ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παντρεύεται ο Δήμαρχος Γλυφάδας


Ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου , αφού μάζεψε αρκετά χρήματα αποφάσισε να εγκαταλείψει το club των εργένηδων και να παντρευτεί. 

4 Φεβρουαρίου 2018

Όπως μάθαμε ο Γ. Παπανικολάου ήδη έχει κάνει πρόταση γάμου , η τουλάχιστον ετοιμάζεται - προετοιμάζεται να την κάνει.

Η τυχερή είναι η δικηγόρος Εύα Ντογιάκου, κόρη του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου στην οποία πρόσφερε ένα μονόπετρο που το δείχνει συνέχεια.

Όπως γνωρίζεται από το 2014 και μετέπειτα ο Δήμος Γλυφάδας έγινε το εφαλτήριο πολλοί από τους εμπλεκόμενους των δημοτικών εκλογών να παντρεύονται, «και να φτιάχνουν τη ζωή τους»...

Ο πατέρας της Εύας Ντογιάκου με περισσότερα από 30 χρόνια ως δικαστικός λειτουργός έγινε ευρέως γνωστός ως ο εισαγγελέας της «Χρυσής Αυγής», καθώς επίσης, είναι γνωστός για την αγάπη του στον «Παναθηναϊκό», σε πλήρη αντιδιαστολή με εμάς οι οποίοι είμαστε ερυθρόλευκοι.

Με τέτοιες «άκρες» ο Γιώργος Παπανικολάου θα έχει μια λαμπρή μετεξέλιξη στην προσωπική του σταδιοδρομία. 

Ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB είναι ο πρώτος που ανακοινώνει το γεγονός, και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε επαρκώς από τα media για τις λεπτομέρειες, ημερομηνία, ναό, τέλεση μυστηρίου, κουμπάρους, παρανυφάκια, κ.α.

Ευχόμαστε στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους , ευελπιστώντας να μην βιώσουν στον μέλλοντα χρόνο όσα  μεθοδεύτηκαν κατά ημών . Κανείς δεν γνωρίζει τι επιφυλλάσει το μέλλον. Μη κοιτάτε εμάς που ανακοινώνουμε αυτό το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα.


Σημείωση 10/10/2020: Δεδομένου ότι ορισμένοι αμφισβήτησαν την αλήθεια, ( δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση ), αναφορικά με την ημερομηνία δημοσιοποίησης του εν λόγω θέματος , διότι πρώτος ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ανακοίνωσε τον γάμο στις 4 Φεβρουαρίου 2018 , (μόνο δυο με τέσσερις μήνες πριν το σύνολο όλων των υπολοίπων, ακόμα και των αυλοκολάκων ), δείτε την ημερομηνία στην ηλεκτρονική διεύθυνση η οποία δεν παραποιείται.  http://www.glyfadaweb.gr/2018/02/blog-post_90.html 

Δείτε παράλληλα στο next & previous  - στα δυο επόμενα θέματα τις ημερομηνίες. ( Μάλλον και σ'αυτή τη περίπτωση ξενόφερτοι θα είναι όσοι/ες αμφισβητούν την αλήθεια , όπως ξενόφερτες πρακτικές ακολουθεί ο ξενόφερτος δήμαρχος με την ξενόφερτη συζυγό του. ) 

* Αναφορικά με την δεύτερη εικονιζόμενη, αποτελούσε επιλογή του ξενόφερτου στον τομέα ''πολιτισμού'' - ''τομεάρχης πολιτισμού'' στην πόλη καθολικού ευτελισμού και διαχειρίσεως των ξενόφερτων.

* Αντί να μας ευχαριστήσουν που συμβάλαμε ώστε να μπεί η ''κουλούρα'' χρηματοδοτούν τσιράκια για ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας. Τοπικός Πολιτισμός πολλών καρατίων !!!

Ολοκληρώθηκε το ''φτιάξιμο'' της ζωής των ξιπασμένων δημάρχου και αιρετών και παραμένει η πραγματικότητα. Την πραγματικότητα την βλέπετε εδώ: Τον Φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον . . .







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παντρεύεται ο Δήμαρχος Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">