ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

Άγνωστα άτομα, λίγη ώρα μετά τις 15:30, επιτέθηκαν στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, στην περιοχή της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο του σπιτιού, ενώ έγραψαν στον τοίχο απειλητικά συνθήματα για τον Μίκη Θεοδωράκη.
Ο Μίκης Θεοδωράκης θα είναι ένας από τους βασικούς ομιλητές στο αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα.


Ο μουσικοσυνθέτης δήλωσε ήρεμος και έτοιμος για το αυριανό συλλαλητηρίο, καλώντας όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό να μην πτοηθούν και να αυξήσουν την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητα τους.

Αναρχικοί, με ανάρτηση τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναλαμβάνουν την ευθύνη για την παρέμβαση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.
«Σήμερα το μεσημέρι μερικές συντρόφισσες και σύντροφοι παρεμβήκαμε στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, γράφοντας στην πρόσοψη: “Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της πλατείας Συντάγματος”. Στη συνέχεια πετάξαμε μπογιές και αποχωρήσαμε.
Ο Μίκης θα είναι αύριο κεντρικός ομιλητής στο “συλλαλητήριο για το Μακεδονικό”, παίρνοντας θέση στην ανασυγκρότηση του εθνικού κορμού, μαζί με όλο τον εθνικιστικό, πατριωτικό συρφετό, την ίδια ώρα που η επίθεση στους “από τα κάτω” εντείνεται με αντιαπεργιακούς νόμους, πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών κλπ συμβάλλοντας στην γενικότερη υποτίμηση των ζωών μας…

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ», όπως έγραψαν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb