώς η παραγραφή σε ένα αστικό κόμμα δεν σημαίνει σχεδόν τίποτα, διότι ανά πάσα στιγμή , όποιος το επιθυμεί , γίνετε μέλος σε όποιο κόμμα επιθυμεί, αρκεί να πληρεί τα στοιχειώδη.













  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικό: Άρχισαν οι μαζικές παραγραφές στην Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">