ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παντρεύεται ο Δήμαρχος Γλυφάδας


Ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου , αφού μάζεψε αρκετά χρήματα αποφάσισε να εγκαταλείψει το club των εργένηδων και να παντρευτεί.

Όπως μάθαμε ήδη έχει κάνει πρόταση γάμου.

Η τυχερή είναι η δικηγόρος Εύα Ντογιάκου, κόρη του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου στην οποία πρόσφερε ένα μονόπετρο που το δείχνει συνέχεια.

Όπως γνωρίζεται από το 2014 και μετέπειτα ο Δήμος Γλυφάδας έγινε το εφαλτήριο πολλοί από τους εμπλεκόμενους των δημοτικών εκλογών να παντρεύονται, «και να φτιάχνουν τη ζωή τους»...

Ο πατέρας της Εύας Ντογιάκου με περισσότερα από 30 χρόνια ως δικαστικός λειτουργός έγινε ευρέως γνωστός ως ο εισαγγελέας της «Χρυσής Αυγής», καθώς επίσης, είναι γνωστός για την αγάπη του στον «Παναθηναϊκό», σε πλήρη αντιδιαστολή με εμάς οι οποίοι είμαστε ερυθρόλευκοι.

Με τέτοιες «άκρες» ο Γιώργος Παπανικολάου θα έχει μια λαμπρή μετεξέλιξη στην προσωπική του σταδιοδρομία. 

Ο ''Γ'' είναι ο πρώτος που ανακοινώνει το γεγονός, και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε επαρκώς από τα τοπικά media για τις λεπτομέρειες, ημερομηνία, ναό, τέλεση μυστηρίου, κουμπάρους, παρανυφάκια, κ.α.

Ευχόμαστε στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους, και σαφώς όσοι επιτυγχάνουν σ' αυτό θα χάσουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές ώστε να συνεχιστεί η παράδοση και να «φτιάξουν τις ζωές τους» και οι υπόλοιποι/ες των συμπολιτών μας.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παντρεύεται ο Δήμαρχος Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb